- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАК ДА СТАНА ПО-ВИСОКА ?!?!ПОМОЩ!
И аз съм така... ама съм 1.70Първоначално написано от roadrunner
![]()
Абе кво ти пука бе??? Ако ти е за високо момче, не ти пречи.Гаджето ми е 160 някъде, а аз-....189, така че, ако ти е за това, не се притеснявай...Ако искш просто да си висока...имаш още малко да растеш, ако не станеш това, което искаш, свиквай да се харесваш такава каквато си...може това да ти е чара...
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
и моя баща е 175-180 някъв проблем ли има??Тва че вие сте мутанти е съсвем друго..Първоначално написано от sweetsunshine
Cruel Intentions
Момчетата не обичат високи момичета. Комплексират се.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Абе ние може да сме мутанти,ама баща ти -175 си е нисъкПървоначално написано от mysterious93
![]()
хехе мутанти,пфф![]()
Иначе съм съгласна с Reed и според мен 175 за мъж е ниско,виж майка ти щом е 171 висока е да![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ммм не е съвсем така.. Обичат си дългите кракаПървоначално написано от Rebellion_Angel
Обаче да ако е нисък ше се комплексира.. ма ко да се праи..
яж нескуйк може да има ефект абе за кво ти да растеш приеми се такава каквато си![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
Баскетбол и волейбол това е твоето решение. Аз също харесвам високи и стройни хора и напълно те разбирам. Опитай с някой от двата спорта и хапвай здравословно.![]()
хаха и аз съм на 15 и съм 1.61много яко
ама ако наистина много искаш ... те и преди мен ти казаха - Баскетбол , Волейбол , Скачай
![]()
By : mimSi...![]()
Make Some Noise ... ;]]]
ам и аз съм ниска 154..на 13 год съм...винаги съм си била нисичка...всички ми казват,че ще порасна има времеама винаги като се огледам околко мен всички са някфи високии в сравнение с мен
много пъти и са ме обиждали заради раста ми..ама голяма работа,а и нали има токчета
![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
vitamin A:sadarja se v ribata,mle4nite produkti,kora na plodove,zeleni rasteniq,morkovi i t.n tova pomaga i za zrenieto i zdraveto na kojata
Оле аз мраза високи момичета.. особено с някой дълги кракаЗа щастие не съм от тия.А щом толкос искаш да си по висока носи токчета..аз обичам да нося токчета ама не ми харесва тва че ставам по-висока .. хахах
![]()
аз па всичко давам да съм по-ниска ;дд щото съм 166см и ми е тъпо така ..бтл на 14 съм![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Намерила си за какво да се притесняваш. Аз съм на 16 и съм висока 158см, а сестра ми, която е на 19 е по-ниска от мен. => Не се комплексирай! Пък и си само на 15. Докато станеш на 19-20 (и повече дори) ще пораснеш още. Пример: Миналата година бях 154см.
Не го мисли. Колкото пораснеш, толкова. Всичко е до гени.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Неможеш току-така да порастеш ! Това да не ти е мандра !![]()
бреееей ебахти проблемааз като съм на 17 и съм 158 кво да кажа ама мн се кефя че съм нисичка е ако бях примерно 165 нямаше да е зле но щом съм такава такава съм хич не ми е проблем даже нали ти казвам кефя се на това че съм ниска
![]()
Тренирала съм баскетбол и имаше ефект...пораснах поне с 4-5 см а и вс от моя отбор се издължиха![]()
Мисля че ако пробваш няма да ти навреди :P
<3 أحبك الشمس
Пий мляко яж млечни продукти яж риба пилешко те съдържат витамин А както каза 1 потребител по нагоре...Незнам за волейбола колко издължава но поне за баскетбола съм сигорен опитай да видиш какво ще стане не губиш нищо пък ако ти е писано че ще си ниска ниска ще сиИ моркови щях да забрава
![]()
Аз пък съм 1.56 и съм колкото тебе на години... Тъпо ли ти е сега? Ибахти депресарите смотани...Първоначално написано от Seducti0n
![]()
и според мен а малко за мъж тваПървоначално написано от glaropuli
пф..имах същия проблем,обаче после се оказа,че тфа изобщо не е проблем.мислех си,че е,защото ми натякваха че съм дребна ама... 163 съм майка е 168,баща ми е 190..съмнявам се да порасна повече,така че и те не се старай да го правиш.превърни дефекта в ефект![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Абе имай малко търпение, ще порастнеш.
Аз до сигурно 19 бях 166, сега съм 171/2....нищо не съм правила, просто си порастнах, и ти ще порастнеш. На 15 е нормално да си толкова.
Give me your best shot motherfucker!