.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128
    Град
    Плевеен
    Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    Радвай се че си ниска аз съм на 13 и съм 174 . Кофти .. винаги съм искала да съм по никса -стърча като бор..Кой каквото няма това иска
    И аз съм така... ама съм 1.70

Абе кво ти пука бе??? Ако ти е за високо момче, не ти пречи.Гаджето ми е 160 някъде, а аз-....189, така че, ако ти е за това, не се притеснявай...Ако искш просто да си висока...имаш още малко да растеш, ако не станеш това, което искаш, свиквай да се харесваш такава каквато си...може това да ти е чара...
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Re: КАК ДА СТАНА ПО-ВИСОКА ?!?!ПОМОЩ!

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Цитирай Първоначално написано от glaropuli
    Цитирай Първоначално написано от lollipop37
    Здравейте,на 15 години съм и съм само 161 см висока.Много е малко,а умирам да порасна поне до 165 см.Майка ми и баща ми не са ниски,мама е 170,а тате 175 някъде.Някои знае ли някакви начини ?
    Oo ne ba6ta ti hi4 ne e nisak. az tolko beh v 6esti klas
    Мдам баща ти и майка ти хич не са ниски..Аз съм на 13 и съм 178 до 180 макс...хич не са ниски Няма да порастнеш още кои знае колко,най-много да станеш 165.
    и моя баща е 175-180 някъв проблем ли има??Тва че вие сте мутанти е съсвем друго..

Cruel Intentions

Момчетата не обичат високи момичета. Комплексират се.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Здравейте,на 15 години съм и съм само 161 см висока.Много е малко,а умирам да порасна поне до 165 см.Майка ми и баща ми не са ниски,мама е 170,а тате 175 някъде.Някои знае ли някакви начини ?
    Мдам баща ти и майка ти хич не са ниски..Аз съм на 13 и съм 178 до 180 макс...хич не са ниски Няма да порастнеш още кои знае колко,най-много да станеш 165.
    и моя баща е 175-180 някъв проблем ли има??Тва че вие сте мутанти е съсвем друго..
    Абе ние може да сме мутанти,ама баща ти -175 си е нисък

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    хехе мутанти,пфф
    Иначе съм съгласна с Reed и според мен 175 за мъж е ниско,виж майка ти щом е 171 висока е да
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Плевеен
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Момчетата не обичат високи момичета. Комплексират се.
    Ммм не е съвсем така.. Обичат си дългите крака Обаче да ако е нисък ше се комплексира.. ма ко да се праи..

Град
    Burgas ;]
    яж нескуйк може да има ефект абе за кво ти да растеш приеми се такава каквато си
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

Как да стана по- висока? Помощ!

Баскетбол и волейбол това е твоето решение. Аз също харесвам високи и стройни хора и напълно те разбирам. Опитай с някой от двата спорта и хапвай здравословно.

хаха и аз съм на 15 и съм 1.61 много яко ама ако наистина много искаш ... те и преди мен ти казаха - Баскетбол , Волейбол , Скачай

By : mimSi...
    Make Some Noise ... ;]]]

ае..преди година-две баща ми ми казвше да вися по разни лостове,че да порасна ..май не се шегуваше,защото помогна..не че някога съм била ниска,ама .."колкото повече-толкова повече " опитай! :P

ам и аз съм ниска 154..на 13 год съм...винаги съм си била нисичка...всички ми казват,че ще порасна има време ама винаги като се огледам околко мен всички са някфи високии в сравнение с мен много пъти и са ме обиждали заради раста ми..ама голяма работа,а и нали има токчета
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

vitamin A:sadarja se v ribata,mle4nite produkti,kora na plodove,zeleni rasteniq,morkovi i t.n tova pomaga i za zrenieto i zdraveto na kojata

Град
    BurgasS
    Оле аз мраза високи момичета.. особено с някой дълги крака За щастие не съм от тия.А щом толкос искаш да си по висока носи токчета..аз обичам да нося токчета ама не ми харесва тва че ставам по-висока .. хахах

Град
    тhe middLe of nowhere
    аз па всичко давам да съм по-ниска ;дд щото съм 166см и ми е тъпо така ..бтл на 14 съм
    мake cookиes,noт war ^.^

абе к'во си се притеснила за сум на 17 почти 18 и съм колкото теб, а брат ми и сестра ми са над 1,80 и двамата и родителите ми също ....ти си още малка, пък и всичко скъпо е в малка опаковка

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Намерила си за какво да се притесняваш. Аз съм на 16 и съм висока 158см, а сестра ми, която е на 19 е по-ниска от мен. => Не се комплексирай! Пък и си само на 15. Докато станеш на 19-20 (и повече дори) ще пораснеш още. Пример: Миналата година бях 154см.
    Не го мисли. Колкото пораснеш, толкова. Всичко е до гени.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Мега фен
    Неможеш току-така да порастеш ! Това да не ти е мандра !

бреееей ебахти проблема аз като съм на 17 и съм 158 кво да кажа ама мн се кефя че съм нисичка е ако бях примерно 165 нямаше да е зле но щом съм такава такава съм хич не ми е проблем даже нали ти казвам кефя се на това че съм ниска

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Тренирала съм баскетбол и имаше ефект...пораснах поне с 4-5 см а и вс от моя отбор се издължиха
    Мисля че ако пробваш няма да ти навреди :P
    <3 أحبك الشمس

Пий мляко яж млечни продукти яж риба пилешко те съдържат витамин А както каза 1 потребител по нагоре...Незнам за волейбола колко издължава но поне за баскетбола съм сигорен опитай да видиш какво ще стане не губиш нищо пък ако ти е писано че ще си ниска ниска ще си И моркови щях да забрава

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Болната ми тема.
    Мама е 1.71, тати е 1.80, брат ми е на 10 и е 1.45...
    Аз пролетта ставам на 17 и съм дребос-1.63...
    Искам да порасна, ама не става.Зависи от гена..пфюю
    Аз пък съм 1.56 и съм колкото тебе на години... Тъпо ли ти е сега? Ибахти депресарите смотани...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

и според мен а малко за мъж тва

пф..имах същия проблем,обаче после се оказа,че тфа изобщо не е проблем.мислех си,че е,защото ми натякваха че съм дребна ама... 163 съм майка е 168,баща ми е 190..съмнявам се да порасна повече,така че и те не се старай да го правиш.превърни дефекта в ефект
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Абе имай малко търпение, ще порастнеш.
    Аз до сигурно 19 бях 166, сега съм 171/2....нищо не съм правила, просто си порастнах, и ти ще порастнеш. На 15 е нормално да си толкова.

Give me your best shot motherfucker!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си