.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    запиши се на баскетбол

спокойййно ... имаш толко мн време да расетеш, ще станеш 165
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Град
    Between The Hell and The Heaven
    абе и аз нещо се бях комплексирала на тая тема-на 15 съм и съм 161см...
    ама се осъзнах,че тва няма как да го променя,а и хората не ги интересува мн мн колко точно съм висока(надявам се)...единственото което ме дразни е тва ,че в магазините малко трудно стигам до работите дето са забутани по високите рафтове(мн жалка гледака съм като почна да се мъча да ги стигна) а и че съм по-ниска от повечето ми приятели и някои от тях се бъзикат с това...
    е за 2 години пораснах с цял 1(!!!) сантиметър и 4 милиметра,но кой ти ги брои ...
    така че не загубвай надежда,а и все пак-високите токчета винаги са на мода...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

ем аз сам 150 а ходя с момче 185 па к'во ... не ми пука

Re: КАК ДА СТАНА ПО-ВИСОКА ?!?!ПОМОЩ!

Цитирай Първоначално написано от lollipop37
    Здравейте,на 15 години съм и съм само 161 см висока.Много е малко,а умирам да порасна поне до 165 см.Майка ми и баща ми не са ниски,мама е 170,а тате 175 някъде.Някои знае ли някакви начини ?
    пфф не се оплаквай аз съм на 16 години и съм 159 висока но какво от това хората ме приемат такава каквато съм и момчетата винаги са ми повтаряли че предпочитат маничко момиче което да си гушкат а не някъв маркуч висок колкото тях
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Не знам що искаш да се издължиш.. според мен си добре.. "Да не би да искаш да станеш пръч 1.80 да не можеш да си намериш момче.." майка ми се тк ми каа пък и, както казаха, момчетата харесват ниски момичета, тк че неа се спичаш.. Повечето се депресират, шото не моат минат през вратата без да се наведът, пък ти се оплакваш..

Град
    Варна
    Скачай на въже,ама според мен няма смисъл да се впрягаш,всичко ще си е наред

тва си е ген, няма специална рецепта за растеж

Повече от фен
    Аз пък не мисля, че трябва да ставаш по-висока. Така, както си сега ще можеш да носиш много яки обувки с токче. Иначе, тренирай баскетбол.

Az sum na 13 i sum visoka okolo 1,60 i po4ti vs momi4eta ot klasa mi sa tolkova daje ima po niski.Sega treniram basketbol puk da vidim dali 6te ima efekt.Mislq 4e 6tom roditelite ti sa visoki zna4i i ti 6te porasne6 ne se pritesnqvai.Moje da vi ti se stori tupo tova koeto 6te ti kaja, no e polezno - otidi na lekar, za6toto zabaveniq ti rastej moje da se dalji na nqkakvo naru6enie v organizma.Ai uspeh!

Град
    ВарНа
    аз израстннах страшно бързо като ходех на плуване едно лято, ама бях 6ти клас

Ами, порастни.

ami az sum na 13 i v na4aloto na lqtoto bqx 1,54 okolko dva meseca igrax voleibol i se nabirax na losta i sq sum 1,61 ima efekt probvai da podska4a6 na prusti ili puk da se zapi6e6 na basketbol,voleibol ili plyvane ama to si e do geniq yspex

kfo se izlagash problem ti bilo ti imam i f problema az sam 173 povqrvai mi ne e tolkoa hubavo da si visok e verno ima si i predimstfa no ... az li4no iskam da bada po nisi4ka :d 1 ako iskash da stanesh po visoka ima milioni modela na obufki na tok4eta koito nie visokite ne mojim da slojim 6toto staame smeshni4ki taKA 4e ne se pritesnqqi 1 o6te si malka ima mn mn vreme moji da porasnesh taka 4e ne se pritesnqvai i ne go priemai tolkoa navatre 6toto ima mn mn mn mn po loshi neshta
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    тренирай баскетбол при мен действаше,сега съм 1.76 пък съм на почти 16г. ...майка ми е 1.65 а баща ми е 1.84 така че не е вярно че колкото са родотелите ти толкова ще си и ти сичко зависи от развитието ти на организма

Абе приказвайте вие,че мъжете не харесват високи жени,че не хубаво да си над 1.70,ама Жизел Бюндхен,която е една от най-яките мацки е 1.80 А аз не съм чула някой мъж да каже,че не я харесва
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Хах,една фр ми беше казала как за една-две седмици порастнала доста : )).
    Значи:Хващаш се за такова като желязо дето ги има във фитнес салоните ,, увисваш се и седиш така с кръстени крака отзад.Първия ден 5 минути,втория 10,третия 15.И от там две седмици от 15 минути секи ден.

Приятелката ми така е порастната,аз не съм го пробвала.
    Ако разбра нещо -- евала .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Испания
    стига с тия глупости,приеми се такава каквато си сигурна съм че тва ти е чара

Ще растеш още.Аз съм на почти 16 и пак съм дръпнала 2 см.А родителите ти не са бог знае колко високи...за един мъж 175 не е много.Поне според мен.Но както и да е.И да не станеш по-висока няма значение.Това е наи-малкото нещо,което трябва да те притеснява.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    Радвай се че си ниска аз съм на 13 и съм 174 . Кофти .. винаги съм искала да съм по никса -стърча като бор..Кой каквото няма това иска
    Пф после ще се радваш, че си висока.. още си на 13 и не можеш да го осъзнаеш Аз съм 1.75 и се чувствам перфектно ;pp
    А по темата - нищо не можеш да направиш по въпроса освен да се примириш!!!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    1.60 - 1.70-2 е идеално, всичко нагоре е излишно.
    Различни хора - различни идеали
    Тъпо е да излиза един и от името на всички да заявява кой какво харесва!

Град
    Карнобат
    носи високи обувки ии ходи да играеш баскет

Град
    Некъде там...
    Затова са създадени токчетата.Няма начин да си промениш гена.Най-много да станеш 1.65.Не се коси-това,че си нисичка не е никакъв проблем. А това с баскета е пълна глупост,там ходят хора,които пък няма начин да се смалят
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от paradiso
    kfo se izlagash problem ti bilo ti imam i f problema az sam 173 povqrvai mi ne e tolkoa hubavo da si visok e verno ima si i predimstfa no ... az li4no iskam da bada po nisi4ka :d 1 ako iskash da stanesh po visoka ima milioni modela na obufki na tok4eta koito nie visokite ne mojim da slojim 6toto staame smeshni4ki taKA 4e ne se pritesnqqi 1 o6te si malka ima mn mn vreme moji da porasnesh taka 4e ne se pritesnqvai i ne go priemai tolkoa navatre 6toto ima mn mn mn mn po loshi neshta
    e 6to puk da e mojem da slojim tokove?!Az sym 178-9 i si nosq spokoino botu6i sus 6 sm tok4e!Vqrno stavam po-visoka ot vsi4kite mi sau4enici,ama kvo mi dreme...samo mogat da ni zavijdat za dulgite kraka :P

barbie_94 mdam i az ne sum 4ula nqkoi da ne haresva Jizel..to4no obratnoto e misle,4e dosta ot mujete haresvat visoki momi4eta!Imame si dosta pove4e predimstva spored men.Dulgi kraka,6iq,ne sme nabiti4ki i do sega za po4ti 14 godini jivot ne sum vidqla pove4e ot 3 momi4eta koito da sa nad 175 sm i da sa debeli

No vse pak razli4ni hora,razli4ni interesi!

Цитирай Първоначално написано от adrenalinkataaa
    може тва да ти е чара
    +1 ;]]
    пък и то си е до ген ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си