.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 128
    Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Цитирай Първоначално написано от paradiso
    kfo se izlagash problem ti bilo ti imam i f problema az sam 173 povqrvai mi ne e tolkoa hubavo da si visok e verno ima si i predimstfa no ... az li4no iskam da bada po nisi4ka :d 1 ako iskash da stanesh po visoka ima milioni modela na obufki na tok4eta koito nie visokite ne mojim da slojim 6toto staame smeshni4ki taKA 4e ne se pritesnqqi 1 o6te si malka ima mn mn vreme moji da porasnesh taka 4e ne se pritesnqvai i ne go priemai tolkoa navatre 6toto ima mn mn mn mn po loshi neshta
    e 6to puk da e mojem da slojim tokove?!Az sym 178-9 i si nosq spokoino botu6i sus 6 sm tok4e!Vqrno stavam po-visoka ot vsi4kite mi sau4enici,ama kvo mi dreme...samo mogat da ni zavijdat za dulgite kraka :P

barbie_94 mdam i az ne sum 4ula nqkoi da ne haresva Jizel..to4no obratnoto e misle,4e dosta ot mujete haresvat visoki momi4eta!Imame si dosta pove4e predimstva spored men.Dulgi kraka,6iq,ne sme nabiti4ki i do sega za po4ti 14 godini jivot ne sum vidqla pove4e ot 3 momi4eta koito da sa nad 175 sm i da sa debeli

No vse pak razli4ni hora,razli4ni interesi!
    Напъъълно съм съгласна със sweetsunshine
    И аз съм 175,но т'ва в никакъв случай не ми пречи да си слагам обувки на ток
    И все пак всеки сам избира какво да носи и какво не (:
    А относно авторката,скачай на въже,сестра ми скачаше и дръпна с 4 сантиметра
    Суетата.Моят любим грях.

Ток4е .......
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Цитирай Първоначално написано от global
    Значи, принципно, има хормони за растеж, но те се предписват само от специалисти. Аз съм взимал такива, но май се дават по-рано.
    Искам да те питам тези хормони защо си ги взимал,защото си искал да станеш по-висок или лекарите са решили,че нещо в организма ти не е наред и е нужно да взимаш?

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    и аз съм ниска даже доста, 1,57 см а съм на 20 години ......... ам ко от тва,до ся никой не е казал няма да дружа или имам нещо с теб щот си ниска ...... споко и така се живее добре ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    kfo se izlagash problem ti bilo ti imam i f problema az sam 173 povqrvai mi ne e tolkoa hubavo da si visok e verno ima si i predimstfa no ... az li4no iskam da bada po nisi4ka :d 1 ako iskash da stanesh po visoka ima milioni modela na obufki na tok4eta koito nie visokite ne mojim da slojim 6toto staame smeshni4ki taKA 4e ne se pritesnqqi 1 o6te si malka ima mn mn vreme moji da porasnesh taka 4e ne se pritesnqvai i ne go priemai tolkoa navatre 6toto ima mn mn mn mn po loshi neshta
    e 6to puk da e mojem da slojim tokove?!Az sym 178-9 i si nosq spokoino botu6i sus 6 sm tok4e!Vqrno stavam po-visoka ot vsi4kite mi sau4enici,ama kvo mi dreme...samo mogat da ni zavijdat za dulgite kraka :P

barbie_94 mdam i az ne sum 4ula nqkoi da ne haresva Jizel..to4no obratnoto e misle,4e dosta ot mujete haresvat visoki momi4eta!Imame si dosta pove4e predimstva spored men.Dulgi kraka,6iq,ne sme nabiti4ki i do sega za po4ti 14 godini jivot ne sum vidqla pove4e ot 3 momi4eta koito da sa nad 175 sm i da sa debeli

На колко години си казваш
    Според мен е много яко високо момиче на токчета Незнам защо, просто смятам, че изглежда много добре.. да се фукаш с дългите крака

Не знам какъв ти е проблема, че си ниска. Аз съм на 18 и съм висока колкото теб.

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

дам..
    161 е почти перфектен ръст.
    аз съм 155 и не ми пука
    кой знае колко.
    единственото гадно е че
    се пълнее по-лесно.
    НО!
    има някакви хранителни
    добавки които стимулират
    хормона на разтежа..
    ще поразпитам и пак ще
    пиша
    : )( :

И аз съм нисичка, но си се харесвам винаги ми е харесвало високо момче с нисичко момиче спроед мен е сладко Изобщо да не ти пука!!!

за какво ти е да растеш повече-това е идеална височина Не да си като някоя кобила. И е по-сладко да си по-нисичка. И аз бих искала да съм 160 ама съм 5-6 сантиметра повече...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    На мен майка ми е 1.60 (а баща ми 1.80).. Направо ми е смешно, като застана до нея, щото аз съм 1.63... А за тебе май няма много-много шанс да станеш естествено над 1.70, щото баща ти е под 1.80 и така...

Вие сте много зле с някакви хормони да се тъпчете ве... Играйте баскетбол и станете 2 метра, ако щете!

Аз съм 1.64, на 15 и много си се кефя... За мен 1.61 въобще не е перфектен ръст за 16 и нагоре... Яко си е да гледаш света отвисоко. :P Шегувам се де.

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality

Напъъълно съм съгласна със sweetsunshine
    И аз съм 175,но т'ва в никакъв случай не ми пречи да си слагам обувки на ток
    И все пак всеки сам избира какво да носи и какво не (:
    А относно авторката,скачай на въже,сестра ми скачаше и дръпна с 4 сантиметра
    +1 И аз съм 174- 175 (не помня точно) и това никога не ми е пречило. Е, вярно че съм по-висока от половината клас, но какво пък Според мен е по- яко да си висок, но всеки си има вкус в крайна сметка. :P

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

аз пак сам на 14 год. 156-7 и нося токчета

Цитирай Първоначално написано от supergirl
    +

Можеш да ходиш само на токчета.
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Що ти е да растеш? Момчетата си падат по миньончета
    Ако искаш да порастнеш на ръст започни да тренираш баскетбол.
    Ахам мене мн ме кефат нисичките Не ти трябва да растеж :P
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...486706#3486706 - Луда Тема
    Обичал съм и преди, но не ТАКА

Re: КАК ДА СТАНА ПО-ВИСОКА ?!?!ПОМОЩ!

Цитирай Първоначално написано от lollipop37
    Здравейте,на 15 години съм и съм само 161 см висока.Много е малко,а умирам да порасна поне до 165 см.Майка ми и баща ми не са ниски,мама е 170,а тате 175 някъде.Някои знае ли някакви начини ?
    ми ччесно да ти кажа нз как може да станеш по висока освен волвейбол да тренираш или бакетбол др нз .Или си купи токчета това е сигурен вариант че ще станеш висока аз нямам такива оплаквания висока сам 176 - 177 и сам на 15 ще стана на 16 явно просто няма да станеш мн виока ама и да знйш има мн сладки момчета които са ниски но мн мн сладки такаче да не ти пука и миниончетата са на миода :P имам момичета от ноия клас коит са нискии мога да ти кайа че са мн мн мн скади и си имат самочуствие такачче и ти направи същото :P :P

Супер фен Аватара на brokeninside13
    спорувай ... баскетбол болейбол - скачай... аз тренирам плуване добре за тялото но за ръста незнам

сега се връщам от магазина и там видях една двуметрова мацка, ужасно е стига с тая височина ваща, носи токчета, мисля че повече от 165/167 не ти трябва да ставаш

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от vikenseto
    ми и аз се притеснявам , че съм минионче на 12 съм и съм 160-161см моите връснички са кобили по 170см. Другите ми пр имат големи гърди аз имам малки и аз искам да порасна... и сичси викате че е ген .. не винаги.. моя приятелка и майка и баща са по 175см а тя е 149см и е на 12 като мен така че... искам да имам и гърди
    оуу ама ти окей ли си? знаеш ли колко грозно и странно е да видиш 12 дете високо 170 и с цици на всичкото отгоре ама ти имаш още да растееееж.К'во бързате всички толкова бе ??? Ти на тея години трябва да играеш на дама, к'во се притесняваш.не бързай толкова. Радвай се на годинките си

Град
    vratca
    неможе изведнъж да станеш висока ако искаш си вземе обувки на токчета, но не виждам полза в това да искаш да си висока това е нормално за възръста ти.
    .....

Цитирай Първоначално написано от supergirl
    аз също съм 157 ,само че съм на 13,но не нося токчета.За мен да си на 13 и да си 157 се е мн яко и аз си се чувствам добре-тва е най-важното

Цитирай Първоначално написано от dorsichh
    ам и аз съм ниска 154..на 13 год съм...винаги съм си била нисичка...всички ми казват,че ще порасна има време ама винаги като се огледам околко мен всички са някфи високии в сравнение с мен много пъти и са ме обиждали заради раста ми..ама голяма работа,а и нали има токчета
    и аз съм такаа..обаче съм на 15 и съм 1.50 ... все пак майка ми е 1.50 а бща ми 1.63... често ми се подиграват за височината ама пък все едно не ми пука особенно много обачее като си 175 и сложиш 5, 6 сантиметрови токчета направоо ...

Аз като съм на 14 почти 15 и съм 155см. да ревЪ ли?
    Радвай се, че можеш да носиш високи обувки. Има време ще растем още.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    а аз като съм на 18 и съм 165 дали имам и толкова

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от zanik
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Що ти е да растеш? Момчетата си падат по миньончета
    Ако искаш да порастнеш на ръст започни да тренираш баскетбол.
    Ахам мене мн ме кефат нисичките Не ти трябва да растеж :P
    Поне и при мене е така..

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си