- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАК ДА СТАНА ПО-ВИСОКА ?!?!ПОМОЩ!
Напъъълно съм съгласна със sweetsunshineПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
И аз съм 175,но т'ва в никакъв случай не ми пречи да си слагам обувки на ток![]()
И все пак всеки сам избира какво да носи и какво не (:
А относно авторката,скачай на въже,сестра ми скачаше и дръпна с 4 сантиметра![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ток4е .......![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Искам да те питам тези хормони защо си ги взимал,защото си искал да станеш по-висок или лекарите са решили,че нещо в организма ти не е наред и е нужно да взимаш?Първоначално написано от global
На колко години си казвашПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
Според мен е много яко високо момиче на токчетаНезнам защо, просто смятам, че изглежда много добре.. да се фукаш с дългите крака
![]()
Не знам какъв ти е проблема, че си ниска. Аз съм на 18 и съм висока колкото теб.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
дам..
161 е почти перфектен ръст.
аз съм 155 и не ми пука
кой знае колко.
единственото гадно е че
се пълнее по-лесно.
НО!
има някакви хранителни
добавки които стимулират
хормона на разтежа..
ще поразпитам и пак ще
пиша
: )( :
И аз съм нисичка, но си се харесвам винаги ми е харесвало високо момче с нисичко момиче спроед мен е сладкоИзобщо да не ти пука!!!
за какво ти е да растеш повече-това е идеална височинаНе да си като някоя кобила. И е по-сладко да си по-нисичка. И аз бих искала да съм 160 ама съм 5-6 сантиметра повече...
На мен майка ми е 1.60 (а баща ми 1.80).. Направо ми е смешно, като застана до нея, щото аз съм 1.63... А за тебе май няма много-много шанс да станеш естествено над 1.70, щото баща ти е под 1.80 и така...
Вие сте много зле с някакви хормони да се тъпчете ве... Играйте баскетбол и станете 2 метра, ако щете!
Аз съм 1.64, на 15 и много си се кефя... За мен 1.61 въобще не е перфектен ръст за 16 и нагоре... Яко си е да гледаш света отвисоко. :P Шегувам се де.
+1 И аз съм 174- 175 (не помня точно) и това никога не ми е пречило. Е, вярно че съм по-висока от половината клас, но какво пъкПървоначално написано от Sensuality
![]()
![]()
Според мен е по- яко да си висок, но всеки си има вкус в крайна сметка. :P
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
аз пак сам на 14 год. 156-7 и нося токчета![]()
+Първоначално написано от supergirl
![]()
Можеш да ходиш само на токчета.
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Ахам мене мн ме кефат нисичкитеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Не ти трябва да растеж :P
ми ччесно да ти кажа нз как може да станеш по висока освен волвейбол да тренираш или бакетбол др нз .Или си купи токчета това е сигурен вариант че ще станеш висока аз нямам такива оплаквания висока сам 176 - 177 и сам на 15 ще стана на 16 явно просто няма да станеш мн виока ама и да знйш има мн сладки момчета които са ниски но мн мн сладки такаче да не ти пука и миниончетата са на миодаПървоначално написано от lollipop37
![]()
:P имам момичета от ноия клас коит са нискии мога да ти кайа че са мн мн мн скади и си имат самочуствие такачче и ти направи същото :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
спорувай ... баскетбол болейбол - скачай... аз тренирам плуване добре за тялото но за ръста незнам
сега се връщам от магазина и там видях една двуметрова мацка, ужасно е стига с тая височина ваща, носи токчета, мисля че повече от 165/167 не ти трябва да ставаш![]()
оуу ама ти окей ли си? знаеш ли колко грозно и странно е да видиш 12 дете високо 170 и с цици на всичкото отгореПървоначално написано от vikenseto
ама ти имаш още да растееееж.К'во бързате всички толкова бе
??? Ти на тея години трябва да играеш на дама, к'во се притесняваш.не бързай толкова. Радвай се на годинките си
![]()
неможе изведнъж да станеш висока ако искаш си вземе обувки на токчета, но не виждам полза в това да искаш да си висока това е нормално за възръста ти.![]()
.....
аз също съм 157 ,само че съм на 13,но не нося токчета.За мен да си на 13 и да си 157 се е мн яко и аз си се чувствам добре-тва е най-важнотоПървоначално написано от supergirl
и аз съм такаа..обаче съм на 15 и съм 1.50 ... все пак майка ми е 1.50 а бща ми 1.63... често ми се подиграват за височината ама пък все едноПървоначално написано от dorsichh
не ми пука особенно много
обачее като си 175 и сложиш 5, 6 сантиметрови токчета направоо ...
![]()
![]()
Аз като съм на 14 почти 15 и съм 155см. да ревЪ ли?![]()
Радвай се, че можеш да носиш високи обувки. Има време ще растем още.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
а аз като съм на 18 и съм 165 дали имам и толкова![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Поне и при мене е така..Първоначално написано от zanik
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me