- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАК ДА СТАНА ПО-ВИСОКА ?!?!ПОМОЩ!
Не съм съгласна.Помага и то доста. Скачай,набирай се на пръсти и т.н.Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
Only u! <3
Още си само на 15, а човек расте до 21 годишна възраст.И все пак щом тете страх да не останеш ниска играй баскетбол и пих някъкви витамини.
и аз съм доста ниска 1.56.Ако пия витамин D и калций дали ще порастна поне с 2 см. ?
Ми незнам,чувала съм че спортове като волейбол и баскетбол помагат за растежапък ако не подейства не се тревожи и така си си добре пий си нескуика и си живей живота ...!
![]()
Темата беше да й кажете как да порасне,а не да започвате да си казвате своята височина и да избивате комплекси, а 80% от коментарите се състоят именно в това
Не си казваме височината, за да си избиваме комплекси, а за да и кажем, че има и други, които са нисички и че няма нищо лошо в това. Винаги ще се намери, някой да каже, че друг е комплексиран..Първоначално написано от therichbitch
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Първоначално написано от therichbitch
![]()
Да не си спала в на Баба Ванга доматите, че ме опозна от 2 мнения?
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Спрете!!!!!!!!! Във всяка тема някой се заяжда с някого!
Темата + това е от 2008! Кой я изрови!?
ми носи токчета бе![]()
Яж нескуик за да пораснеш голяяяма голяма![]()
Носи високи обувки.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Az sam na 14 god i sam visoka 1 i 80neiskai da si tolkova visoka a i ti da porasne6 nqma da e s mnogo prosto kakto kazvat nqkoi ot foroma tova e gen
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм на 17 години, а съм висока само 160см. Честно казано ми харесва да съм дребничка. Всички момчета, които ме познават твърдят, че е адски сладко. Хубавото да си нисък е, че не се блъскаш в табелки или клони на дървета, както правят някои мой приятели.Като 1 човек е нисък, обикновенно е и много лек. Гаджето ми си ме развява из въздуха без проблем. Той адски много ми се радва, че съм дребничка,а майка му днеска кво му чете конско, че не се е сетил да ме нахрани. Вика му "Ей ти си престъпник, как може да го оставиш това малко сладко мишле гладно , та то ще се стопи и ще изчезне още малко.
![]()
Харесвай се такава каквато си и да не ти пука какво си мислят другите. Ако ти си се харесваш ниска и се чувстваш добре така и другите ще смятат, че е чаровно.![]()
хах аз мин година бях 169см и исках още да порасна от време на време скачах с опънати ръценагоре: и пораснах с още два см
и съм на 16
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
пробвай с баскетбол или волейбол
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Еми да ! Пък и според мен ниските момичета са по-сладки..незнам дали е защото аз съм доста висока,но и много момчета са ми го казвали.Пък и като обуеш токчета ..Първоначално написано от anSsito
![]()
Играй баскетбол =) .
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
то е нужно мъчничко акъл, за да познаеш какъв е някой особено когато не е от най-умните и с елементарно мисленеПървоначално написано от alex4et0y
![]()
баскет и волей, ама мийончетата са по сладки![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Moите родители са точно толкова високиПървоначално написано от lollipop37
Аз съм на 18 (без няколко месеца) и съм 164. От 14 годишна съм 164 и няма голяма вероятност да порастна. Тей че не се притеснявай, не си сама. Няма лошо, поне с 15см. токове няма да се чувстваш като Гъливер
![]()
Let the psycho plays with you...
абе.. 161 малко ли е?
аз съм 156 и половина..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
що и аз не съм така ниска![]()