.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 128

КАК ДА СТАНА ПО-ВИСОКА ?!?!ПОМОЩ!

Здравейте,на 15 години съм и съм само 161 см висока.Много е малко,а умирам да порасна поне до 165 см.Майка ми и баща ми не са ниски,мама е 170,а тате 175 някъде.Някои знае ли някакви начини ?

направи си хълмче от пръст, стой върху него и се усмихвай сеедно нищо не стаа

Град
    Враца
    Е, това че родителите ти имат 1.70 не значи, че ти ще си висока Въпреки, че съм пълно копие на баща ми, разликата във височината ни е 10-12см, а съм на 16 почти Колкото - толкова Щом си на 15 и си момиче - доста съмнително ще е да порастнеш още
    еlsy

Re: КАК ДА СТАНА ПО-ВИСОКА ?!?!ПОМОЩ!

Цитирай Първоначално написано от lollipop37
    Здравейте,на 15 години съм и съм само 161 см висока.Много е малко,а умирам да порасна поне до 165 см.Майка ми и баща ми не са ниски,мама е 170,а тате 175 някъде.Някои знае ли някакви начини ?
    Oo ne ba6ta ti hi4 ne e nisak. az tolko beh v 6esti klas

Щом са високи и ти ще пораснеш спокойно.Няма да си двуметрова кобила а ще си нормална-някаде към 171 см

Баскетбол,волейбол,.. скачай Но и аз мисля,че не е задължително да си кой знае колко висока .
    ..дори когато съм тиха пак всичко в мен ще те вика,и да крещя, че те мразя, аз няма да се откажа. и вечно жива ще пазя любовта..

Град
    Велико Търново

Re: КАК ДА СТАНА ПО-ВИСОКА ?!?!ПОМОЩ!

Цитирай Първоначално написано от glaropuli
    Цитирай Първоначално написано от lollipop37
    Oo ne ba6ta ti hi4 ne e nisak. az tolko beh v 6esti klas
    Мдам баща ти и майка ти хич не са ниски..Аз съм на 13 и съм 178 до 180 макс...хич не са ниски Няма да порастнеш още кои знае колко,най-много да станеш 165.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Що ти е да растеш? Момчетата си падат по миньончета
    Ако искаш да порастнеш на ръст започни да тренираш баскетбол.
    Ходи на пръсти също така. Скачай на пръсти. От нормално положение се изправяй на пръсти - нещо като гимнастика. И гимнастиката по принцип е вариант. Доколкото знам спомага за развитието, но ако генетично ти е заложено да си ниска - ниска ще си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Що ти е да растеш? Момчетата си падат по миньончета
    Ако искаш да порастнеш на ръст започни да тренираш баскетбол.
    Ходи на пръсти също така. Скачай на пръсти. От нормално положение се изправяй на пръсти - нещо като гимнастика. И гимнастиката по принцип е вариант. Доколкото знам спомага за развитието, но ако генетично ти е заложено да си ниска - ниска ще си.
    Хора, вие правили ли сте тези "опити" та давате съвет на момичето ?!
    Познавам хора, които тренират баскетбол (нали всички разправят, че от него се расте) и не са мръднали и милиметър от този спорт. Това, че скачаш не те издължава. От къде за Бога дойдоха всички тези слухове
    По темата: Колкото ти е заложено, толкова ще се издължиш. Все пак не може всички да са високи. Пък и щом вашите са над 1,70 значи и ти ще станеш толкова. Все пак всяко следващо поколение, е по-високо от предходните от неговия род.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Яж Нескуик, помага

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Болната ми тема.
    Мама е 1.71, тати е 1.80, брат ми е на 10 и е 1.45...
    Аз пролетта ставам на 17 и съм дребос-1.63...
    Искам да порасна, ама не става.Зависи от гена..пфюю
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Зависи от гена,но щом родителите ти имат 1.70 значи се предполага,че и твоята височина трябва да е колкото тяхната..но..
    А как да станеш по-висока..ем носи токчета.. Така поне ще си по висока,като си някъде с обувки.. :P
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Amiii hodi na visoki obuvki, est ako ti se otdava de! Az li4no sum 173-174cm i sum na 15(blizo 16) i mislq 4e tolkova e dostatu4no... puk i spoko vseki se razviva po razli4en na4in...
    Impossible is a dare.

може тва да ти е чара
    Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)

Град
    Варна
    Баскетбола не помага чак толкова.. 4 години го тренирам тоя шибан спорт и от моя клас има момчета които не тренират нищо, а са по-високи..
    Ако не те влече не се захващай..

Супер фен
    Хах пък аз съм на 16 и съм 1.58 и много си се радвам така щото си знам, че повече няма да порастна, защото наще и те са доста ниски.. мама е най-много 1,65 и баща ми 1,75 сигурно нз.. Какво те бърка да си ниска? Нали не си 1,20 :Р

Хехе,имате право,а пък то момичетата растат до 18 годишна възраст и повече,така че кой знае А иначе 13-14 годишните дето са 180 см(както и една моя приятелка),те просто са си генетично великани Макар че не харесвам за момиче да е над 170 см
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Най-вярно няма да растеш повече.Примири се.Каквато си-такава.За баскетбол или волейбол си прекалено голяма,за да те взмат.Насочи се към хубавите си страни,няма какво да направиш.

Боже аз съм на 17 и съм 160. И въобще не се оплаквам. Не се ли научихте, че не е важна височината, а пропорциите? А не съм съгласна че няма да расте повече. Аз на 15 бях 150.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

вярно, добре е да си висок около 167 - 168 см, шанс. На мен също това ми е проблем. На 13 години съм, скоро ставам на 14. Майка ми е висока 159 - 160, баща ми не превишава 174 см. Аз съм висока 156 макс. Затова преди месец бях на едни проби. Мерят височината на родителите ти и после правят ренгенова снимка на китката ти, защото там има някаква жлеза ли, не знам, която се пълни с някаква течност или секрет (нещо от тоя сорт). И си има за всеки човек някаква генетична граница. На мен ми изчислиха, че ще стана средно 162-3 см. Вариант за порастване е да се спре по някакъв нячин един хормон и порастваш с 6 -7 см отгоре. Аз предпочитам да си стана 1.60... не съм сигурна в другия метод, не харесвам противоприродните действия.
    I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!

Цитирай Първоначално написано от hardy_girl21
    вярно, добре е да си висок около 167 - 168 см, шанс. На мен също това ми е проблем. На 13 години съм, скоро ставам на 14. Майка ми е висока 159 - 160, баща ми не превишава 174 см. Аз съм висока 156 макс. Затова преди месец бях на едни проби. Мерят височината на родителите ти и после правят ренгенова снимка на китката ти, защото там има някаква жлеза ли, не знам, която се пълни с някаква течност или секрет (нещо от тоя сорт). И си има за всеки човек някаква генетична граница. На мен ми изчислиха, че ще стана средно 162-3 см. Вариант за порастване е да се спре по някакъв нячин един хормон и порастваш с 6 -7 см отгоре. Аз предпочитам да си стана 1.60... не съм сигурна в другия метод, не харесвам противоприродните действия.

Ще обясниш ли по-подробно къде си била на тези изследвания ?
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Аз пък съм на 19, 1.60 и съм егати пича. Така че споко. + Тва си на 15, ще растеш още 4-5 години

мисля, че е Детска педиатрична болница.. Изследванията са готови за половин час, а процедурата по снимките и т.н. не е повече от 5 минути.
    I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!

Защо ти е да растеш, така си си много добре(според мен) ? Аз съм на 15, висока съм 1,58 и се харесвам . Има време ще пораснеш :P

Радвай се че си ниска аз съм на 13 и съм 174 . Кофти .. винаги съм искала да съм по никса -стърча като бор..Кой каквото няма това иска
    Бтв ако се притесняваш от височеината си носи по-високи обувки или пък си търси панталончета,които ти правят краката по издължени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си