- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искам да му помогна
Защо живеете в заблудата , че можете да накарате момче да се промени коренно![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
няма как да стане...
пробвала съм с един бивш....
Не можеш.
Ако той не иска - няма как.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
зависи какво влияние имаш над него... можеш да го заплашиш, да му кажеш как ще свърши...![]()
![]()
П.П. влияние нз дали с а или с я се пише щот не съм много по правописа![]()
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
Можеше малко повече да попишеш,ама сигорно си напушена и те мързиПървоначално написано от Opium_Like_Me
![]()
Много определящ фактор е,на колко години е това момче и колко често пие и пуши,много щеше да помогнеш с това.
Как да ти го кажа..не можеш!Освен ако той сам не го пожелае,ти не можеш да го принудиш по никакъв начин.Дори да му скриеш всичките бутилки и да му изхвърлиш тревата-не ми се вярва.
Абе моме,кво се пулиш?Опитвам се да ти помогна,апак ти...Първоначално написано от Opium_Like_Me
Виж темата която аз съм пуснала и която е горе-долу сходна с твоята и ще видиш как се пише тема,че да е разбираме за читателите и да им даде максималка информация за проблема.
Толкова тъпо си си задала въпроса,че повече от тва няма на къде.
А тва,че си се напушила е МАЙТАП,хич ли не сгряваш?
По-добре не се заемай с това да го откажеш поради простата причина,че няма да успееш.. Най-много нещата да не свършат добре,ако започнеш да го "отказваш" по най различни начини.. Поговори с него и му обесни,че не ти е приятно това,което прави със себе си,а ако продължава - го зарежи.
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Закво ще разваляш момчето>
Няма невъзможни неща в универсален план. Ние хората сме крайно ограничени - ти, още повече. НЕ можеш да го промениш. Можеш да му покажеш, че искаш да се промени. Ако и той го пожелае - ще се получи работата.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Изпушвай му тревата и му изпивай пиенето всеки ден и всичко ще е ок![]()
![]()
Шегувам се.
Без самия той да иска да се промени ти няма как да го промениш.
принципно такива хора е невъзможно да ги промениш против волята им!
те или си остават така.....
на някои им идва просветление и сами се заемат...
други пък им се случва нещо супер сериозно и осъзнават че живота е пред тях и не трябва да го пропиляват...
а пък други са точно обратното на това което последно описах и затъват все повече и повече![]()
така че извода според мене е че ако ти не искаш да си на тфа дередже си намери друго свестно гадже!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Един живот имаме все пак, не му отнемай най-хубавото...![]()
![]()
![]()
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
аххахахахахахахххаПървоначално написано от w0sh
За какво ти е?
Той има право на избор. Щом е на 23 значи много добре съзнава какво върши. Това дали ти искаш да си с него (въпреки тревата и алкохола) е твое право на избор.
за кво се опитваш да променяш човека него ако си му харесва да пиее и да се дрогира да го прави , пък ти като не го одобряваш скъсай с него а не го променяй .....
+1Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
![]()
И аз смятам,че няма да можеш,колкото и да искаш.
Stay up all night with the stars *