- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 1 декември - Световен ден за борба срещу СПИН
(къде си бе фред периПървоначално написано от Decu
)Eдин получих докато бях с теб! Като влезох после в училище ми дадоха още 3 и после на тръгване пак още 3.
Иначе при нас в училище беше страшно добре организирана кампанията. Прожекции на клипчета и късометражни филмчета, раздавахме флаери( аз раздадох най много) близо 60метра червени панделки раздадохме
Аз съм си правила. На пъврия тест докато отивах да си взема резултатите бях пред припадък направо. Хем нямах основателна причина да се притеснявам ама тръпката при всички случаи е голяма.Първоначално написано от Raybeez
При следващите тестове пак си ме беше шубе, никога не знаеш какво да очакваш.
Една позната на един приятел се е заразила след като приятеля й й е изневерил с една и не са се пазили![]()
От тохава си се боцкам периодично, то и аз съм си вманиачена де![]()
^^ Екстра, екстра.
Аз видях, че разопаковат някаквa 'техника', докато Софиа/я /?!/ ни обясняваше разните там..работи.
24white24, нищо чудно.![]()
^ Така бях чувала само.. : )
Мене ми беше пък спокойно, тръпката беше преди да вляза, после като ми взеха кръв и вече бях си казала "каквото- такова" хах:ДПървоначално написано от Raybeez
Пък после яко парти![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
^ особено каквито курви се забелязват навсякъде, по всяко време... ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
да, ама другите се лекуват, а хив-а не ... :SПървоначално написано от SofiaRegularCunt
The Spark
Не съм казал, че се лекуват като настинка, но все пак се лекуват, доста по-добре от колко да знаеш че си обречен и нищо не може да направишПървоначално написано от CanisDirus
![]()
The Spark
много е незапознат българина затва бягаме от ХИВ позитивните все едно имат грип и кат кихнат вече сме болни, трее в учлище да се преподават такива неща, ама България сме пробита история
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!