.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен

ВЪПРОСИ ЗА боядисването

vie boqdisvateli se ...
    kogato vi padne boqta na frizor li hodite ili v ka6ti / az sam se boqdisvala nqkolko pati prez 2meseca i mi sa vijda mnoo po 20lv da i puskam kato minaliq pat mi kaza samo korenite i posle pak 20lv /
    i kolko pla6tate za boqdisvane

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    По принцип е различно, но до 30 лв е боядисването при фризъор.
    Иначе аз сама се боядисвам, през 2 месеца ( зависи, кога ми падне боята ) с гарниер или лонда.
    Иначе има такива теми. ;]

мен мама ме боядисва и някъде през 2 месеца иначе първото ми боядисване беше при фризьор и беше към 10 лв не знам на вас защо толкова скъпо
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Майка ми се боядисва сама от 15 години, та и мен боядисва. Горе долу на месец-месец и половина

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз ходя на фризьор. Мацаници у дома - не, мерси. Давам 20лв.

boqdisvane

az s izrusitel boedisvam korenite pri frizior-nein izrusitel-blondora izliza mi mu 20 i 30 lv ako e do 2 meseca kosata i posle sestrami mi slaga boq pak v korenite za da ne sedi bqla ruso ina4e pres 2 meseca

При нас що навсякъде е 30лв...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Мен ме боядисва мама през 2 месеца
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Аз сама се боядисвам вкъщи, боята само ми е 15 лв, как пък няма да дам още толкова за фризьор. Боядисвам майка ми от години,че себе си ли да не мога да се боядисам иначе се боядисвам на около 2-3 месеца когато ми хрумне,просто цвета е близък до естествения ми и не си личат израстналите корени

Голям фен
    edin pyt otidoh vze mi 100 lv da me boqdisa i postrije i ve4e v ky6ti.Sega pak 6te hodq za6toto nqma da se spravq sama no tozi pyt nqkade na po zabutano mqsto a ne v centyra i pove4e ot 60 lv nqma da dam .Dano da namerq
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    edin pyt otidoh vze mi 100 lv da me boqdisa i postrije i ve4e v ky6ti.Sega pak 6te hodq za6toto nqma da se spravq sama no tozi pyt nqkade na po zabutano mqsto a ne v centyra i pove4e ot 60 lv nqma da dam .Dano da namerq
    Тва да не си ходила при стилист Капанов, че толкова скъпо ти е излезнало Боядисването при моя е 8 лв с моя си боя и около 20 с тяхна. Иначе досега не ме е боядисвал фризьор, само майка ми и се боядисвам с Palette Delux номер 555 Каквато ми е на аватара

Голям фен
    I az trqbva da si namerq nqkade kadeto e evtino ako ima nkoi ot Burgas i znae kade ima takova mqsto da mi kaje plssss
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    edin pyt otidoh vze mi 100 lv
    твойта фризиорка сърце няма
    а с тези пари щеше да се запасиш с алкохол за цял месец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си