.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    мм...сърби те,защото ти растат косъмчетата,и при мене така става повечето пъти...а за други методи за обезкосмяване аз ти препоръчвам кола маската....вярно че боли много повече,обаче наистина си струва болката..ако ползваш депилатор,той ти върши абсолютно същата работа като бръсненето,с тая разлика че мирише ужасно,и че чакаш 10-15 минути докато подейства....и след 2-3 дни трябва да го ползваш пак(тъкмо ще спре да ти мирише и айде пак наново),а с кола маска ако почнеш да се обезкосмяваш ще се занимаваш с това само веднъж в месеца,на всичкото отгоре някои косми въобще не растат отново след махане с кола маска
    А получават ли се някакви обриви след кола маската ? (а тя течна ли е)

не,съвсем обикновена,такава на Jankar...на мене лично не ми се получават никакви обриви,става ми супер гладка кожата...а от депилатора ми излизаха някакви чевени петна,като пъпки.ама и пъпки не бяха..нз някакво мн странно

а какви са цените

1 кола маска ти е около левче

А то някакви лентички ли са , какво точно са

не са лентички,а е кола маска,сложена в пликче и отзад на кутията има инструкции за ползване

В аптеките ли се продава ?

ми незнам дали има в аптеките,аз си взимам от козметиките...ама би трябвало да има и там

Мега фен Аватара на Infinity
    Добре,де а кола маската не са лентички?дърпаш ги ...и готово
    To infinity and beyond.

Лично аз препоръчвам горещо кола маската, но не мисля, че мястото, на което трябва да пробваш за първи път са интимните части. Имам предвид сама.

Град
    Перник
    Отиваш на козметик,за да ти ги махне с кола маска,но ще те боли много..
    Ако неискаш,може да си вземеш депилатоар,но никога с епилатор не се обезкосмявай!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

абе, отиваш на козметик и за 10 минути си готова. и мен ме беше срам, ама видях, че просто по друг начин не може да стане. спестява нерви и време, а резултата е страхотен.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    то не е град,а джунгла...
    първите няколко пъти като се бръснеш е така.
    за да избегнеш тия проблеми винаги използвай чиста самобръсначка и я сменяй по-често, защото когато се затъпят ножчетата ,можеш много да се разраниш. звучи нелогично, но с остри ножчета нямаш грижи, стига да се бръснеш по-внимателно за да не се порежеш. също и можеш да използваш интимен гел (обикновена пяна ми е гадно на мен), за да не бръснеш 'на сухо'. и никога,ама никога на контра, т.е. винаги се бръсни по посока на косъма. и след цялата процедура измиваш с по-хладка вода, мажеш с детско кремче и готовооооо

az imam vupros..ami se edno kupuvash si kola maska tam lentichki i kwo lepish i durpash taka li ...nea liii ujas mnogo mnogo bolezneneooo

ами имам няколко въпроса...и аз съм на 13..не е ли рано още за козматик А относно колата маска... [сега навлизам в нещата моля не се смейте ;д] откъде да я купя...какво точно да кажа и колко струва
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Град
    Перник
    Не ти е рано за козметик,ако си решила да се обезкосмяваш.Кола маска може да си вземеш от всякъде.Но не започвай,първия път с нея.По-горе имаше пост в който може да се образоваш,как да се обръснеш без обриви!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Цитирай Първоначално написано от chelsea
    първите няколко пъти като се бръснеш е така.
    за да избегнеш тия проблеми винаги използвай чиста самобръсначка и я сменяй по-често, защото когато се затъпят ножчетата ,можеш много да се разраниш. звучи нелогично, но с остри ножчета нямаш грижи, стига да се бръснеш по-внимателно за да не се порежеш. също и можеш да използваш интимен гел (обикновена пяна ми е гадно на мен), за да не бръснеш 'на сухо'. и никога,ама никога на контра, т.е. винаги се бръсни по посока на косъма. и след цялата процедура измиваш с по-хладка вода, мажеш с детско кремче и готовооооо
    Ами..аз като се замисля сега май дадох на контра..Възможно ли е от това да е якото дразнене
    To infinity and beyond.

Голям фен
    В началото като се бръснеш е нормално да те сърби.По-добре е наистина да отидеш на козметик,ще те почисти качествено и няма да мислиш за косми около две седмици.Не си малка,в днешно време на твоята възраст е напълно нормално да се обезкосмяваш.Недей самичка да си правиш кола маска,че... Ако все пак решиш да продължиш с бръснача,използвай винаги нова самобръсначка,която си е само твоя и с която ще си бръснеш само интимните части.Слагай крем или пяна за бръснене,а след това намажи мястото с лосионче за тяло,крем или бебешко олио.Свиква се

Ами май поне за сега ще остана с бръснача..утре ще си взеа една моя ...а какво пяна да си взема?
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    колата маска боляла... лигли!

правили са ми на мишниците... до кръв и пак не е чаак таква болка, вече да се превъзнасяте толкоз.. все пак между мъжки и женски косъм има огромна разлика..

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    И сега какво много ли е опасно,че съм използвала чуждо бръснарско ножче?
    На мен ми излизат едни пъпчици - много гадно, като възпаление и аз се чудя ли чудя, а то накрая излезна, че моето бикче не било само мое....

А..бихте ли ме светнали каква пяна да си взема?
    To infinity and beyond.

Ами..след малко излизам и ще ви бъда благодарна ако някой ми отговори
    To infinity and beyond.

ami spored mene tova za brasneneto e adski tapo osobeno za ONAQ dolnata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си