- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спешно - За срамните косъмчета
А получават ли се някакви обриви след кола маската ? (а тя течна ли е)Първоначално написано от jeni92_abc
![]()
не,съвсем обикновена,такава на Jankar...на мене лично не ми се получават никакви обриви,става ми супер гладка кожата...а от депилатора ми излизаха някакви чевени петна,като пъпки.ама и пъпки не бяха..нз някакво мн странно![]()
1 кола маска ти е около левче
не са лентички,а е кола маска,сложена в пликче и отзад на кутията има инструкции за ползване
ми незнам дали има в аптеките,аз си взимам от козметиките...ама би трябвало да има и там
Добре,де а кола маската не са лентички?дърпаш ги ...и готово![]()
To infinity and beyond.
Лично аз препоръчвам горещо кола маската, но не мисля, че мястото, на което трябва да пробваш за първи път са интимните части. Имам предвид сама.![]()
абе, отиваш на козметик и за 10 минути си готова. и мен ме беше срам, ама видях, че просто по друг начин не може да стане. спестява нерви и време, а резултата е страхотен.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
първите няколко пъти като се бръснеш е така.
за да избегнеш тия проблеми винаги използвай чиста самобръсначка и я сменяй по-често, защото когато се затъпят ножчетата ,можеш много да се разраниш. звучи нелогично, но с остри ножчета нямаш грижи, стига да се бръснеш по-внимателно за да не се порежеш. също и можеш да използваш интимен гел (обикновена пяна ми е гадно на мен), за да не бръснеш 'на сухо'. и никога,ама никога на контра, т.е. винаги се бръсни по посока на косъма. и след цялата процедура измиваш с по-хладка вода, мажеш с детско кремче и готовооооо
az imam vupros..ami se edno kupuvash si kola maska tam lentichki i kwo lepish i durpash taka li ...nea liii ujas mnogo mnogo bolezneneooo![]()
![]()
ами имам няколко въпроса...и аз съм на 13..не е ли рано още за козматикА относно колата маска... [сега навлизам в нещата моля не се смейте ;д] откъде да я купя...какво точно да кажа и колко струва
![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Ами..аз като се замисля сега май дадох на контра..Възможно ли е от това да е якото дразненеПървоначално написано от chelsea
![]()
To infinity and beyond.
В началото като се бръснеш е нормално да те сърби.По-добре е наистина да отидеш на козметик,ще те почисти качествено и няма да мислиш за косми около две седмици.Не си малка,в днешно време на твоята възраст е напълно нормално да се обезкосмяваш.Недей самичка да си правиш кола маска,че...Ако все пак решиш да продължиш с бръснача,използвай винаги нова самобръсначка,която си е само твоя и с която ще си бръснеш само интимните части.Слагай крем или пяна за бръснене,а след това намажи мястото с лосионче за тяло,крем или бебешко олио.Свиква се
![]()
Ами май поне за сега ще остана с бръснача..утре ще си взеа една моя ...а какво пяна да си взема?![]()
To infinity and beyond.
колата маска боляла... лигли!
правили са ми на мишниците... до кръви пак не е чаак таква болка, вече да се превъзнасяте толкоз.. все пак между мъжки и женски косъм има огромна разлика..
На мен ми излизат едни пъпчици - много гадно, като възпаление и аз се чудя ли чудя, а то накрая излезна, че моето бикче не било само мое....Първоначално написано от cool_doll
![]()
А..бихте ли ме светнали каква пяна да си взема?
To infinity and beyond.
Ами..след малко излизам и ще ви бъда благодарна ако някой ми отговори![]()
To infinity and beyond.
ami spored mene tova za brasneneto e adski tapo osobeno za ONAQ dolnata![]()
![]()