.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Hybrid View

da ima!!!

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    darla, а ако колегата е бил саркастичен? Не мога да коментирам дали е така или липса на компетентност. Не съм в главата му. И аз съм писала информация, която съм чула или чела "някъде" без да съм 100% сигурна. Но моля ви разделяйте модерирането от компетентността. Аз като модератор не съм длъжна да знам всичко по всички засягани във форума теми. Когато преди време имаше форум за наркотици, аз бях като в небрано лозе. Не съм и виждала наркотик, но си го модерирах......триех мнения, заключвах теми, давах предупреждение.....

По темата-вероятността да овулира другия ти яйчник, докато си в менструация, предизвикана от първия, е налице и не е за пренебрегване. Особено в ранна възраст и пообъркани хормони. Друг е въпросът, че да се прави секс БЕЗ презерватив, когато влагалището ти е една открита рана........е безотговорно и болестотворно.
    ХахАха ти модератор ли си станала бе.... баси колко време мина от както ме баннаха преди 2 години.. хаха.. все същата си само че с 10 000 коментара повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си