.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

целулит-някой преборил ли се е

Кажете ако сте се справили или има резултат от някаква козметика. Аз нямам много но наистина желая да се отърва от малкото

От диетата на Дюкан се махал целулита,но главно май се дължи на пиенето на повече минерална вода

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Антецелулитния крем на Ейвън!Страхотен е И този на Дева не е лош

Като се замисля може би наистина пиенето на вода много помага..
    Аз нямам никакъв целулит, имам си хубаво тяло, но... пия страшно много вода Лятото пих по 4л на ден (на морето се налагаше да си купувам :/ ). Сега не пия чак толкова ест... но около 3л има. Просто чувства нужда от вода Много мои приятелки (и слаби, и по-пълни) се оплакват от целулит, но никоя не пие по такива количества вода, така че...
    Може би от водата има полза.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    И аз имах малко по бедрата, не му обръщах внимание, понеже принципно не го смятам за чак толкова фатален проблем, когато е в малко количество. От началото на лятото обаче пия ужасно много течности... особено чайове и вода... и като казвам много имам предвид наистина много, промишлени количества... И преди няколко дена забелязах, че го няма. Но както казах беше наистина малко, тъй че може и затова толкова лесно да се е разкарал.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Аз определено съм слаба,но имам целулит и то доста...дупето и бедрата ужасно е... тялото ми е много хубаво и вместо да се разкарвам по къси полички, аз ходя с такива до коленете и на плажа вместо да си ходя спокойно по бански аз се чудя как по-бързо да се придвижвам ако съм без шалче толкова е гадно че просто нямам думи да го опиша
    Гледах в интернет с 20/30 серии при масажист, от което 1 серия - 15 лв и кво излиза... около 400/500 за да се излекуваш 100% а тия кремове са пълна измама няма друг начин да премахване на целулит,освен от специалист...тва го беше казал доктор!!! а от кремовете кожата просто става по-мекичка ,но нищо повече!!! Какви ли не кремове съм опитвала.. не не и не
    П.С. тази тема що е толкова западнала Аз познавам много слаби момичета с целулит На дали само аз се интересувам от това

90% от жените имат целулит.
    Майката му е течности и упражнения.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    Много вода, масажи на проблемните зони и плуване и по-малко сол!

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    За водата незнам,явно помага.Но също така,ако пиеш по един два фреша от грейпфрут всеки ден и ядеш по - здравословна храна със сигурност ще има ефект!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами аз да се похваля че моят целулит се махна .Много упражнения,масажи(сама докато си мажа тялото с лосион за тяло) и един антицелулитен гел на Дева,но не го ползвах особенно редовно..и много вода

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Ами аз да се похваля че моят целулит се махна .Много упражнения,масажи(сама докато си мажа тялото с лосион за тяло) и един антицелулитен гел на Дева,но не го ползвах особенно редовно..и много вода
    Дам...особено вода и масажи!
    Шофирай разумно - стигни жив!

hottie
    Guest
    Леля ми си оправи целулита с кафе - правише си масажи с антицелулитното масло на Икаров, но към него слагаше утайка от кафе и разтриваше добре в продължение на 5 минути - всеки ден. Сега няма

Аз пия по не повече от литър и половина вода на ден.. но мисля да променя този факт.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Е там...
    Аз пък смятам че ако всеки ден правите някси опражнения или пък тичате няма да са ви нужни никакфи диети за каквото и да било...

hi

в моменте използвам масажно маскло на Икаров използвам го от скоро.правя упражнения и ограничавам сладкото за сега мисля че има ефект но може и да само да си въобразявам. Ще следя темата и ако има някакво развитие ще ви пиша

Помага ли масажното масло?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Помага ли масажното масло?
    ами аз лично мисля че помага но както казах може и само да си въобразявам ще пиша след време за да кажа

Ок, ще чакам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    90% от жените имат целулит.
    Майката му е течности и упражнения.

Точно,кратко и ясно!

Иначе аз съм слабичка и имам съвсем малко по бедрата , ама не се забелязва -- само много като се загледаш .. поне за сега де .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на EarthShaker
    братовчедка ми няма грам целулит...

плува по 2км всеки ден

Град
    Wonderland
    Смятам,че е недопустимо тийнейджъри да имат целулит,той се появява след 22-23,аз нямам никакъв,но това го дължа на здравословно хранене,голямо количество течности и усилено спортуване.Целулитът не се премахва,появи ли се веднъж,каквото и да си сложите няма да има ефект.Кремовете не помагат,няма крем за целулит или лосион.За да се намали може да се пробва с консумация на минимум 3 литра течности дневно,усилени тренировки натоварващи засегнатите места и антицелулитни масажи.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Смятам,че е недопустимо тийнейджъри да имат целулит,той се появява след 22-23,аз нямам никакъв,но това го дължа на здравословно хранене,голямо количество течности и усилено спортуване.Целулитът не се премахва,появи ли се веднъж,каквото и да си сложите няма да има ефект.Кремовете не помагат,няма крем за целулит или лосион.За да се намали може да се пробва с консумация на минимум 3 литра течности дневно,усилени тренировки натоварващи засегнатите места и антицелулитни масажи.
    Кой ти каза,че кремовете не помагат? Аз плувам по 1-2 км и пак си имах целулит и реших да си взема на AVON - Avon Solutions,Cellu-Sculpt се казва и ми помогна пък и не пия по 3л вода и си нямам целулит

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от sanyTheSunshine
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Кой ти каза,че кремовете не помагат? Аз плувам по 1-2 км и пак си имах целулит и реших да си взема на AVON - Avon Solutions,Cellu-Sculpt се казва и ми помогна пък и не пия по 3л вода и си нямам целулит
    +1 и аз съм много доволна от лосиона на Avon а и от скоро ходя на фитнес и там ми включват някакви колани за целулит,определено вече има ефект...не че имах много целулит де
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

И как точно помагат тези кремове? Защото аз не вярвах, но може и да си взема.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София
    Значи имах една приателка която имаше какви ли не кремове за целулита работата е там че тясе намазваше и искаше да и се махне да ама не не става да се намажеш и хоп няма го трябват си много масажи!

Аз съм много слаба и имам по дупето целулит не много но достатъчно мисля да започна да пия течности т.е. вода защото аз вода не пия може странно да звъчи но аз пия само и единствено газирани напитки... и някъв крем ще пробвам дано помогне

ЕДИТ: Объркала съм се става дума за СТРИЙ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си