.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sanyTheSunshine
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Смятам,че е недопустимо тийнейджъри да имат целулит,той се появява след 22-23,аз нямам никакъв,но това го дължа на здравословно хранене,голямо количество течности и усилено спортуване.Целулитът не се премахва,появи ли се веднъж,каквото и да си сложите няма да има ефект.Кремовете не помагат,няма крем за целулит или лосион.За да се намали може да се пробва с консумация на минимум 3 литра течности дневно,усилени тренировки натоварващи засегнатите места и антицелулитни масажи.
    Кой ти каза,че кремовете не помагат? Аз плувам по 1-2 км и пак си имах целулит и реших да си взема на AVON - Avon Solutions,Cellu-Sculpt се казва и ми помогна пък и не пия по 3л вода и си нямам целулит
    Именно това е причината за целулит-недостатъчно количество течности и недостатъчно движение,не знам как е с плуването но аз карам колело по 15 км,плюс вело у дома и други упражнения.

Тея колани във фитнеса имат ли нещо общо с онея вибриращите по телевизора?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Тея колани във фитнеса имат ли нещо общо с онея вибриращите по телевизора?
    Пак е вибриращо,но мн по-добро имам от тези които ги рекламират-е такъв боклук няма
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Пловдив
    А пък аз по принцип съм гооолям мързел - почти не мърдам...Ям много и то нездравословно и пия по има няма 3-4 чаши вода на ден...Ииии имам сега от няколко месеца целулит по дупето и бедрата. И явно ще почвам някакви упражнения и много вода,защото лятото няма да се появя на плаж така...

Та ако може някакво инфо за този крем на Avon и само мажете или и масаж...И какъв масаж по-точно? ;D .. Моля.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    За премахването на целулит е необходимо мн пиене на вода в големи количества минимум 1,5л на ден а през ялтото 2л. на ден.Също така има и масажиращи ролки или едни като бодлите на дифузер,и се масажира върви целулита така за известно време се премахва

Една моя приятелка имаше доста целулит по дупето и на нея и помогнма масажна ролка + най-обикновен лосион.Ето я ролката
    http://euro-woman.net/cellulite_files/05701295703.jpg
    и си взимаш и някъв лосион за тяло слагаш лосион и масажираш с ролката, но за да има ефект трябва веднъж дневно да го правиш това!

Град
    Wonderland
    Аз имам електрически масажор,срещу целулит,има голям ефект,т.е аз нямам целулит,но го използвам така да се каже превантивно ,пък и масажът е доста приятен .

Град
    Велико Търново
    Против целулит може да използвате и масажора на Нивеа,които е душ-гел със такава приставка за масаж и е стягащ душ-гела използва се веднъж дневно и е много хубав

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Аз пък смятам че ако всеки ден правите някси опражнения или пък тичате няма да са ви нужни никакфи диети за каквото и да било...
    Точно така се прави , а не с измислени кремове и фантастични уреди . То , ако беше толкова лесно с едно кремче всичко да е перфе...Тичането и многото пиене на вода ( 1.5 - 2 литра препоръчителното количество за 1 ден ) . Хубавите неща бавно стават , но наистина си заслужава .
    Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си