- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- целулит-някой преборил ли се е
рол-он на garnier
http://www.jivotno.com/wild-angel
Именно това е причината за целулит-недостатъчно количество течности и недостатъчно движение,не знам как е с плуването но аз карам колело по 15 км,плюс вело у дома и други упражнения.Първоначално написано от sanyTheSunshine
Тея колани във фитнеса имат ли нещо общо с онея вибриращите по телевизора?![]()
Пак е вибриращо,но мн по-добро имам от тези които ги рекламират-е такъв боклук нямаПървоначално написано от cherrypezz
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
А пък аз по принцип съм гооолям мързел - почти не мърдам...Ям много и то нездравословно и пия по има няма 3-4 чаши вода на ден...Ииии имам сега от няколко месеца целулит по дупето и бедрата. И явно ще почвам някакви упражнения и много вода,защото лятото няма да се появя на плаж така...
Та ако може някакво инфо за този крем на Avon и само мажете или и масаж...И какъв масаж по-точно? ;D .. Моля.![]()
За премахването на целулит е необходимо мн пиене на вода в големи количества минимум 1,5л на ден а през ялтото 2л. на ден.Също така има и масажиращи ролки или едни като бодлите на дифузер,и се масажира върви целулита така за известно време се премахва![]()
Една моя приятелка имаше доста целулит по дупето и на нея и помогнма масажна ролка + най-обикновен лосион.Ето я ролката
http://euro-woman.net/cellulite_files/05701295703.jpg
и си взимаш и някъв лосион за тяло слагаш лосион и масажираш с ролката, но за да има ефект трябва веднъж дневно да го правиш това!
Аз имам електрически масажор,срещу целулит,има голям ефект,т.е аз нямам целулит,но го използвам така да се каже превантивно,пък и масажът е доста приятен .
Против целулит може да използвате и масажора на Нивеа,които е душ-гел със такава приставка за масаж и е стягащ душ-гелаизползва се веднъж дневно и е много хубав
![]()
Точно така се прави , а не с измислени кремове и фантастични уреди . То , ако беше толкова лесно с едно кремче всичко да е перфе...Тичането и многото пиене на вода ( 1.5 - 2 литра препоръчителното количество за 1 ден ) . Хубавите неща бавно стават , но наистина си заслужава .Първоначално написано от Darkkiss
![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !