.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Голям фен

Пак това момиче

След като ме отреза...мина време и аз също и казах,че съм до тука и повече нема да тичам след нея....2-3 дена не си писахме(нито аз на нея нито тя на мен)не си звъняхме....аз вече не мислех за нея засекохме се тя беше с фр-та и аз не си казахме здр...не си говорихме...не си казахме чао....Но прибирам се и тя ми пише и ми вика знаеш ли колко ми е трудно така нищо да не си говорим....ала бала 3-то 5-то разбрах ме се излизаме след това гушкаше ме играхме си(закачки) абе беше супер.НА ДРУГИЯ ДЕН СЕ 1 Е ДРУГ ЧОВЕК В момента пак се опитвам да не мисля за нея както преди няколко дена,но неможе да ми го побере главата,защо го прави.....

Град
    Paradise
    Четох ти и миналата тема. Момче, съвземи се, ти си и играчка!! Стегни се, впрегни си цялата воля и я забрави напълно. Не и се връзвай, не излизай с нея, блокирай я в скайп и продължи напред. Наоколо има и други момичета и някои от тях не са комплексарки, които си вдигат самочувствието, играейки си с момчетата, които наистина ги харесват. Някое друго момиче ще те обича, няма да те разиграва и ще ти даде много повече от това, което е способна да ти даде тя.

Голям фен
    Наистина ще опитам...

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    значи аз ще ти дам едно малко гадничко предложение но мисля че ще ти свърши работа.намери некоя твоя приателка която ще ти угоди на акъла и излезте дражте се се едно сте влюбени но преди тожа си уговори среща с това момиче което те използва на срещата отиди с твойта приателка и я подмини като пътен знак знам че ще те боли но определено те ще разбере че не си зависим от нея и ако те обича ще ти се извини ща си има едно на ум и няма повече да те използва ако не ще те зареже и на теб ще ти се наложи да я забравиш

Голям фен
    неее аз не искам да и го връщам да и права гадно знам,че наистина ме харесва показвала ми го е,но тя просто нз какво иска...мен ли бившия ли

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    неее аз не искам да и го връщам да и права гадно знам,че наистина ме харесва показвала ми го е,но тя просто нз какво иска...мен ли бившия ли
    Еми тогава седнете поговорете на 4 очи и се изяснете кажи и че неможеш повече така че я обичаш да ти каже и тя какво чувства към теб и да се разберете като хора мисля че това наи мн ще помогне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си