- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак това момиче
След като ме отреза...мина време и аз също и казах,че съм до тука и повече нема да тичам след нея....2-3 дена не си писахме(нито аз на нея нито тя на мен)не си звъняхме....аз вече не мислех за нея засекохме се тя беше с фр-та и аз не си казахме здр...не си говорихме...не си казахме чао....Но прибирам се и тя ми пишеи ми вика знаеш ли колко ми е трудно така нищо да не си говорим....ала бала 3-то 5-то разбрах ме се излизаме след това гушкаше ме играхме си(закачки) абе беше супер.НА ДРУГИЯ ДЕН СЕ 1 Е ДРУГ ЧОВЕК
![]()
В момента пак се опитвам да не мисля за нея както преди няколко дена,но неможе да ми го побере главата,защо го прави.....
![]()
Четох ти и миналата тема. Момче, съвземи се, ти си и играчка!!Стегни се, впрегни си цялата воля и я забрави напълно. Не и се връзвай, не излизай с нея, блокирай я в скайп и продължи напред. Наоколо има и други момичета и някои от тях не са комплексарки, които си вдигат самочувствието, играейки си с момчетата, които наистина ги харесват. Някое друго момиче ще те обича, няма да те разиграва и ще ти даде много повече от това, което е способна да ти даде тя.
Наистина ще опитам...
значи аз ще ти дам едно малко гадничко предложение но мисля че ще ти свърши работа.намери некоя твоя приателка която ще ти угоди на акъла и излезте дражте се се едно сте влюбени но преди тожа си уговори среща с това момиче което те използва на срещата отиди с твойта приателка и я подмини като пътен знак знам че ще те боли но определено те ще разбере че не си зависим от нея и ако те обича ще ти се извини ща си има едно на ум и няма повече да те използва ако не ще те зареже и на теб ще ти се наложи да я забравиш
неее аз не искам да и го връщам да и права гадно знам,че наистина ме харесва показвала ми го е,но тя просто нз какво иска...мен ли бившия ли![]()