.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Объркана?

Объркана?

Tova e vsi4ko koeto pisah na Dr . teen i otgovora mu Vie kakvo mislite Dr teen predi vreme nqkude vidqh edno mom4e koeto mn haresah i to o4evidno su6to me e haresalo za6toto pitalo za men i sled sedmica mi pisa v skype .. do kolkoto mi kazaha za nego toi mn trudno si haresva momi4e no men e haresul .. ta .pisahme si 6 4asa nqkude i toi predloji mnogokratno da izlezem , no az mu kazah 4e iskam purvo da go poopoznaq i toi me razbra.. makar 4e kaza 4e ne smqta skype za hubava sreda za opoznavane .. na sledva6tata ve4er mi zvunna dva puti i bqh mn 6tastliva .. kaza 4e e vlqzul zaradi mene v skype , no men mq nqmalo .. vuob6te vsi4ko na 6 .. i ot togava nasam abs ni6to .. v skype ne mi pi6e .. az mu pisah na 2 puti , no mi otogovarq po4ti ednokratno .. nqma nito predi6nite nameci abs ni6to .. ne mi zvuni .. 4uda se kakvo moje da e stanalo .. mn mi e kofti za6toto naistina iskah da se polu4at ne6tata .. sega pak e v skype i ne mi pi6e , a az si kazah 4e pove4e nqma da zapo4vam az .. Ta vuprosa mie v slu4aq dali se o4akva ot men da go tursq i tozi put AZ da mu predloja da izlzem ( koeto e napulno protiv filosofiqta mi ) .. tui kato predi6niq put bqh otlojila ne6tata ? prosto o4akvah pove4e komunikaciq I V POSLEDSTVIE SRE6TA , a ne razbiram za6to toi izvednuj sprq s kakvito i da e opiti .. ne enqkakuv playboy .. mom4e na mqsto e i e svesten . prosto naistina nz ..

Др. Тийн: Не прави нищо. Ако наистина иска да излезете ще те потърси
    Ne sum 79ti nabor ei

Мега фен
    ами може да си е помислил, че не го искаш и затова да се е отказал. покажи му, че имаш интерес
    с д-р тийн, както обикновено, не съм съгласна
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на Crazytu
    Емии остави го няколко дена .. не му се включвай в скайпа и ако не те потърси през тези няколко дни,включи му се и кажи нещо от сорта "едно здравей няма вече".И от там ще завържете разговора ... А ако въобще не ти отговори значи не проявява интерес към теб ...
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

emi nqma logika da ne proqvqa interes , za6toto da ne razkazvam po kakuv stranen na4in se zapzonahme be6e nai-romanti4noto koeto mi se e slu4valo , no nqma da konkretiziram za6toto me estrah da ne pro4ete nqkoi koito ne trqbva
    a ina4e i az se za4udih dali ne e re6il 4e ne se interesuvam ot nego no az mu pisah v skype naskoro i mu kazah 4e sum iskala da si podra6tim i go pitah dali 6te vliza pak na liniq i tn .. a toi '" mi nz " |( no puk i ot samoto ni zapoznanstvo mu stana qsno 4e sum go zagledala i mi e haresal .. toi men su6to ..ne samo mi go kazaha .. toi go pokaza po dosta na4ini ...
    Ne sum 79ti nabor ei

amii vij sa nqma da se otkazva6 moje zaradi mnoo ne6ta da e moje ili za6toto si e nameril nqkoq druga ili za6toto si misli 4e ti ne go harseva6 pi6i mu i go pitai 6to ve4e ne mi pi6e6 prosto pogovorete

mda ama druga ne mi se vqrva da e za6toto mi kazaha 4e mn mn trudno haresva koqto i da bilo
    Ne sum 79ti nabor ei

*Заглавие на кирилица!
    Т.7. от Правила на форума.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    sofiqqq
    изчАкай още няколко ден ..... фффф аз и аз така никога не тръгвам първа и може би това е грешно таа..... ако не ти пише налии пиши му пак и му предложи да излезете хахах ако пък ли не здраве да е
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Ne sum 79ti nabor ei

Град
    Габрово
    Защо са тези сълзи?
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

emi dosta mi e kofti .. mn se navih i tva 4akane me poburkva .. i mi e kofti za6to tr kato si haresah nqkoi tolkova mn i ne6tata da se precakat.. sq me e mn strah da ne se e otkazal .. no ne namiram logika prosto .. osven da 4aka az da go tursa li ddz .. moje da si misli 4e ne me interesuva . nz nz .. nqma6e da se naviq tolkova mn ako i toi ne be6e proqvil takuv interes .. za tva mi e hiper stranno kakvo mu e v glavicata
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    Габрово
    Ами не дей да се чудиш, а просто разбери какво става. Пиши му в скайп. Няма значение, че не ти отговаря. Нека да види, че искаш да се получи нещо. Попитай го направо защо е спрял да ти пише и какво става.
    Бъди настоятелна.
    Ако в крайна сметка е загубил интерес, не се ядосвай.Поне ще си разбрала истината вместо да стоиш и да чудиш.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

emi pisah mu .. zabravih btw da spomena 4e e 12ti klas i se skusva da u4i .. i dr hora taka mi kazaha .. i dori v skype sedi hiper mega rqdko ... samo v na4aloto kato mi pisa sede6e pove4ko zaradi mene posle mu e minal purvona4alniq interes i zapalenost predpolagam .. kaza 4e dr put kato ima vreme 6te mi pi6e .. a za sre6tata podmetnah i toi otgovori mnogozna4itelno i az mu vikam dobur otogovor i toi mi vika " e stiga sega ne te motam " vuzmojno li e verno da ima mn da u4i kato go znam kakuv e manqk ili ddz nqma logika da ne iska da izlezem mama mu stara .. :/ ili e nekuv 6izofrenik .. ebati svalkite ebati 4udoto i sled nqkolko dena '' mn u4a "
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    Габрово
    Еми лошо няма , че учи момчето. Все пак му предстоят изпити. вероятно това наситина е причината. Остави го да си учи. Пиши му отново, когато е на линия. Примерно му пожелай "приятно учене" и му кажи нещо от сорта на " Ама не бива само да учиш. Спри за малко да си починеш. А защо не си почиваш докато пиеш кафе с мен." Нещо в този стил. Там вече както си го съчиниш.

az puk si mislq pove4e da ne mu pi6a...
    mislq 4e ve4e tr da mu e dostatu4no qsno 4e mu se kefa . ako iska da izlezem prosto da mi pi6e i tva e .. ako ne zaebavam go .. toi se 6Te se seti za men rano ili kUSno .. si4ki sa taka kato gi pozaebe6 za malko
    Ne sum 79ti nabor ei

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ти достатъчно добре си му показала, че се интересуваш. Отдръпни се малко, да видиш дали ще те потърси Ако те потърси, значи се интересува, а ако не те потърси - поне ще знаеш, че няма смисъл да се занимаваш и да чакаш.

mda i vse pak ako se okaje 4e ne se interesuva nqma da moga da razbera kvo e tva .. naistina vinagi imam predpolojeniq i teorii za vsi4ko ama v slu4aq prosto nz ..
    Ne sum 79ti nabor ei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си