.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    somewhere over the rainbow...

За достъп до чужд компютър....

Можете ли да ми кажете програма с която се прави това, защото една приятелка имаше ама сега я е изтрила... Спешно е!!!

Guest
    Radmin
    Team view

Значи този сайт и форума му не са за запознанства!!!Но явно стават за хакване....можете да затваряте темите за търсене на партньор НО НЕМОЖЕТЕ ДА ГИ ЗАТВАРЯТЕ ТЕЗИ!!!!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Значи този сайт и форума му не са за запознанства!!!Но явно стават за хакване....можете да затваряте темите за търсене на партньор НО НЕМОЖЕТЕ ДА ГИ ЗАТВАРЯТЕ ТЕЗИ!!!!

Кво хакване те гони бе?

winvnc
    Нов човек съм

Team Viewer - може би най-защитената.
    Можеш да влезеш в друг комп само след като и двамата си размените лично пароли.

Ако искаш да шпионираш - WinVNC, Remote Administrator, но пак се разбира като си вътре. Или поне аз не можах да залича иконката в стартовата лента.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Ех... извинете дами и господа... къде отиде telnet?

ПС. Вярно че не е от типа "щракай на посоки, после псувай производителя на компютъра/програмата че е идиот и му е бъгав хардуера/софтуера(понеже и ти не си много сигурен(а) какво правиш) ама все пак си е отличен инструмент... незаменим в някои ситуации.

ППС. Който не знае как се ползва telnet... емиии... то отдалечен достъп не е за всички. И компютрите не са за всички... нищо че се бута куцо и сакато.

///Да добавим netcat/socat за unix-like OS-и и PuTTY за Winnie като идейки...

///Тук не става въпрос за "хакване", сниф или друго подбно. Просто контрол над отдалечена машина...(съвсем друга тема е ако някой се възползва злонамерено от гореописаният софтуер, ние приемаме че на собственика на 2 компютъра му се налага отдалечен достъп от единият на другият. Толкоз.)
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Ти като прочетеш "ЧУЖД" компютър...кво си мислиш...че и 2та са негови!?!?!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Ти като прочетеш "ЧУЖД" компютър...кво си мислиш...че и 2та са негови!?!?!
    Поясни кой е този "Ти".

да сложи на другият компютър apache и да си ползва ftp
    или ssh. Най-чиста работа, а и най-лесна.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Team Viewer - може би най-защитената.
    Можеш да влезеш в друг комп само след като и двамата си размените лично пароли.

Ако искаш да шпионираш - WinVNC, Remote Administrator, но пак се разбира като си вътре. Или поне аз не можах да залича иконката в стартовата лента.

Дай скайп и някой път ще ти покажа как да я махнеш

Може и на л.с.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Over The Rainbow
    Цитирай Първоначално написано от thegmin
    да сложи на другият компютър apache и да си ползва ftp
    или ssh. Най-чиста работа, а и най-лесна.
    Все едно да кажеш "купи си миксер и си опържи картофите - най-лесно става".
    Какво общо има уеб сървър с ssh за администрация ?
    Практически е възможно да се създаде уеб интерфейс за администрация чрез ssh, но отиваме в други среди...
    Моите предложения са telnet и VNC.

Аз ползвам LogMeIn.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си