.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Казвай и почвай да си търсиш нова приятелка.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Аз ако бях на мястото на приятелката ти.. и на тебе и на така наречената й "приятелка" щях да ви кажа да го духате.... Това е много голямо предателство.... НАй-добрата приятелка.. и момче което обича (най-вероятно)... незнам.. всеки прави грешки... ама 1во как може да и ИЗНЕВЕРИШ с НАЙ-добрата й приятелка ( тя и тя е доста умна и истинска приятелка явно..) и 2ро обичал я бил... 2 години бил с нея... разбирам че си на 16 и че ти се живее и че искаш да опиташ от всичко ама да не си се обвързвал сериозно.... бахти Искрено ти пожелавам и твоята приятелка да ти е кръшкала,защото много ще я заболи горката А и да . .. Признай си .. поне в това бъди мъж... остана и от другаде да разбере ,тогава ще си още по-голям боклук... ПпфФ....

Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    az ako ne q obi4ah .. nqmashe 2 godini da i hodq sled guza puk i .. vsichko beshe pod vuzdeistvie na alkohola
    Неможе винаги да се излиза с този номер...така или иначе и кажи по добре да разбере от теб а не от някой друг....И щом е било от алкохола следващият път пий по-малко.
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Виж сега, честно много си я загазил... обаче все още за нас момичетата е важно от кого разбираме...вероятността да ти прости ако и кажеш е 70:30 ако не и кажеш ти... даже май и повече ще отидат процентите, но пък представи си картинката ...

Виждате се утре тя привидно излгежда, че нищо не знае, в следващия момент сте един до друг, ти посягаш да я целунеш, получаваш шамари и безброй псувни...

болезнено и шанса да ти прости е около минимален.

Една друга картинка ... ти отиваш при нея със смачкана физиономия, признаваш си за стореното без да повтаряш и потретяш въздействието на алкохола и .... може и да ти прости. Поне ще си спестиш шамара и псувните - е за тях не съм много сигурна, но си зависи от девойката.

Кураж и по-добре си кажи.

Град
    Paradise
    Да, бе алкохола. Мразя го това оправдание. Какво като пиеш и забравяш всякакви чувства ли? И така да беше, кат знаеш, че не държиш на пиене - НЕ ПИЙ. След 2 години връзка би следвало, ако вече не я обичаш поне да имаш някакво уважение към нея - как си могъл да и причиниш нещо такова с най-добрата и приятелка??? Аз това никога нямаше да го простя. Изневяра може би бих простила, ако видя, че той съжелява и си заслужава, но не и с най-добрата приятелка. Това показва, че хич не ти пука за чувствата и, за достойнството и...
    Дано не ти прости, защото не го заслужваш... Ама така е винаги... Защо все свестните момичета се набутват с пълни простаци?
    ПП. Кажи и. И без това най-добрата и приятелка 100 на 100 се е изфукала на още 20 моми4ета. Ако самата тя не те издаде, някой друг ще го направи.

Re: АМИ СЕГА .. КАКВО ДА ПРАВЯ :( ?!

аз наистина си обичам приятелката повече от всичко

Не личи!Признай си и си понеси последствията, като истински мъж..Ама ако беше такъв, нямаше да й изневериш!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    az ako ne q obi4ah .. nqmashe 2 godini da i hodq sled guza puk i .. vsichko beshe pod vuzdeistvie na alkohola
    Pisna mi ot edni i sy6ti opravdaniq..... obi4a6 q zna4i????Togava kat se znae6 kvo moje da stane kato se napie6 6to si pil???????A kato znae6 4e 6te se napie6 6to si oti6yl a ne si ostanal s priqtelkata si???????????? ARE VE4E SPRETE SE S OPRAVDANIQTA alkohol malkohol ,ama tq mi se natiska,az te obi4am ,az neiskah ,prosti mi ala bala samo prikazki

Тъпак си,човеек!Уж "много обичаш приятелката си",затова пускаш тема в "Любов",че си търсиш гадже с голееми гърди.Недорасляк!

Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Е яко я обичаш и си загрижен.. за тва си й изневерил! Действай като мъж - кажи й и си понасяй последствията ..
    така е.. по-добре ти да й го кажеш..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Ти ко си бил толкова пиян, че да незнаеш кво прай нямаше да го дигнеш ве момче

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не може да обичаш някого истински и да му изневериш
    Обичаш ли някого, ти ще искаш само него и никой друг няма да ти прави кеф и няма да ти е приятно с него (поне при мен така седят нещата де)
    По-добре и кажи щом така или иначе е почти сигурно, че ще разбере или другият вариант е да отричаш, ако няма доверие на хората, от коите ще разбере ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ходи да го направиш за последно с гаджето ти преди да е разбрало [/u][/b][/i]

Кажи и ти по-добре е от теб да го разбере отколкото от някой друг, но и в двата случая няма да прости нито на теб нито на "най-добрата си приятелка". Алкохола не може да ти е оправдание. При 2 год. връзка се очаква малко по-сериозно отношение

Повече от фен Аватара на VeSna
    1-во не обвинявай алкохола - аз като пия защо все повече ми липсва милото ми и още повече го обичам?
    2-ро неможеш ли да постъпиш като мъж и да й кажеш? Мъжка постъпка бих признала - да й кажеш преди да го направиш - това сега е простотия...И без това ще ти бие шута....
    3-то не се занимавайте със "сериозни" връзки, когато още ви се лудее (без значение годините)

и да - кажи й ! Поне това направи за нея ебаси....

imam si principi, ne lyja gadjeto si za kakvoto i da bilo, no tva ne ozna4ava 4e ne sym dobyr lyjite, eto kvo uspqh da skalypa nabyrzo, ako izmisla ne6to po-dobro 6te pi6a pak
    - Mili4ko, trqbva da ti kaja ne6to, kogato bqh na kupona mislq 4e ti izneverih
    nai-veroqtno 6te posledva slednoto:
    - kak taka misli6 4e si mi izneveril
    - mi imam nqkakvi bledi spomeni, 4e se natiskahme s ... i mai posle sme pravili sex

ako ne te kefi taka lyjata moje6 da skalypi6 ne6to drugo no gledai da e v toq duh
    btw, tva e edna ot pri4inite da ne hoda na kupon bez gadjeto i edna ot pri4inite da mi e kofti ako gadjeto e na kupon bez mene

Цитирай Първоначално написано от hforce

ako ne te kefi taka lyjata moje6 da skalypi6 ne6to drugo no gledai da e v toq duh
    btw, tva e edna ot pri4inite da ne hoda na kupon bez gadjeto i edna ot pri4inite da mi e kofti ako gadjeto e na kupon bez mene
    Първо за това не съм съгласна...,
    на мен ми се е случвало и с гаджето ми да отида на купон като не съм била около него, а съм се забавлявала, е имало кой да го прикотка...
    2 пъти, с две различни момчета за "добро утро" съм ги намирала по някакви легла с други....

И другото колкото и едно момче да обича приятелката си, не забравяйте, че един мъж малко трудно мисли за някой когато е възбуден.... (мъжете мислят с коя глава?), мисълта ми е не го съдете, че не я обича, при много просто се случва без да го осъзнаят, а после вече е късно.

Аз лично не съм изневерявала, но съм накарала доста мъже да изневерят с мен... просто момчета... по някога сте пионки в ръцете на момичетата.

ся с риск да ме утепате с камъни...ще се изкажа....
    ся не че защитавам пича...имам малко по-странно развито мислене относно изневерите....
    забелязала съм че мъжете щом видят малко цици,като им метнеш един мръсен поглед са готови на секундата да те изчукат.....
    според мен е добре понякога да ги оставяме да го направят,да се разнообразят малко,именно в тези моменти те осъзнават колко сме важни ние,колко е хубав секса с любов,а не е само поредното чукане щото му е станала пишката......
    изневяра е когато сърцето не чувства същото,когато мозъка не осъзнава колко е добре да си с гаджето,а продължава да мисли за субекта от случайната заигравка....
    не съм сигурна дали схванахте какво имам предвид!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

До някъде те подкрепям, но в момента вече не мисля като тинейдър за тези неща. До като бях на 15/18 и аз бях на този принцип не ми пукаше дали ми изневеряват, все пак това не ми е доживотния партньор какво очаквам по дяволите от него, да ми е верен в годините в които му шарят очите, едва ли. Може би поради тази причина гледах да не влагам много чувства във връзките си.

Но сега след като съм омъжена и ако мъжа ми забегне на някъде, сигурно и на убийство съм склонна... всичко е до годинките колкото тъпо да ви звучи на повечето...

Руби, не съм съгласна. Мъжо ми работи с клиенти, за повече от година няма как да не е обслужил поне една натокана мацка с големи цици и мръснишки поглед. И нито един път не ми е изневерил. Познавам го много преди да сме заедно и знам, че ако беше щеше да скъса с мен, най-малкото, защото нямаше да може да ме погледне в очите.
    И доста пъти е бил възбуден, но пък винаги мисловната му дейност си е била наред. Айде стига с тия клишета 'мъжа мисли с оная си работа, мъжа като види цици и е готов да изчука всяка, мъжете са склонни на изневяра'. Не разбрахте, значи, че е до човека, а не до пола...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

да така е то си е до човек,но също зависи и от твоята гледна точка....
    сега има и едно друго нещо,има много мъже които пак си правят забежките само че приятелките им и идея си нямат от тази дейност....
    в крайна сметка мисля че ако реши да спи с някоя,предпочитам да ми каже,отколкото да го разбера от някъде...
    аз пак ще кажа че имам по-различни виждания за изневяра и затова предварително го отбелязах
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    ест 4е ти треа да и кажеш...Ебал си най добрата и фр хаха

Цитирай Първоначално написано от rubi
    да така е то си е до човек,но също зависи и от твоята гледна точка....
    сега има и едно друго нещо,има много мъже които пак си правят забежките само че приятелките им и идея си нямат от тази дейност....
    в крайна сметка мисля че ако реши да спи с някоя,предпочитам да ми каже,отколкото да го разбера от някъде...
    аз пак ще кажа че имам по-различни виждания за изневяра и затова предварително го отбелязах
    И моите вижданя за изневярата са гоооооре долу такива - с малката разлика, че когато обичаш прощаваш всичко (поне аз, личен опит) и ако има смелостта да ме погледне в очите и да ми каже "Мила, направих го, бех пиян, побърквам се..." и т.н. Ако ми се разкае аз единя секс МОЖЕ БИ ще му го простя (колоко ще ме боли си е моя работа...), но ако ми каже - обичам друга или мисли за друга или иска да е с друга... Си тръгвам на секундата!

И сега малко да си противореча сама - когато не го обичам (просто ми харесва) няма да ми направи впечатление ако кръшне, когато го обичам, ще ме заболи много и има 2 варянта на реакция:
    1- рев, сълзи, цифки и да му простя и да ме боли месеци наред само като го погледна или
    2- бия му шута на секундата, креща, обиждам, карам се... После като си тръгне пак рев, цифки, сълзи... Пак няколко месеца и после пак наново любов, разочарования и всичко се повтаря....

Тъпо нали?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^E,taka e,lubovta e tupi4kaponqkoga,a 4ove6kitevzaimootno6eniq sa mnogo slojni,ama nemojem da izbqgame ot horata,ot lubovta....

Цитирай Първоначално написано от darla
    ^E,taka e,lubovta e tupi4kaponqkoga,a 4ove6kitevzaimootno6eniq sa mnogo slojni,ama nemojem da izbqgame ot horata,ot lubovta....
    Аз пак съм съгласна с теб! Допада ми определено мисленето ти...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си