.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Супер фен Аватара на BladeDancer
    мъж е този който си признава грешките ! признай си кажи че я обичаш съжеляваш и така нататък ако ти повеярва повярва ако не не ... но по вероятно е да ти повярва ако от теб го разбере т.е. щом и казваш значи се разкайваш и очакваш да ти прости и да не се повтаря ..
    ваУ рокс
    Grell

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    моите съболезнования за раздялата ви.

П.П. ти си прасе
    По-точно немога да го кажа...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: АМИ СЕГА .. КАКВО ДА ПРАВЯ :( ?!

Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    Здравейте... значи моят проблем е следният.На 16 съм и имам сериозна приятелка от 2 години близо.. но .. ония ден на един рожден ден на който тя не беше поканена.. и аз реших да отидя да се позабавлявам.. и кво стана.. там най-добрата и приятелка в която преди бях влюбен .. иии напихме се .. танци .. а , у .. и ето че стигнахме до целувки , натискания .. и секс. Сега не знам какво да правя.. аз наистина си обичам приятелката повече от всичко но ме е страх от това понеже всички го видяха да не вземат да и кажат че ще стане лошо а аз съм 90% обеден че ще разбере.. какво да правя ? да и кажа ли или да замълча ? плс хелп

и казва : обичам я
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от kofti_nick
    Здравейте... значи моят проблем е следният.На 16 съм и имам сериозна приятелка от 2 години близо.. но .. ония ден на един рожден ден на който тя не беше поканена.. и аз реших да отидя да се позабавлявам.. и кво стана.. там най-добрата и приятелка в която преди бях влюбен .. иии напихме се .. танци .. а , у .. и ето че стигнахме до целувки , натискания .. и секс. Сега не знам какво да правя.. аз наистина си обичам приятелката повече от всичко но ме е страх от това понеже всички го видяха да не вземат да и кажат че ще стане лошо а аз съм 90% обеден че ще разбере.. какво да правя ? да и кажа ли или да замълча ? плс хелп

Именно! Тая вашата любов.... малко не я разбирам каква е?!

Град
    Ямбол
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Mn qsno,4e trqa da i kaje6 ti ,6toto 6te razbere zadaljitelno .. i mn pove4e 6te q zaboli da go razbere ot nqkoi drug,kamo li ot nai dobrata si priqtelka .. no i v dvata slu4aq i ti da i go kaje6 6te se po4ystva dvoino predadena .. tva e neizbejno .. naprail si go ve4e-nqma vra6tane nazad .. kaji i ako darji6 na neq kakto kazva6,parvata i reakciq 6te e da ti se razsardi razbira se,koeto e normalno,no kato se zamisli,4e ti samiq i go kazva6 i go priema6 za golqma gre6ka.. moje i da ti prosti.. nzm az taka pone razsajdavam. ai kaji i i pi6i kvo stava

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Мдамм,много я обичаш.Аз ако бях на мястото на приятелката ти щях да те скопя! А то и приятелката и е една стока....

da da... da me prebie
    2ма преди на напишеш тва ти казаха да си кажеш а ти "да да да ме пребие" еми тогава за кво пускаш тема и искаш да ти кажат как да постъпиш а ти не чуваш не разбирам ае късмет

кажи й ест

принзай си сам и после понасяй последствията ... по - кофти е като разбере от други хора

Повече от фен Аватара на brusa
    vsi4ki vikate da si priznae ama ako na vas se slu4i 6e sa 4udite i vie ko da praite po temata ako iska6 i kazvai tq taka ili ina4e 6te razbere i otkaji alkohola 6tom taka ti deistva
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Цитирай Първоначално написано от kofti_nick

Именно! Тая вашата любов.... малко не я разбирам каква е?!

дам може ли и на мен да обясниш .. моляте .. ае аз отиам утри на рд и си лягам с най-добрия фр-д на гаджето и после казам - МИЛО ОБИЧАМ ТЕ .. директо ще ми тегли майните !!!! бе ко се оправдаваш с алкохол .. хуя няяше ти стане ако си бил толко пиян .. стига глупости не съм от вчера нито аз нито другите 100-тици пъти съм чувала това от много хора (гаджетата на приятелки и приятели) и тва за мен е чиста простотия ... сорка .. не си добре !!!! отиай и кажи преди да и кажат че по лошо за тебе така !!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мале,дано мен никой да не ме обича така.

дано да те зареже !!!!!!!!

a kakvo kato razbere ot nqkoi drug she razbere hem che si i izneveril hem che si q lugal i moje da pomisli che imash 4uvstva kum priqtelkata i....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми най-добре и кажи...въпреки,че повечето момичета изневярва не прощават (като мен ) ..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Да ти имам и обичта. Направо е смешно някой като каже колко много обича приятелката си, но е изневерил. И алкохолът не е оправдание.
    Кажи й. Ако я обичаш поне малко й го дължиш. А и е по-добре да го научи от теб, а не от друг.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И защо тогава, щом толкова я обичаш, не се замислиш как ще се почувства, когато разбере, а проблема ти е дали някой няма да й каже...?!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Лошо си направил според мен ако държиш разбира се на приятелката си..

Град
    Дълбините на канала :D
    хахаххахахах...Ей нещастник,горката ти приятелка...ти не само нея не заслужаваш,ами която и да било друга...Една група потни затворници за теб!!!!!

Новак

Местожителство: SOFIA,gerena
    Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 12:00 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

da da... da me prebie
    ..............
    em 6tom sam neis6 da i kazva6 na4i 6to pita6 be pi4...seriozno kaji si i dori i s goolqm riska da te prebie zareji otreji i t.n. sas sledva6tite si priqtelki po vnimatelno po kuponite 6toto predpolagam 4e na taa vryska tva i e kraq 6toto se pak iznevqra ne se pro6tava taka lesno ... ai uspeh dano ne te bie mnogo
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

омГ...нз кчво да ти кажа освен че си направил огомна грешка...приятелката ти със сигурност ще разбее така че по-добре ти й го кажи,но си мисля че няма да прости нито на теб нито на приятелка си ..

Град
    на ЛуНаТа
    такива сте вие момчетата... все алкохола ви е виновен ... кажи и вместо да я лъжеш... но едва ли ще ти прости
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Град
    Варна
    az ako ne q obi4ah .. nqmashe 2 godini da i hodq sled guza puk i .. vsichko beshe pod vuzdeistvie na alkohola
    Всички се оправдавате с т'ва...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    az ako ne q obi4ah .. nqmashe 2 godini da i hodq sled guza puk i .. vsichko beshe pod vuzdeistvie na alkohola
    otidi pred neq da s eobqsnqva6 4e e bilo ot alkohola Abe ne moga da vi razbera za6to vsi`ki se opravdavate s alkohola?da ne bi kato se napiete 4uvstvata vi da iz4ezvat ?sig se izparqvat?ne moje kato si trezven da q obi4a6 a kato si piqn da prai6 kvot iska6..tva ne e izvinenie!
    ЕВАЛА..!! =D>
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си