- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АМИ СЕГА .. КАКВО ДА ПРАВЯ :( ?!
мъж е този който си признава грешките ! признай си кажи че я обичаш съжеляваш и така нататък ако ти повеярва повярва ако не не ... но по вероятно е да ти повярва ако от теб го разбере т.е. щом и казваш значи се разкайваш и очакваш да ти прости и да не се повтаря ..
ваУ рокс
Grell
По-точно немога да го кажа...Първоначално написано от shokoto91
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от bubblegum9210
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и казва : обичам я![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Именно! Тая вашата любов....Първоначално написано от kofti_nick
малко не я разбирам каква е?!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Mn qsno,4e trqa da i kaje6 ti ,6toto 6te razbere zadaljitelno .. i mn pove4e 6te q zaboli da go razbere ot nqkoi drug,kamo li ot nai dobrata si priqtelka .. no i v dvata slu4aq i ti da i go kaje6 6te se po4ystva dvoino predadena .. tva e neizbejno .. naprail si go ve4e-nqma vra6tane nazad .. kaji i ako darji6 na neq kakto kazva6,parvata i reakciq 6te e da ti se razsardi razbira se,koeto e normalno,no kato se zamisli,4e ti samiq i go kazva6 i go priema6 za golqma gre6ka.. moje i da ti prosti.. nzm az taka pone razsajdavam. ai kaji i i pi6i kvo stava
Мдамм,много я обичаш.Аз ако бях на мястото на приятелката ти щях да те скопя!А то и приятелката и е една стока....
2ма преди на напишеш тва ти казаха да си кажеш а ти "да да да ме пребие" еми тогава за кво пускаш тема и искаш да ти кажат как да постъпиш а ти не чуваш не разбирам ае късметПървоначално написано от bubblegum9210
кажи й ест![]()
принзай си сам и после понасяй последствията ... по - кофти е като разбере от други хора
vsi4ki vikate da si priznae ama ako na vas se slu4i 6e sa 4udite i vie ko da praite po temata ako iska6 i kazvai tq taka ili ina4e 6te razbere i otkaji alkohola 6tom taka ti deistva![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Първоначално написано от Punisherrr
Мале,дано мен никой да не ме обича така.
a kakvo kato razbere ot nqkoi drug she razbere hem che si i izneveril hem che si q lugal i moje da pomisli che imash 4uvstva kum priqtelkata i....
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ми най-добре и кажи...въпреки,че повечето момичета изневярва не прощават (като мен) ..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Да ти имам и обичта. Направо е смешно някой като каже колко много обича приятелката си, но е изневерил. И алкохолът не е оправдание.
Кажи й. Ако я обичаш поне малко й го дължиш. А и е по-добре да го научи от теб, а не от друг.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И защо тогава, щом толкова я обичаш, не се замислиш как ще се почувства, когато разбере, а проблема ти е дали някой няма да й каже...?!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Лошо си направил според мен ако държиш разбира се на приятелката си..
Първоначално написано от bubblegum9210
хахаххахахах...Ей нещастник,горката ти приятелка...ти не само нея не заслужаваш,ами която и да било друга...Една група потни затворници за теб!!!!!
Новак
Местожителство: SOFIA,gerena
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 12:00 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
da da... da me prebie
..............
em 6tom sam neis6 da i kazva6 na4i 6to pita6 be pi4...seriozno kaji si i dori i s goolqm riska da te prebie zareji otreji i t.n. sas sledva6tite si priqtelki po vnimatelno po kuponite 6toto predpolagam 4e na taa vryska tva i e kraq 6toto se pak iznevqra ne se pro6tava taka lesno ... ai uspeh dano ne te bie mnogo![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
омГ...нз кчво да ти кажа освен че си направил огомна грешка...приятелката ти със сигурност ще разбее така че по-добре ти й го кажи,но си мисля че няма да прости нито на теб нито на приятелка си ..
такива сте вие момчетата... все алкохола ви е виновен... кажи и вместо да я лъжеш... но едва ли ще ти прости
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Всички се оправдавате с т'ва...Първоначално написано от bubblegum9210
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ЕВАЛА..!! =D>Първоначално написано от mysterious93
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.