- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ах тея зъби ;(
На скоро имаше инцидент при който загубих два зъба,крайни и сега ми е доста криво просто като почна да говоря с някой и ме е страх че като види че нямам 2 зъба ще придобие друга представа за мен,искам само компетентни отговори,без подигравки моля.Благодаря ви предварително!
На 17 съм
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
на мен ми счупиха зъб с фризби като бях на 16 и ми изградиха нов,въобще не се личи, че не е мой, но на няколко години трябва да се изгражда на ново.Отиди на зъболекар, но при някой ,който се слави като добър, за да не ти ги направи калпави
Много е кофти защото ако тръгна да си хващам приятелка не знам![]()
Гадно.![]()
Нов ник: Cassidy
Наистина много гадно.. аз много държа именно на зъбите и обикновено, когато разговарям с някого веднага забелязвам зъбите му.. не знам що така..
При теб надали се вижда, така или иначе са крайни.., ама като ти е толкова некомфортно защо не си сложиш изкуствени ?
То в днешно време ги правят хубави и не си личи, че не са твой..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Знам че може да си направя все едно са мои но друго си е естествено много ми е гадно нямаш идея как се чувствам,а причината ще я кажа прибирах се от тренировка,и 4 човека ми искаха телефона докато реагирам бях на земята на там не помня много знам че бяха мангали, съдбата е жестока понякога!![]()
просто иди на зъболекар, той ще ти каже какво може да се направи![]()
П.П: една приятелка преди година се счупи и двата предни зъба..и то равномерно... заби се с колелото си в един тир, който беше спрял зад завоя..беше доста смешничко, макар че и до днес е с два счупени равномерно зъба![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Преди няколко години една приятелка си беше счупила двата предни зъби, но й ги изградиха и сега не се забелязва.. Върви на зъболекар![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ти се смееш на мен никак не ми е смешно,ако беше на мое място по друг начин щеше да расъждаваш!Първоначално написано от Rofl4e
![]()
ohh sujalqvam..
otidi na zubolekar i shte se opravqt neshtata... uspeh
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
възраст посочена, ПОЛ?!Първоначално написано от InDo
избираш си добър и не скъп стоматолог, замествате липсащите зъби с каквото е подходящо за твоя случай. но това не бива да се отлага много във времето - системата резорбира коста носила липсващите зъби като вече излишна и после е проблемно заместването.
Очевидно мъжки.Първоначално написано от batkodoki
Пич, какво очакваш да направим? Ако искаш зъби там, отиваш на зъболекар и ти ги правят. Ако прецениш, че не си личи и не си струва, оставаш така. Няма друг вариант.
Ясно е че ще отида кофти ако тръгна да си хващам пирятелка,и сещате се...![]()
Какво се сещаме? Притесняваш се как ще реагира, ако разбере ли?Първоначално написано от InDo
Точно това е много кофти как ще гледа на мен това ме притеснява,защото повечето в днешно време знаете как са :Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
Че ще отида ще го направя но просто в тази ранна възраст е много лошо да се губят зъби това ме тревожиМерси за мненията
![]()