- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми ме дискриминира
Здравейте.Не 15 съм и имам сестра,която е 4 години по-малка.Проблемът е там,че аз съм с по-тъмна кожа и с къдрава коса,а сестра ми е с много светла кожа и права коса.От доста години насам,тя ми казва:Тъпа негърка,махай се и си ходи в Африка.Питам я защо ми говори така,а тя казва:Какво искаш,това е самата истина!На рожденият й ден,тя ми каза:Няма да ядеш от черната шоколадова торта,защото ще си отхапеш ръцете!Моля ви,кажете ми какво да правя,не издържам![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
не беше ли ти с баща с по 2000лв месечна заплата![]()
иначе кво да направиш...нищо оригинално ли не можеш да се сетиш...пък и си по-голямата...тя е на 11 е гати...не може да и се връзваш за глупости...
винаги може да намериш нещо, с което си по-добра от нея...най-малко разликата 11 и 15 се отразява на гръдната обиколка![]()
защитавай се с твоите плюсове...
п.п. къдравата коса е по-хубава...защото можеш да имаш права(с преса) когато поискаш, но и естествени хубави къдрици![]()
(sun)
оф боже как може да се комплексираш.аз ако бях щях да й забия 2.а иначе и аз имам сестра на 12 която когато се сдърпаме или не е на кеф ми вика че съм дебела но не се засягам защото знам че не съм.аз пък и викам подут корем или щръкнал пъп и тя понякога се комплексира![]()
![]()
преди й виках и бухал но тя си оскуба веждите
. да не те обиждам но си много зле 6том не можеш да се опълчиш на малката лигла
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Абе ти си по-голяма какво й се връзваш на лиготиите? Забиваш и няколко шамара,показваш и кой е по-големия и нямаш проблеми..
Нима ще се оставиш някакво пишлеме да те прави на нищо!?![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
I kakvo se 4udi6 na zaplatata???2000lv ti izglejdat stra6no nedostijima sumali?istina e,v malkite gradove v bg i za 500lv se borqt horata kato ludi,no v golemite zaplatite sa drugi-a ako se zanimava s 4asten biznes to togava 2000lv biha mu bili dori MINIMALNATA zaplata!Koe mu e 4udnoto samo ne razbrah!Първоначално написано от Just_me_&_myself
P.S.-izvinqvam se za spama
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Kill HIM !![]()
HER*Първоначално написано от Lucho
:P
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Първоначално написано от bonbonkata011
![]()
![]()
![]()
Ти сериозно ли?!?!?!!Направи ми впечатление в една друга тема, че всички предлагат бой.По дяволите с бой не се постига нищо освен злоба защо никой не го проумява
толкова е жалко.Това показва, че след някоя друга година тези съвети ще се приложат и в семейството ви...
и за да не спамя..
Ти на 15 ли си или на 7...тя е на 11..не можеш ли да й се скараш, да й кажеш че трябва да те уважава.Предполагам сестра ти си е изградила мнение, че тя има власт над теб и каквото и да ти каже знае, че ти няма да предприемеш мерки.![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
И аз съм съгласен за боя.Не че да и счупиш нещо.Просто и заший няколко и да видим дали ще продължава да те обижда.![]()
![]()
![]()
![]()
Нема такава тема просто![]()
http://violincheto.aha.bg/photo.php?show=6
(от профила й в аха.бг![]()
![]()
)
Първоначално написано от AnincetoSexy
ЪЪъ ти УСТА немаш ли ? че не я затапиш яко ... се пак тва е 11 годишно лапе ... 4 години разлика и тя да те командва си е просто ... унизително 2 шамара и ще пусне фонтаните ... или пък я накарай да съжалява за казаното ...
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
И за аккво иобръщаш внимание? Тя е само едно лапе, дето се прави на интересно..
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
Туй малкото тря да разбере кой е по-голям от нея,тоест ти.
Покажи й го с няколко шамара,щото иначе няма да се оправи скоро.
;]
гадно лапе
хвърли и един бой, да види на кой ще вика негърка
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Дядо ти Вучков ли е?
(просто ми стана интересно заради онази снимка)
А иначе и аз съм съгласна, че трябва да й забиеш няколко шамара, а онова с тортата-ако бях на теб щях да я взема и да й я забия в лицето!
Първоначално написано от Scouse
Първоначално написано от anSsito
+1 добри идеи![]()
А ти не моиш ли да се опълчиш на някво пишлеме имате 4г. разлика
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1Първоначално написано от Scouse
а и толкова ли ти коства да я затапиш и ти по някой път или при следващата обида да й перниш един през устата докато не се научи да те уважава.
Fuck you You fucking Fuckers
боя определено действа тва кат го зашемедиш няколко пъти и му разместиш мозъка ще мирне![]()