.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Мъча ли ги много :)

Тренирам кик бокс от 6 години,ставах шампионка 3 пъти,два пъти балканска и един път държавна.Та понякога ме викат за треньорка в един клуб.Тренировката протича така бягане по 25 км (най малко км който сме бягали са 25 ) след това спаринги 12 рунда по 7 минути,5 серии по 100 коремни преси,5 серии по 50 лицеви и 7 серии по 10 набирания.Някой от тях се оплакват а др-ги не ;] та въпроса ми е мъча ли ги много,трябва ли още или ако имате предложения за тренировки кажете аз не ги тренирам постоянно,а понякога когато треньорът им е извън града.и ся утре ще ходя да ги тренирам и нямам идеи.пак и треньорът ми е военен разбираемо е защо ги мъча така a целта ми е да ги направя машини
    Hitotsu, wareware wa, shinshin o renmashi, kakko fubatsu no shingi o kiwameru koto.

Ами за мен 25 километра са много,но те все пак са спортисти.Едва ли ги мъчиш,все пак трябва да се тренират добре.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на j_adore2
    Ти правила ли си това преди да спечелиш титлите?Ако си го правила значи и те трябва да го правят,ако не си,значи не ;]
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Ти правила ли си това преди да спечелиш титлите?Ако си го правила значи и те трябва да го правят,ако не си,значи не ;]
    Правила съм го
    Hitotsu, wareware wa, shinshin o renmashi, kakko fubatsu no shingi o kiwameru koto.

Цитирай Първоначално написано от Tatusite_vip_kuchka
    Правила съм го
    Тогава,за да станат шампиони като теб и те трябва да го правят.

Правила съм го
    Тогава,за да станат шампиони като теб и те трябва да го правят.
    знам ама някой от тях ме намразиха,щото според тях съм ги мъчела,ама аз им казах като не ви харесва пътя и тва е..ако искате да станете добри ше тряа ме послушате

Еми предполагам,че и ти си мразела твоя треньор.. така че знаеш какво е. И наистина,на който не му харесва,значи не иска да се занимава с това,не трябва да бъде там и направо да хваща пътя.

Еми предполагам,че и ти си мразела твоя треньор.. така че знаеш какво е. И наистина,на който не му харесва,значи не иска да се занимава с това,не трябва да бъде там и направо да хваща пътя.
    не го мразех,гадно ми беше ама знаех че го прави за мое добро и го разбирах така че към него,никога не съм имала омраза,а само респект

Не знам на по колко години са тези,които учиш,но ако са под 16 е нормално да се оплакват.. виж ако са по-големи и им е дошъл акъла в главата наистина би трябвало да изпитват само уважение към теб .. ако ли не да си търсят друга професия ..

Не знам на по колко години са тези,които учиш,но ако са под 16 е нормално да се оплакват.. виж ако са по-големи и им е дошъл акъла в главата наистина би трябвало да изпитват само уважение към теб .. ако ли не да си търсят друга професия ..
    за ся има двама който ми праят проблеми на 18 г са ;] всички други са над 19 г и имат респект към мен тва го забелязах наскоро се пак им се плаща тряа се стягат :P

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    евала,мацка! натискай ги,мощно!
    ахахха аз ако не ги натискам няа да стане нищо от тях

Първо браво за титлите . Второ ти тренираш ли с тях ? щот е малко кофти те да тичат хората а ти да си седиш и да им викаш още..още...А и няа кво да мрънкат те ако знаят как се тренира в Тайланд Япония Русия и т.н. (не говоря само за кик бокс - Муай Тай Киокущин Бойно Самбо...примерно)

Цитирай Първоначално написано от nasko07
    Първо браво за титлите . Второ ти тренираш ли с тях ? щот е малко кофти те да тичат хората а ти да си седиш и да им викаш още..още...А и няа кво да мрънкат те ако знаят как се тренира в Тайланд Япония Русия и т.н. (не говоря само за кик бокс - Муай Тай Киокущин Бойно Самбо...примерно)
    вярно е,аз в тайланд съм тренирала муай тай и там нямам загуба от мачове..пък и в тайланд тренировките са мн сурови пак аз тичам с тях само .. щото тичането е най гадно от всичко

Аз бих се радвал човек като теб да ме тренира (тренирам Киокушин но с ентусиасти от клуба играем бокс и кик бокс )

Цитирай Първоначално написано от nasko07
    Аз бих се радвал човек като теб да ме тренира (тренирам Киокушин но с ентусиасти от клуба играем бокс и кик бокс )
    да си призная аз първо тренирах киокушин и след тва кик бокс,киокушина ме научи на дисциплина пак иначе ся се пускам на бокс,кик бокс и муай тай

Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    муай тай е по якото от кик бокса и бокса ...

пък и доколкото съм запознат при муай тай има опасност от смърт
    така е и аз съм на същото мнение по тежки тренировки не съм имала от тея в тайланд..караха ме да ритам ствол на дърво даже си разкававявах краката много ама ми казваха да продължавам..мажех се с змииска отрова и т.н..

Супер фен Аватара на Riot
    боли ме фара
    като направите задно салто на цимент
    тогава ми чатете за посраните ви титли
    Моля ?!

браво за титлите !

без болка и без зор не се става качествен спортист какъвто и да е
    +5
    По добре грозна победа,от колкото красива загуба!

муай тай е по якото от кик бокса и бокса ...

пък и доколкото съм запознат при муай тай има опасност от смърт
    така е и аз съм на същото мнение по тежки тренировки не съм имала от тея в тайланд..караха ме да ритам ствол на дърво даже си разкававявах краката много ама ми казваха да продължавам..мажех се с змииска отрова и т.н..
    жълтите са извратени , но пък после стават няма такива бойци
    даже в наши дни най добре подготвените атлети са муай тай боксьорите

да ма там тренират първо битно и много сурово

и за това се получава този резултат

междо другото ти от къде си ?
    ахах така е ама се получава аз ся пак заминавам в тайланд еми от севл съм ама работя в плд

http://www.youtube.com/watch?v=D3CdaCMdD0g
    е това са лудниците
    тоя кикбокс мн сивичък ми се вижда
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от Riot
    http://www.youtube.com/watch?v=D3CdaCMdD0g
    е това са лудниците
    тоя кикбокс мн сивичък ми се вижда
    dam това е лудо,ама кик бокса е не сивичак аахах макарче муай тай е по хубаво от кик бокса и бокса и киокушикай

гледай тая нинджа с трабата
    дали ще го докоснеш ?
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от Riot
    гледай тая нинджа с трабата
    дали ще го докоснеш ?
    toq dokato q zavurti edno mavashi v glavata i e do tam :P

хаха
    тоя е untouchable
    само с автомат ще го свалиш
    но все пак ако го 1 кикбоксер го нацели веднъж е outta control
    Моля ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си