- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да стана готин ?
Косата признак на женственост????
Аз съм с дълга коса не съм гей не съм фешън не съм емо....?
еми земи си вакса
Ако отделяш толкова време за образованието си, колкото и за външния си вид...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По голямата част от коментарите в тази тема са адски абсурдни и неправилни... повечето тука сте адски ограничени.. това го доказва от самия ви коментар... и темата е за ключ.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
хаха , аз от мойто даскало съм с най- уникалната и луда прчиска и мниаги се стремя на не копирам а ти искаш да мязаш на тях, нума нищо лошо но се замисли какво наистина искаш като външен стил![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ами ако искаш да си фешън значи искаш да си педал![]()
Боже не разбрахте ли педалски гейчета че никой не ви харесва!?!![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Първоначално написано от DeadpooL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
темата е стара ама нищо. сега мн хора искат да са готЕниии![]()
Боже, прибери си вересиите...![]()
Ъъъм върна тема от 2008 за да обидиш некво момче-бахти леймърът си,честно!
ЗА пореден път призовавам да спрете да пишете и да бутате темата нагоре-поне ако не я заключат да отиде в задните страници.И ДА,разбрахме,че темата е стара и че е приключило,няма нужда 1 милион човека да го отбележат!![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
на къде отива светът...
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Първоначално написано от DeadpooL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аааа човек ти ме уби!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
![]()
Окей - кажи как искаш да ти помогнем за да станеш ''фашион'' ? Ние какво можем да направим? Да дойде някой да ти оправи косата или как?! Не мога да разбера защо не мислите преди да пуснете някaква такава безсмислена тема?!И моля те, първо си оправи правописа, и чак тогава мисли за косата си.
Айде със здраве! =D
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
оф що не се напраиш първи номер и да се отървеш от мъкитепак мажеш да си ''фешан'' и без гелосаната косичка , някак си прекалено ми идва
xaxhhxahxaxhxhahxa
Не видях, че темата е от 2008 - КЛЮЧ =)
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Избръсни краката изруси косата и весело запей АЗ СЪМ ГЕЙ![]()
пхахахахаххааааа
![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
За вас не знам ама аз имам много голям проблем с приятелите,по-точно не мога да се раздам достатъчно.Постоянно като играят някаква игра аз седя на пейката и ги гледам.Не мога да се изправя на крака,постоянно ме тъпчат,подиграват ми се.Нуждая се от помощ какво да направя...
И намери да пишеш в тема от преди 5 години? Земи се гръмни, да не ги мъчиш, че не се раздаваш достатъчно....
Абе пич и аз бях така миналата година, бех хилав и необщителен и тогава осъзнах че те сички ме мачкат щото съм слабак и немога да се защитавам НО почнах да хода на фитнис, направих си яка прическа, почнах да уча повече ( неможе да имаш репутация ако си гигантски тапак ) и са след 1 год. вече съм готин и мускулест пич!
А и вече не ме мачкат щото кат в началото на годината ( 16 - 17 сеп. ) имахме ФВС нали преди кат изпусках топката на волейбол сички почваха да ми викат и да ме псуват даже АМА тоз път аз отвърнах на тия педали щот с мускулите бех напомпал и самочувствиеи щехме да се збиеме ама после господина по ФВС ни спре. И така после сички разбраха че не съм старото момченце, а и аз почти винаги хода с къз ръкав, и ми се виждат мускулите и вече никой не ме заяда ами обратното - опитват се да ми станат приятели
![]()
Сложи малко гел на пръстите и повдигни косата нагоре с пръстите![]()