- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко въпросче относно мъжкия полов орган
Здравейте всички искам да споделя какво дочух тези дни и да попитам дали е верно и ако някои знае нещо повечко да каже значи дочух че тестисите можели да паднат ли какво беше точно непомня но в кисите ли кво и кво там ставало нека ако някой знае нещо повече да пише много ще сум благодарен верно ли е че мойе да падне ли или кво там беше много ми стана интересно моляви без излишен спам благодаря ви предварително ако може да ме светнете малко по въпроса
Как щи паднат тестисите ве луд ли си ти ?
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
ми нз така разбрах търсих тъка теми но не открих кво беше там падали в кисите и висяли ли кво нз точно
пич те по принцип си висяттва им е работата xxxxx
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Ами примерно при студено време се качват по към корема и после си идват обратно на мястото в скротума т.е. падат, а не ,че ще паднат на земята![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
лол .. пич нз за пръв път чувам да някой "да му падат топките" нз .. ходи на уролог
Може би това има предвид..толкова неграмотно и неясно е написано, че му трябва на човек време да го разбере.Първоначално написано от girl_in_black
Това става, за да се поддържа оптимална температура, за да живеят сперматозоидите. Ако можеха да държат на студ нямаше така да се свива.
Don't tell me what I can or can't do !
ae mai kato sa izsipe6 mai togava ti padat malko pod normalnoto .. ina4e nz da ima takova ne6to![]()
![]()
и на мене ми паднаха топките и от 2 дена ги търся... ходих навсякъде от където съм минавал и ги няма сигурно някои ги е взел![]()
опсс..аз се чудех за кво бяха на земята и си ги прибрах..Първоначално написано от AnnonymousGuts
![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
a dali moje6e da izpolzva6 i drugo obqsnenie ot "i nz si kvo padali ne6to takova,i kvo i kvo takova,nz"
po-maloumna tema edva li ima.BRAVO.postara/a si se.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Тва със жегата и тия е друг случай тогава те не падат.Аз мисля че това се получава например като вдигаш много тежки неща и увисват повече ,от колкото през летото и мисля че това би довело до много проблеми![]()
Тоя "термин" го чух преди от едно момче в една болница,иначе може би нямаше да те рабера.Под падане явно някой имат предвид че е получена ХЕРНИЯ.Не са си точно на мястотот,защото при хернията някой тъкани около тя се разкъсват и подуват..
Първоначално написано от iLovePiruBloodz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как ще ти паднат тестисите ве може в корема да ти влезнат ама да паднат освен ако не изгниятили не ги одрежиш няма как
ами някои момчета като се родят и тестисите им не "висят" ... не съм мн запознат... та тъй де и трябва да се направи малък разрез и да "овиснат" както си е нормално ... та може би за това става въпрос![]()
това го учих по миналата година охх ко беше
спомням си че момчетата когато се родят торбичките на тестисите са в стомаха и там до 1 годинка слизат надолу при което детето се развива нормално
но ако не паднат торбичките детето няма да има полова способност да забремени някое момиче след време или нещо такова
мисля че и некви проблеми се получаваха още но не си спомням
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Те и на коча ташаците се клатят ама не падат нали?![]()
Първоначално написано от jambo_bs
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Няма такава забава, не не неПървоначално написано от jambo_bs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако си непослушен дядо коледа казва на тестисите ти да се махнат от теб, така един вид те наказва..Първоначално написано от qqaa
хаахахахахаПървоначално написано от Screamic
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!