.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Малко въпросче относно мъжкия полов орган

Здравейте всички искам да споделя какво дочух тези дни и да попитам дали е верно и ако някои знае нещо повечко да каже значи дочух че тестисите можели да паднат ли какво беше точно непомня но в кисите ли кво и кво там ставало нека ако някой знае нещо повече да пише много ще сум благодарен верно ли е че мойе да падне ли или кво там беше много ми стана интересно моляви без излишен спам благодаря ви предварително ако може да ме светнете малко по въпроса

Град
    Между краката на майка ти
    Как щи паднат тестисите ве луд ли си ти ?
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

ми нз така разбрах търсих тъка теми но не открих кво беше там падали в кисите и висяли ли кво нз точно

Град
    Стара Загора
    пич те по принцип си висят тва им е работата xxxxx
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Град
    в мечтите ти
    Ами примерно при студено време се качват по към корема и после си идват обратно на мястото в скротума т.е. падат, а не ,че ще паднат на земята
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

лол .. пич нз за пръв път чувам да някой "да му падат топките" нз .. ходи на уролог

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Ами примерно при студено време се качват по към корема и после си идват обратно на мястото в скротума т.е. падат, а не ,че ще паднат на земята
    Може би това има предвид..толкова неграмотно и неясно е написано, че му трябва на човек време да го разбере.

Това става, за да се поддържа оптимална температура, за да живеят сперматозоидите. Ако можеха да държат на студ нямаше така да се свива.
    Don't tell me what I can or can't do !

ae mai kato sa izsipe6 mai togava ti padat malko pod normalnoto .. ina4e nz da ima takova ne6to

bah li go, na moite kato im e malko po hladno (kato se kypa primerno) i se svivat nagore i posle si padat nadolu, sigurno tva ima6 v predvid

и на мене ми паднаха топките и от 2 дена ги търся... ходих навсякъде от където съм минавал и ги няма сигурно някои ги е взел

Цитирай Първоначално написано от AnnonymousGuts
    и на мене ми паднаха топките и от 2 дена ги търся... ходих навсякъде от където съм минавал и ги няма сигурно някои ги е взел
    опсс..аз се чудех за кво бяха на земята и си ги прибрах..
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    a dali moje6e da izpolzva6 i drugo obqsnenie ot "i nz si kvo padali ne6to takova,i kvo i kvo takova,nz"

po-maloumna tema edva li ima.BRAVO.postara/a si se.

Тва със жегата и тия е друг случай тогава те не падат.Аз мисля че това се получава например като вдигаш много тежки неща и увисват повече ,от колкото през летото и мисля че това би довело до много проблеми

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Тоя "термин" го чух преди от едно момче в една болница,иначе може би нямаше да те рабера.Под падане явно някой имат предвид че е получена ХЕРНИЯ.Не са си точно на мястотот,защото при хернията някой тъкани около тя се разкъсват и подуват..

Цитирай Първоначално написано от iLovePiruBloodz

как ще ти паднат тестисите ве може в корема да ти влезнат ама да паднат освен ако не изгният или не ги одрежиш няма как

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    МОЛЯ?!

i kvo beshe tam ?axxaax

ами някои момчета като се родят и тестисите им не "висят" ... не съм мн запознат... та тъй де и трябва да се направи малък разрез и да "овиснат" както си е нормално ... та може би за това става въпрос

това го учих по миналата година охх ко беше
    спомням си че момчетата когато се родят торбичките на тестисите са в стомаха и там до 1 годинка слизат надолу при което детето се развива нормално
    но ако не паднат торбичките детето няма да има полова способност да забремени някое момиче след време или нещо такова
    мисля че и некви проблеми се получаваха още но не си спомням

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Град
    Шумен
    Те и на коча ташаците се клатят ама не падат нали?

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на mokka
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs

Няма такава забава, не не не

Фен
    Град
    Sofia

Re: Малко въпросче относно мъжкия полов орган

Цитирай Първоначално написано от qqaa
    Здравейте всички искам да споделя какво дочух тези дни и да попитам дали е верно и ако някои знае нещо повечко да каже значи дочух че тестисите можели да паднат ли какво беше точно непомня но в кисите ли кво и кво там ставало нека ако някой знае нещо повече да пише много ще сум благодарен верно ли е че мойе да падне ли или кво там беше много ми стана интересно моляви без излишен спам благодаря ви предварително ако може да ме светнете малко по въпроса
    ако си непослушен дядо коледа казва на тестисите ти да се махнат от теб, така един вид те наказва..

Цитирай Първоначално написано от Screamic
    Те и на коча ташаците се клатят ама не падат нали?
    хаахахахаха
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си