- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За бельото на момчетата ...
Всеки ден ги сменям... а не си ли си помисляла , че може би тез твойте приятели имат по няколко чифта едни и същи?? а и друго ти от къде знаеш че ходят с един чифт няколко дена?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
супер отвратително е тва което го каза че не си сменял боксерките ужассссссс
моето не го сменям![]()
но на момчетата го предпочитам чистоо иначе няма да съм с никой![]()
Що за човек си ти ?? :PПървоначално написано от dazz
![]()
Аз лично си сменям бельото задължително по два пъти на ден,къпя се по 2 пъти на ден ,а долу се мия сигурно по 4-5 ,и всеки ден по 2 пъти ползвам дамски интимен душ . Човек ,който прави редовно секс ,не може и не трябва да си позволи да е мръсен или нечистоплътен !!!!!
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Бреее ти си мнооо голяма честница бе, ми ко спре водата ко прайм ????Първоначално написано от Luda_do_poluda
![]()
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Бляяяя ,започваме с минерална :P
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
^ за теб се предполагам... май мотото ви беше "колкото по-мръсен, толкова по-готин"
Като си ги сложиш на лицето трябва да им усетиш мирисаПървоначално написано от traka
![]()
![]()
![]()
и тези като теб излизат навън....
Аз като излизам навън си обличам космонавтски костюм ,защото е херметически затворен.Първоначално написано от traka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
радвам се... поне сам си опитваш миризмата и не я споделяш с околните
Лошото е ,че и през него се усещаПървоначално написано от traka
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки ден!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
бе то и всеки ден да си ги сменяш ... не е това работата - цаката е да се къпеш ебаси приятелите...чесно .. направи им забележка от мен плс![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Всеки уважаващ себе си човек ги сменя всеки ден, ако не и по два пъти на ден![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
0мг за момчетата нз ама аз си ги сменям всяка вечер преди лягане![]()
Никой няма да си кажеАз лично съм гледала за какво става на въпрос...и гаджета и съквартиранти и приятели...
Аз лично когато се измия или изкъпя , а тва става всяка вечер![]()
еми всеки ден много ясно
а тия твойте приятели![]()
![]()
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
ако пика или сере в гашите, да ги сменя и по 3 пъти даже...Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
+ 1 :PПървоначално написано от sexita
Life's too short.. too short to live it as a bad person!