.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

ЗА СЕКСА НА ОТКРИТО

Тема за Секса на отркито ( : . Споделете какво мислите , дали сте го правили , или ако сте го правили къде, как , с кого , и как се чувстахте :P

BULGARIAN ---- ANIMALS

na otkrito e qko..vinagi go ima straha ot tva da ne te hvanat hahaha :P

vse o6te ne sam probval na otkrito no imam jelanie.. na plaja na nqkoi 6eslong lqtoto ve4erta za pove4e uedinenie

Ами аз съм го правила.На тераса,на стадион/но никой уж нямаше там/,в гора....Без гората на всички други месета е било вечерта.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами аз съм го правила - хубаво е. На тераса особено, чукаш си се - хората отдолу си минават - адреналин! Други места няма да уточнявам - прекалено лично е

parkove, gradinki, peiki, detski plo6tadki, detski gradini, detski qsli i pro4ie
    samo v gradski transport do sega ne sym nai-veroqtno i nikoga nqma da stane, ve4e porasnah i ne sym 4ak tolko otka4en

Ами доста са били..., връщаш ме назад в хубавите ми спомени...

Но за мен най-страхотното място беше една тенис маса ... късно през нощта в едно хубаво лято... абе и да е имало хора едва ли сме се сетили за тях, мисля че който го е правил на чист въздух не зависимо къде, последната грижа са му хорските погледи... тръпката е уникална!

Цитирай Първоначално написано от shvabina
    vse o6te ne sam probval na otkrito no imam jelanie.. na plaja na nqkoi 6eslong lqtoto ve4erta za pove4e uedinenie
    по-добре вземи одеалце и легнете на пясъка, тва с шезлонга не е приятно повярвай ми... само дето си го дебнал половината нощ...

Правил съм го и това е едно от най-яките изживявания. Преди работих като Аниматор на Албена (не питайте кой хотел :P ) и вечерта към 3 часа с едно момиче от Англия го направихме на една от пейките на тази голямата поляна край хотел Добруджа. Беше много яко изживяване и никога няма да го забравя. Твърдо ЗА секса на открито и ако може по-чсто даже.

аз съм за на открито на плажа на пясака е суперр якоо ии романтично вечертаа на шума на вълните мегаа якоо
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

az pa mi se iska na trevi4ka v parka na selo da gledkame zvezdite iii se hybavi ne6ta da praim pod otkritoto nebe
    малка съм като малките нещта които правят живота ти хував

Град
    L.A. \ Moscow
    1 пейка
    Raise your fist!

Град
    in my world!
    в паркове,горички,децки градини,площадкии т.н яко си е все пак
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

На плажа , бееше яко
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Емм девствен съм

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София

Re: ЗА СЕКСА НА ОТКРИТО

Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    Тема за Секса на отркито ( : . Споделете какво мислите , дали сте го правили , или ако сте го правили къде, как , с кого , и как се чувстахте :P
    Събота между 6 и 9 около и извън подлеза на НДК. Можеш да се нагледаш на public.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Все още не съм правила, но имам мерак да го направя на плажа и някъде из планината
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен Аватара на brusa
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    parkove, gradinki, peiki, detski plo6tadki, detski gradini, detski qsli i pro4ie
    samo v gradski transport do sega ne sym nai-veroqtno i nikoga nqma da stane, ve4e porasnah i ne sym 4ak tolko otka4en
    lud lud basi manqka si kurti6 ot sekade
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Град
    Горна Оряховица
    Правила съм до морето, на едни скали - коленете ми се изръбиха отвсякъде, пък за на момчето гърба не ми се мисли. Не беше нещо особено, с него си беше просто някакъв секс.
    А със сегашния си приятел съм прави секс в една овощна градина, под череша Постлахме едно одеало и... Беше супер, много ми хареса

Гаджето беше спрял колата пред 1 изглед вечерта и се виждаше как града свети...Стигна се до секс но за щастие беше вътре в колата тъй като по 1 време някаква кола се спря отсреща ни и на всичкото отгоре бяха куките
    Прозорците запотени аз отгоре гаджето и се усетиха хората и си хванаха пътя

и аз съм го правила на тераса и на планина...чувството е много готино-))

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ами аз съм го правила - хубаво е. На тераса особено, чукаш си се - хората отдолу си минават - адреналин! Други места няма да уточнявам - прекалено лично е

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Аре бе само тва ли имате да кажете

[-o<

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

На плажа късно вечерта- птрекрасно изживяване. А и в гората да не забравям, отново прекрасно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

борисова градина, пейки навън, вход...

Ми девствен съм но ще ми е готино някъде сред природа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си