- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА СЕКСА НА ОТКРИТО
Тема за Секса на отркито ( : . Споделете какво мислите , дали сте го правили , или ако сте го правили къде, как , с кого , и как се чувстахте :P
BULGARIAN ---- ANIMALS
vse o6te ne sam probval na otkrito no imam jelanie.. na plaja na nqkoi 6eslong lqtotove4erta za pove4e uedinenie
![]()
Ами аз съм го правила.На тераса,на стадион/но никой уж нямаше там/,в гора....Без гората на всички други месета е било вечерта.
Ами аз съм го правила - хубаво е. На тераса особено, чукаш си се - хората отдолу си минават - адреналин!Други места няма да уточнявам - прекалено лично е
![]()
Ами доста са били..., връщаш ме назад в хубавите ми спомени...
Но за мен най-страхотното място беше една тенис маса ... късно през нощта в едно хубаво лято... абе и да е имало хора едва ли сме се сетили за тях, мисля че който го е правил на чист въздух не зависимо къде, последната грижа са му хорските погледи... тръпката е уникална!
по-добре вземи одеалце и легнете на пясъка, тва с шезлонга не е приятно повярвай ми... само дето си го дебнал половината нощ...Първоначално написано от shvabina
Правил съм го и това е едно от най-яките изживявания. Преди работих като Аниматор на Албена (не питайте кой хотел :P ) и вечерта към 3 часа с едно момиче от Англия го направихме на една от пейките на тази голямата поляна край хотел Добруджа. Беше много яко изживяване и никога няма да го забравя. Твърдо ЗА секса на открито и ако може по-чсто даже.![]()
аз съм за на откритона плажа на пясака е суперр якоо ии романтично вечертаа на шума на вълните мегаа якоо
![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
az pa mi se iska na trevi4ka v parka na selo da gledkame zvezditeiii se hybavi ne6ta da praim pod otkritoto nebe
малка съм като малките нещта които правят живота ти хував
в паркове,горички,децки градини,площадкии т.н яко си е все пак![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
На плажа , бееше яко![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Емм девствен съм![]()
Събота между 6 и 9 около и извън подлеза на НДК. Можеш да се нагледаш на public.Първоначално написано от bubblegum9210
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Все още не съм правила, но имам мерак да го направя на плажа и някъде из планината![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
lud ludПървоначално написано от hforce
![]()
![]()
![]()
![]()
basi manqka si
![]()
kurti6 ot sekade
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Правила съм до морето, на едни скали - коленете ми се изръбиха отвсякъде, пък за на момчето гърба не ми се мисли. Не беше нещо особено, с него си беше просто някакъв секс.
А със сегашния си приятел съм прави секс в една овощна градина, под черешаПостлахме едно одеало и... Беше супер, много ми хареса
![]()
Гаджето беше спрял колата пред 1 изглед вечерта и се виждаше как града свети...Стигна се до секс но за щастие беше вътре в колата тъй като по 1 време някаква кола се спря отсреща ни и на всичкото отгоре бяха куките![]()
Прозорците запотени аз отгоре гаджето и се усетиха хората и си хванаха пътя![]()
и аз съм го правила на тераса и на планина...чувството е много готино-))
Първоначално написано от MoHuTo
Аре бе само тва ли имате да кажете
[-o<![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
На плажа късно вечерта- птрекрасно изживяване. А и в гората да не забравям, отново прекрасно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
борисова градина, пейки навън, вход...
Ми девствен съм но ще ми е готино някъде сред природа![]()
![]()