.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Притятелката ми не стига до оргазъм от френска любов

Minalata sedmica pravih frenska na priqtelkata si.Lizah q pove4e ot polovin 4as oba4e tq ne stigna do orgazum,ne svur6i,samo kaza 4e i e bilo hubavo.Spored vas normalno li e za 30 min neprekasnato l.zane da ne se stigne dotam

*Заглавие на кирилица!
    » T. 7 от Прафила на форума

Град
    varna
    probvai da i masajirash klitkata

явно ти куца техниката....използвай и малко пръстчета и малко страст....
    само с лизане не става
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Стигал съм и до 2 час-а и мацката пак не е свършвала поради простия факт че аз не исках

Прави го бавно, нежно, леко с език ... не се нахвърляй веднага в/у нев да я "лижеш" ... НИКОГА не започвай направо от клитора
    направи и 1 хуабв масаж за да се отпусне, погали цялото и тяло, погали с език краката и, стъпалата, засмучи пръстчета и най-вече вътрешната част на бедрата
    Дишай тежко/Топло/ ...Абе просто си я питай какво и харесва и как го харесва Ние тук с друго не можем да ти помогнем :Р:Р:Р
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Абе пич я по-спокойно Може би приятелката ти е от момичетата,които НЕ получават клиторен оргазъм.Поговори с нея,питай я дали някога е свършвала при стимулиране на клитура (без значение дали е мастурбирала или някое бившо гадже си е играло там).Ако е свършвала значи проблема наистина е в теб и трябва да промениш тактиката...Ако не е,отговорът е ясен - не може да получава клитурен оргазъм

П.П.И не се задържай толкова дълго там долу,защото понякога на момичетата (на повечето де) им става доста банално/еднообразно/неприятно

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Абе пич я по-спокойно Може би приятелката ти е от момичетата,които НЕ получават клиторен оргазъм.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Абе пич я по-спокойно Може би приятелката ти е от момичетата,които НЕ получават клиторен оргазъм.
    Задължително ли е да е клиторен ?!?!?
    Къде е споменато че момъка е стимулирал само клитора и ? На дали НЕ е пъхнал и пръстче :P
    А и истинският оргазъм ще го получи жена която е раждала поне 2 пъти ... т'ва са си само леки конвулсии Да ви имам оргазмите
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Не е задължително да свършва всеки път при френска,нали?

А и не е казано,че от 1вият път ще стане.

На мен ми се е случвало да свърша на има няма 5тата минута,но е имало и пъти в които не съм свършвала,а френската е била дълга.Зависи от много неща.

Можеш да я питаш къде и харесва повече,може да не си уцелил и точното място.Включи и пръстче,то играе голяма роля.
    Пробвай различни техники
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

I prust4eto beshe v igrata,ina4e tq dosega e pravila samo sex,frenska ne i e praveno

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от HF
    I prust4eto beshe v igrata,ina4e tq dosega e pravila samo sex,frenska ne i e praveno
    Значи още просто не е свикнала и и е твърде непознато. Споко, с времето ще се нагоди и ще свърши.

http://www.teenproblem.net/s/1641.html
    би трябвало да ти помогне статията

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Варненче вместо да се смееш на неща,за които явно не си информирана,вземи накарай възрастния си приятел да ти обясни някои неща (предполагам,че щом е над 25 год. би трябвало да е по-информиран от теб )

hei pone ne si q razsmql purvite puti samo me be6e gudel i se hileh priqtelq mi mn mi se surde6e no posle my obqsnih koe kak i kolko i se poly4i e nesum svur6vala no puk ve4e ne me be6e gudel

Re: Притятелката ми не стига до оргазъм от френска любов

Цитирай Първоначално написано от HF
    Minalata sedmica pravih frenska na priqtelkata si.Lizah q pove4e ot polovin 4as oba4e tq ne stigna do orgazum,ne svur6i,samo kaza 4e i e bilo hubavo.Spored vas normalno li e za 30 min neprekasnato l.zane da ne se stigne dotam

*Заглавие на кирилица!
    » T. 7 от Прафила на форума
    Ili si popadnal na egati momicheto, ili si nekaduren, tva ne treashe da go spodelqsh, bolkata e malka, no sramut e golqm!

А случайно да знаете, че голям процент от жените НЕ получават оргазъм? Било то и клиторен?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ами не е задължително да свърши...по този начин... може би просто не и се нрави толкова лизането..,пробвайте нещо друго! И запомни за всяка жена всичко е индивидуално!

Варненче вместо да се смееш на неща,за които явно не си информирана,вземи накарай възрастния си приятел да ти обясни някои неща (предполагам,че щом е над 25 год. би трябвало да е по-информиран от теб )
    Не се комплексирай за дето ти се смея.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз да се комплексирам от теб?! По-скоро бих се комплексирала ако знаех толкова за секса,колкото теб или ако имах някой други неща,които ти имаш Въпреки,че тогава щеше да е по-скоро срам,а не комплекси

Колко жалко, че никой не те отразява... Чак ми е жал, че всички значт що за комплексарка и какво лапе си още... Както се казва в онзи филм: "Ако не бчх тази с пистолета, щях да се разплача"...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз да се комплексирам от теб?! По-скоро бих се комплексирала ако знаех толкова за секса,колкото теб или ако имах някой други неща,които ти имаш Въпреки,че тогава щеше да е по-скоро срам,а не комплекси
    ей..стига сте се карали...аз не обичам френска...прекалено съм чувствителна и не издържам..понякога ми е неприятно...
    Виж...когато правим секс винаги свършвам и то по няколко пъти

Това да не е сладолед, ближеш, ближеш и свършва. Не става така, вкарай малко ръката, без нея не става . айде късмет

Има два варианта
    1.Некадърен си
    2.липсва ти техника и опит.

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Има два варианта
    1.Некадърен си

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Има два варианта
    1.Некадърен си
    по-скоро е 2

amiiiiii pogovori s neq kakvo i haresva i kakvo ne + tova 6tom i e za purvi put e napulno normalno
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си