.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    ако не бях омъжена и телефона ти щях да взема

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SpeedStar
    Абе бая си гнусливичка, но те разбирам.
    Аз лично се къпя сутрин много по комфортно ми е и по-добре се чувствам (най-вече за косата), и вечер разбира се... По три пъти ако ходя и на фитнес
    Тъкмо се чудех дали тренираш нещо, с тая фигура....... бая здрав изглеждаш. Респект и успехчетъъ

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

хахахаха

Като говорим за това... познавам едно момиче, наистина много секси, но не се къпе много често, като мине мерише на застояло, пот, парфюм да не кажа направо на мокър войнишки крак.
    Много жалко, доста красиво момиче... но как да и го кажеш
    Животът е една игра, аз съм достоен играч

Тъкмо се чудех дали тренираш нещо, с тая фигура....... бая здрав изглеждаш. Респект и успехчетъъ
    Доста спортувам и ходя на фитнес Разбирасе не прекалявам, не искам да стана свиня
    Животът е една игра, аз съм достоен играч

Е явно съм се срещала с хубави хора

Re: Личната хигиена

Цитирай Първоначално написано от traka
    Отварям тази тема, защото ме потресе едно изказване.

Наистина ли има момчета и момичета, които не обичат водата и сапуна...
    и как правят секс (когато не знаят как да подържат интимните си части), предполагам е нещо, което се учи в ранна възрст... ох потресена съм
    еми за момичета не знам ама момчета има определено даже в класа ми има 1-2 а не са цигани от др градове са и на общижитие и поне докато са на даскало през седмицата не се къпят и вунят ... просто да те е гнус да ги доближиш .....

Мразя водата и сапуна , но не излизам от банята се пак не искам да жоня от километри или пък приятеля ми д ми праи френска любов и там доо да вони на умрели порове

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Цитирай Първоначално написано от macka_1912
    ...... ima takiva koito ne izlizat ot banqta [kat mene ]
    Явно си яла нещо развалено
    Хахахахаха ей тва направо ме разби ...

Иначе за темата.. гнус ме е от такива хора и като усетя, че някой ми намирисва и чупкааа !!!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    sofia kopele
    xaxaxa СапуН ма ти базикаш ли се незнаех :d ama po dobre poe4e ne q upotrebqvai taq duma 4e ima te ebavat
    Има ли смисъл като няма значение

Може да са от захар и да си мислят че водата ще ги разтопи.

Град
    Бургас
    когато се капеш по-често ти става като някакав вид мания всеки ден да се капеш ,че по някога и по 2-пати и постояно рацете лицето да си миеш...
    и всяка мръсотия по тебе те дразни

същото е и когато не се къпеш почваш да не усещаш ,че нафунарваш и така мързела се превръща в ежедневие и започваш лека по лека да навлизаш в седмично а не дневно разписание...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от macka_1912
    xaxaxa СапуН ма ти базикаш ли се незнаех :d ama po dobre poe4e ne q upotrebqvai taq duma 4e ima te ebavat
    Никъде не съм писал "базикам СЕ", а само "базик". Говориш наизуст.

--------------

Град
    sofia kopele
    ..... xaxxa e to bazik ili bazikam se e 1 i sy6to emi damz 6te govorq kakto si iskam
    Има ли смисъл като няма значение

Град
    София
    Добре бе.. базикам се с тебе! Доволна ли си? Говори кФото си искаш, никой не те спира.

--------------

Големи чисници. Аз някой път като акам не се бърша даже - просто сядам за 30 мин и те си влизат обратно на тъмно...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Хигиената много си зависи от самото възпитание.
    Малък пример.Когато бях по-малка не исках вечер да си мия зъбите и майка ми като разбираше за това ме гонеше с четката за зъби у нас и ме чукваше по главата с нея,и то системно,докато не я взема и не отида да я използвам по предназначение.
    Резултата е,че сега никога не мога да си позволя да си легна с немити зъби.
    Това се отнася и до другите хигиенни навици,родителите много влиаят на това.
    После да тръгнат да ми разправят,че първите седем години не били важни...

Цитирай Първоначално написано от dazz
    Големи чисници. Аз някой път като акам не се бърша даже - просто сядам за 30 мин и те си влизат обратно на тъмно...

ти си.....

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Малък пример.Когато бях по-малка не исках вечер да си мия зъбите и майка ми като разбираше за това ме гонеше с четката за зъби у нас и ме чукваше по главата с нея,и то системно,докато не я взема и не отида да я използвам по предназначение.
    Много съм съгласна, но има и такива хора явно на които и родителите не са могли да им помогнат....

По повод зъбите, много късно навлезе устаната хигиена в България(аз лично чак след 12г. почнах да си мия и вечер зъбите, за което в момента вече и коронки си имам), лично аз не обвинявам майка ми, че не ме научила, защото и на нея никой никога не и го е казвал, но аз лично сама започнах да си ги мия след, посещение при частен зъболекар, който си обичаше професията, интересното е, че дори и майка ми макар тогава и на 47г. започна да си ги мие и тя. Явно си е до човека. Независимо на какво са го научили, всеки уважаващ себе си човек, не би допуснал да мирише ( не зависимо от къде), защото познавам хора, които веднъж в седмицата си мият зъбите....

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Много съм съгласна, но има и такива хора явно на които и родителите не са могли да им помогнат....

По повод зъбите, много късно навлезе устаната хигиена в България(аз лично чак след 12г. почнах да си мия и вечер зъбите, за което в момента вече и коронки си имам), лично аз не обвинявам майка ми, че не ме научила, защото и на нея никой никога не и го е казвал, но аз лично сама започнах да си ги мия след, посещение при частен зъболекар, който си обичаше професията, интересното е, че дори и майка ми макар тогава и на 47г. започна да си ги мие и тя. Явно си е до човека. Независимо на какво са го научили, всеки уважаващ себе си човек, не би допуснал да мирише ( не зависимо от къде), защото познавам хора, които веднъж в седмицата си мият зъбите....

Само да добавя,че майката на майка ми също е била толкова претенциозна в това отношение,и по същият начин я е гонила с четката за зъби,и после това се предаде и на мен,и имаще ефект.
    Може да се стигне и до моите деца с тази практика,като гледам има ефект над мен.

Съгласна съм за децата ми, че ще бъдат подложени на това определено искам да имат идеално здраве и безупречна хигиена, защото не искам да са мърльовци. Все пак не сме в 15 век да не се мием по 1мес и да се пръскаме с парфюми........

Град
    Горна Оряховица
    Много забавен начин, ама явно действа.
    Аз като малка също не исках да си мия зъбите, но в училище като бях 1ви-2ри клас имаше една кампания, организирана от Блендамед май. Беше много интересно направено, с едни стикерчета, задачки и игри и от тогава свикнах - сега просто е абсурд да не си измия зъбите преди да легна, дори и така да ми се спи, че едва да гледам. Всичко е въпрос на навици.
    Разказвали са ми преди, когато са нямали бани в къщите, а са ходели в градската баня, са се къпели един път седмично, а бельото са го сменяли като се къпят. Явно има хора, които са си запазили навиците от тогава Хем ми е смешно, хем гнусно.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ми да...аз се къпя на Коледа, Великден и после ако ида на море - бонус! Иначе няма смисъл много често
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

глупава работа ... по добре чист и здрав от колкото мръсен и болен
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз страшно много държа на хигиената си...И за т'ва като вляза в банята стоя към 2 часа само сутринта....Вечер още толкова,че даже повече.Просто обичам да съм си чистичка и такам.Не мога да си легна без да съм се изчипкала,да съм си измила зъбките, и без да съм си почистила лицето си и т.н... Понеже съм човек,който много държи на чистотата и реда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    traka, аз сигурно съм адски непукист, но не ме бърка да му правя орална любов, а той да е бил до двете нули преди 1 минута. Общо взето моите и неговите пориви за уриниране се засилват при сексуална стимулация, а както знаеш не можеш да се отпуснеш напълно, ако ти се ходи зверски до тоалетната. Мъжете пък не могат да еякулират. Не ме бърка кога се е мил, как се е мил и честно казано предпочиам да ми миреше на него(ако ще и урина), отколкото като смуча да ми бие на сапун или душ-гел. Също така не държа да си мие половия орган след като е бил във влагалището ми, преди да престъпя към орални ласки. Той-0също. А най-много мразя да се измия след секс...обичам да ухая на него....Наречи ме мръсница, ама натуралния секс с мирис на човек, а не сапун до мен ме възбужда и ми е приятен. когато сме на вилата ни извън града няма баня, а стоим там 2 дни и се спукваме от секс...Е, лятото се миехме във тоалетната(има канал), ама сега зимата няма как, защото е външна...Нито ми е гадно, нито нищо. Обичам просто да ме награби и и да си правим секс, а не да се подготвям 3 часа преди това и нищо да не излезе по някаква причина.....Ест. вечер преди да излезем се мия обстойно, но понякога обстоятелствата са случайни, правим секс навън, в кола и прочие без предупреждение. Е какво да не се бутаме ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си