- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОМИНАЦИИ 2!
+ 5 за Pliok0019, защото когато иска може да е много добричка (:
- 5 за NoShTnO_iZkUsHeNiE, защото пише по онзи гадния начин и не ми е особено симпатична![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
+5 за jghgh ;удивително е как винаги се изразяваш много точно,харесва ми начина ти на мислене и смятам,че горе ти сече онова сивото. Имам си форумна любимка!
А тоя горе дето е писал е всеизвестния ми форумен любимец, +5 и за него.
+5 за Рейбийз, защото харесвам начина му на писане!
+5 за Merediana, един от малкото мислещи хора във форума.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
+5 за cersie (някак симпатична ми е)
-5 за sensuality (не съм сигурна че така се пишеше) причина: абе дранзи ме туй момиче![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
мдаа,некво маце с половината мнения от игри и всичко фън фън фънПървоначално написано от Buhtaaa
ай сЕктир
днеска ми се напълни душата, УЖ дето я нямам, не знам вече
+5 за gbsy, щото си мислех за нея, дето не я познавам (въйй, но лайф) и оценявам това, че някак си опита да помогне
тва значи много за мен!
+1 и за странното настроение СЕГА и за яката мусака на майка, невероятно топла и топяща се в устата ми.. хмм : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+5 за jghgh, 'щото много ми харесва като начин на мислене, а и заради онзи пост в блога й, в който бе публикувала свое творение за една италианка, мисля... много ми хареса... (и 'щото връщам жеста)
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
-5 darla... дразнеща ДРИСЛА...
-5 за Bianca
за вчера...
+5 - OtherDimension - страхотен аватар..
за днес..
-5 - Бианка - Много й порасна работата,а всъщност е ебаси мишката.Отваря се на този и на онзи по форумите,ама ако някой я набара навънка ще я обърнат по таван..смешка.
Същото.Първоначално написано от carinaNebula
+5 за vivteen,защото ме порази тази вечер;заради опасния ми поглед я било страх да дойде да се запознаем..направо ме изуми с това изказване,бро. xD
+5 carinaNebula
+5 Syringe, защото са хубави
-5 - hgjhhj или нещо от сорта - изключително зле е..(струва ми се много объркано момиченце, стоящо на кръстопът между нормалното от една страна и хероина и болни мисли от друга) , а може и просто да се прави на интересна
невероятно
какво ли удовлетворение е да дадеш +/- на някого
или да върнеш Четката на другия
Моля ?!
голям кеф е,повярвай.Първоначално написано от Riot
като да спечелиш от тотото.![]()
шизофрения, амнезия?Първоначално написано от Riot
имах Впредвид +/- стил четка или дай си скайп-а
Моля ?!
96-ти набор били много оборотни, бе.Първоначално написано от carinaNebula
![]()
- 5 точки за carinaNebula – Явно я е срам да признае за истинската си възраст.![]()
Айде и аз един път да гласувам
+ 5 за Блаб - ще ме викне на представлениеусмихв
+5 за Scion таланталив е
- 5 заа Стефиту нещо такова- не ме кефи