Цитирай Първоначално написано от DarknessGirl
Цитирай Първоначално написано от Misha91
Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
та снощи щях да правя секс с приятеля ми за първи път (не сме девствени! ) и след 2 часа любовна игра когато вече бяхме чисто голи и щяхме да започнем...на него му падна (оная работа ) и той много се притесни и ядоса каза че за първи му се случва ...а е на 28...незнам какво да направя цяла вечер и днес продължава да го мисли и иска да ходи на лекар понеже мисли че му има нещо.... можете ли да ми кажете ако ви се е случвало каква е причината и как да я отстраним благодаря ви предварително
Причината е поне от това което са ми казвали момчета е ,че ти се е наситил и някяк си не може да го стимулираш както преди.Това се случва винаго ,когато една връзка е вече почти изчерпана и ставате просто добри приятели на този етап и след още няколко месеца GAME OVER!!!
Ама тя казава че за пръв път ще прави секс с него .... как ще й се е наситил без даже още да я е пробвал
А по темата , те все казват те за пръв път им се случва , ама не е така случва се по някога от преумора , от напрежение ...от всичко може да е!!!Е естествено ако тези случай вземат да зачестяват вече имате проблем .....
Моля за извинение ,пак съм чела между редовете.В такъв случай подкрепям твоето мнение на 101%.