Първоначално написано от
Misha91

Първоначално написано от
ReFlEcTiOn
та снощи щях да правя секс с приятеля ми за първи път (не сме девствени! ) и след 2 часа любовна игра когато вече бяхме чисто голи и щяхме да започнем...на него му падна (оная работа ) и той много се притесни и ядоса каза че за първи му се случва ...а е на 28...незнам какво да направя цяла вечер и днес продължава да го мисли и иска да ходи на лекар понеже мисли че му има нещо.... можете ли да ми кажете ако ви се е случвало каква е причината и как да я отстраним

благодаря ви предварително

Причината е поне от това което са ми казвали момчета е ,че ти се е наситил и някяк си не може да го стимулираш както преди.Това се случва винаго ,когато една връзка е вече почти изчерпана и ставате просто добри приятели на този етап и след още няколко месеца GAME OVER!!!
Ама тя казава че за пръв път ще прави секс с него .... как ще й се е наситил без даже още да я е пробвал
А по темата , те все казват те за пръв път им се случва

, ама не е така случва се по някога от преумора , от напрежение ...от всичко може да е!!!Е естествено ако тези случай вземат да зачестяват вече имате проблем .....