- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кажете някакъв шампоан или нещо друго за изправяне на косата
Значи косата ми е къдрева и гъста и не мога да си я направя на бодлички а на мен на бодли ми отива много. Кажете някакъв шампоан или нещо друго за изправяне на косата и да нее така гъста.. мерси предварително
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
Изглади я с ютия.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
момче сам как да я изгладя като е къса кам 4-5 см е..
ми пробвай със сешоара до колкото можеш да я изтегляш нагоре и може би преди сешоара няква пяна или нз ... според мен би трябвало да стане ама не съм много компетентна понеже не съм момче ...![]()
ako e dosatatu4no dulga s mnmn tunka presa... ako ne se6oar i silen stilizant![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
значи преди да ти отговоря ще ти задам един въпрос... как разбра ,че ти отива на бодлички като не можеш да я правиш и питаш нас как![]()
странно...![]()
А иначе предполагам след баня както казаха някои др. потребители издарпваш я и я издухваш здраво... и с някой лак с по-силна фиксация или гел незнам.... или я скъси малко колкото по-къс ти е косама толкова по-лесно ще станат бодличките....
а ако можеш с някоя тънка преса още по-добре
Nivea имат серия за изправяне на косата. Шампоанът и балсамът се съмнявам да правят нещо, но третото върши добра работа. То е в шишенце като тези, в които са маските, но се води балсам без отмиване или нещо такова.
emi bratle hodil sam na frizior i znamПървоначално написано от BaHky
с тънка преса ще стане ...
Кристали за коса.. Имам и едно нещо на Шварцкопф, в лилава опаковка.. Намазва се косата докато е влажна и след това със сешоар..
оле щом си момче и вземи неква преса боклук за 15 лв имато за 2-3 кичура ще ти свърши работа .. въй въй
![]()
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
и ако му е мн каса косата как 6те си я хване с тая преса ,че да я исправи ?Първоначално написано от xbLaHx
Taft и Schauma имат продукти за изправяне на коса без преса, но не знам дали действат
Оправи си граматиката,тогава ми прави забележкиПървоначално написано от BaHky
И пресите хващат къса коса
Пфф смешко.Ако му е толкова на зор да отиде да си постриже гейскта коса ;]]
мake cookиes,noт war ^.^
Вариант 1:Вземаш си серията на Нивеа за изправяне на косата без преса.Изкъпваш се с шампоана...слагаш балсам,стоиш минута-две,отмиваш го...излизаш от банята и на влажна коса слагаш стерилизиращия крем и почваш да сушиш със сешоара (като въздушната струя е насочена срещу посоката на косъма...дано си ме разбрал)...косата изсъхва и я пръскаш с лак
Вариант 2:Купуваш си преса с тясна плочка (има такива за 30-тина лева),хващаш гаджето или някоя друга приятелка и й връчваш пресата с думите "Нали си знаеш работата"(един френд така ми се помоли преди 3 дена
)
Вариант 3:Хващаш пяната...вдигаш си косата и след това фиксираш с лак
Вариант 4:Докато косата ти е още влажна я изсушаваш с кърпа (не я овиваш в кърпата и чакаш да изсъхне,а с бързи движения я търкаш)...След като изсъхне я фиксираш с лак
Оффф сещам се още поне 2-3 начина едно МОМЧЕ да си вдигне косатавъпреки,че къдравите и гъсти коси се изправят малко трудно
![]()
Ае маняк кво ми говориш за граматика е ? Какво пиша деларация ли пиша молба ли пиша че да си гледам граматикатаПървоначално написано от xbLaHx
Ако искаш ми обясни и че тряя си напиша потребителското име на кирилица и да си боядисам стаята в жълто
Ти модератор ли си или администратор че никаде не пише на профила ти и пък си предаваш някви права и да казваш АЗ какво да правя ? как стават тия работи
пиши си там комплексарските постове и въобще не ме занимавай със странични работи които нито са ти работа пък и да ти бяха пак не ме ебе (вече) спецялно за твоето мнение
![]()
Така че игнорирам и тапата ти изява относно моя пост господин ГРАМАТИКОВ !
Ем относно гъстата коса можеш да я филираш и няма да е гъста...
Игнорирай тАпата ми изяваПървоначално написано от BaHky
Fashion Style вреди сериозно на вас и другите около вас
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Комплекси ли избиваш другарюПървоначално написано от xbLaHx
![]()
Грозен ли си смотан ли си че се подиграваш на другите![]()
Ти какво си анти подържашт се ли обичаш да си нафунарваш да се капеш 1 път седмично и под това да изглеждаш добре разбираш да си обуеш новите маратонки новото дънки и тениска и да сложиш ефтин парфюм който не се различава по арумат от спиртИ ако аз съм фешън заради това че не се обличам с биташка тениска и дънки и че си правя някаква прическа ти трябва да си или селтак или свръх модерен клошар
![]()
И пак повтарям ако за тебе това да си купиш нещо различно от това на битака и да си направиш прическа различна от Прическа-шапка,купичка,0,1,2 номер и забравих да се среша е фешън аз ще се примиря с желанието ти да изглеждаш свръх компетентен и да избиеш комплексите си... заповядай сцената е твоя![]()
Нищо не ти схванах от това,което написаПървоначално написано от BaHky
Селянин ;дд ..и съм момиче бтл
Айде спирам да се занимавам с тебе,защото вече станаха доста офтопици.
;]]
мake cookиes,noт war ^.^
Аз лично съм доволна от продуктите на TigiМалко по-скъпички са но са много добри :P
Ето ти няколко продукта, които могат да ти свършат работа
http://hair2007.bg/product_info.php?...roducts_id=924
http://hair2007.bg/product_info.php?...roducts_id=923
http://hair2007.bg/product_info.php?...roducts_id=928
Еми така е ти нали си от "компетенцията" ? Пък това че си жена как трябваше да разбераПървоначално написано от xbLaHx
аааа да разбирам името на профила ? Всъшност не... то не е женско... Сигурно е аватара ? Хм и там не виждам нищо което да наподобява момиче или да ме навежда на мисълта че си момиче ? Ааа сега схванах по-полата ? или ти не носиш поли щото е мн фешън а това е във вреда за обществото
![]()
Спираш заради офтопиците ли![]()
Еми и аз да спра заради ОФФ... топиците![]()
купи си брилянтин,не си взимай гел,пяна и т.н. те са вредни за косата(оплешевява се от тях) докато при брилянтина е друго
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !