.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Кажете някакъв шампоан или нещо друго за изправяне на косата

Значи косата ми е къдрева и гъста и не мога да си я направя на бодлички а на мен на бодли ми отива много. Кажете някакъв шампоан или нещо друго за изправяне на косата и да нее така гъста.. мерси предварително

Редактирано от ProstoAz
    1 точка от правилника!

Супер фен Аватара на breathless
    Изглади я с ютия.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

момче сам как да я изгладя като е къса кам 4-5 см е..

ми пробвай със сешоара до колкото можеш да я изтегляш нагоре и може би преди сешоара няква пяна или нз ... според мен би трябвало да стане ама не съм много компетентна понеже не съм момче ...

Град
    blg
    ako e dosatatu4no dulga s mnmn tunka presa... ako ne se6oar i silen stilizant
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    Бургас
    значи преди да ти отговоря ще ти задам един въпрос... как разбра ,че ти отива на бодлички като не можеш да я правиш и питаш нас как
    странно...

А иначе предполагам след баня както казаха някои др. потребители издарпваш я и я издухваш здраво... и с някой лак с по-силна фиксация или гел незнам.... или я скъси малко колкото по-къс ти е косама толкова по-лесно ще станат бодличките....
    а ако можеш с някоя тънка преса още по-добре

Град
    Перник
    Сложи си вакса..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Nivea имат серия за изправяне на косата. Шампоанът и балсамът се съмнявам да правят нещо, но третото върши добра работа. То е в шишенце като тези, в които са маските, но се води балсам без отмиване или нещо такова.

Цитирай Първоначално написано от BaHky
    значи преди да ти отговоря ще ти задам един въпрос... как разбра ,че ти отива на бодлички като не можеш да я правиш и питаш нас как
    странно...

А иначе предполагам след баня както казаха някои др. потребители издарпваш я и я издухваш здраво... и с някой лак с по-силна фиксация или гел незнам.... или я скъси малко колкото по-къс ти е косама толкова по-лесно ще станат бодличките....
    а ако можеш с някоя тънка преса още по-добре
    emi bratle hodil sam na frizior i znam

Град
    BurgasS
    с тънка преса ще стане ...

Кристали за коса.. Имам и едно нещо на Шварцкопф, в лилава опаковка.. Намазва се косата докато е влажна и след това със сешоар..

Град
    тhe middLe of nowhere
    оле щом си момче и вземи неква преса боклук за 15 лв има то за 2-3 кичура ще ти свърши работа .. въй въй
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xbLaHx
    оле щом си момче и вземи неква преса боклук за 15 лв има то за 2-3 кичура ще ти свърши работа .. въй въй
    и ако му е мн каса косата как 6те си я хване с тая преса ,че да я исправи ?

Taft и Schauma имат продукти за изправяне на коса без преса, но не знам дали действат

Град
    тhe middLe of nowhere
    Оправи си граматиката,тогава ми прави забележки И пресите хващат къса коса Пфф смешко.Ако му е толкова на зор да отиде да си постриже гейскта коса ;]]
    мake cookиes,noт war ^.^

Вариант 1:Вземаш си серията на Нивеа за изправяне на косата без преса.Изкъпваш се с шампоана...слагаш балсам,стоиш минута-две,отмиваш го...излизаш от банята и на влажна коса слагаш стерилизиращия крем и почваш да сушиш със сешоара (като въздушната струя е насочена срещу посоката на косъма...дано си ме разбрал)...косата изсъхва и я пръскаш с лак
    Вариант 2:Купуваш си преса с тясна плочка (има такива за 30-тина лева),хващаш гаджето или някоя друга приятелка и й връчваш пресата с думите "Нали си знаеш работата" (един френд така ми се помоли преди 3 дена )
    Вариант 3:Хващаш пяната...вдигаш си косата и след това фиксираш с лак
    Вариант 4:Докато косата ти е още влажна я изсушаваш с кърпа (не я овиваш в кърпата и чакаш да изсъхне,а с бързи движения я търкаш)...След като изсъхне я фиксираш с лак

Оффф сещам се още поне 2-3 начина едно МОМЧЕ да си вдигне косата въпреки,че къдравите и гъсти коси се изправят малко трудно

Град
    Бургас
    Оправи си граматиката,тогава ми прави забележки И пресите хващат къса коса Пфф смешко.Ако му е толкова на зор да отиде да си постриже гейскта коса ;]]
    Ае маняк кво ми говориш за граматика е ? Какво пиша деларация ли пиша молба ли пиша че да си гледам граматиката Ако искаш ми обясни и че тряя си напиша потребителското име на кирилица и да си боядисам стаята в жълто Ти модератор ли си или администратор че никаде не пише на профила ти и пък си предаваш някви права и да казваш АЗ какво да правя ? как стават тия работи пиши си там комплексарските постове и въобще не ме занимавай със странични работи които нито са ти работа пък и да ти бяха пак не ме ебе (вече) спецялно за твоето мнение

Така че игнорирам и тапата ти изява относно моя пост господин ГРАМАТИКОВ !

Град
    Бургас
    Ем относно гъстата коса можеш да я филираш и няма да е гъста...

Град
    тhe middLe of nowhere
    Ае маняк кво ми говориш за граматика е ? Какво пиша деларация ли пиша молба ли пиша че да си гледам граматиката Ако искаш ми обясни и че тряя си напиша потребителското име на кирилица и да си боядисам стаята в жълто Ти модератор ли си или администратор че никаде не пише на профила ти и пък си предаваш някви права и да казваш АЗ какво да правя ? как стават тия работи пиши си там комплексарските постове и въобще не ме занимавай със странични работи които нито са ти работа пък и да ти бяха пак не ме е** (вече) спецялно за твоето мнение

Така че игнорирам и тапата ти изява относно моя пост господин ГРАМАТИКОВ !
    Игнорирай тАпата ми изява Fashion Style вреди сериозно на вас и другите около вас
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Бургас
    bla bla bla
    Комплекси ли избиваш другарю
    Грозен ли си смотан ли си че се подиграваш на другите
    Ти какво си анти подържашт се ли обичаш да си нафунарваш да се капеш 1 път седмично и под това да изглеждаш добре разбираш да си обуеш новите маратонки новото дънки и тениска и да сложиш ефтин парфюм който не се различава по арумат от спирт И ако аз съм фешън заради това че не се обличам с биташка тениска и дънки и че си правя някаква прическа ти трябва да си или селтак или свръх модерен клошар
    И пак повтарям ако за тебе това да си купиш нещо различно от това на битака и да си направиш прическа различна от Прическа-шапка,купичка,0,1,2 номер и забравих да се среша е фешън аз ще се примиря с желанието ти да изглеждаш свръх компетентен и да избиеш комплексите си... заповядай сцената е твоя

Град
    тhe middLe of nowhere
    bla bla bla
    Ти какво си анти подържашт се ли обичаш да си нафунарваш да се капеш 1 път седмично и под това да изглеждаш добре разбираш да си обуеш новите маратонки новото дънки и тениска и да сложиш ефтин парфюм който не се различава по арумат от спирт И ако аз съм фешън заради това че не се обличам с биташка тениска и дънки и че си правя някаква прическа ти трябва да си или селтак или свръх модерен клошар
    И пак повтарям ако за тебе това да си купиш нещо различно от това на битака и да си направиш прическа различна от Прическа-шапка,купичка,0,1,2 номер и забравих да се среша е фешън аз ще се примиря с желанието ти да изглеждаш свръх компетентен и да избиеш комплексите си... заповядай сцената е твоя
    Нищо не ти схванах от това,което написа Селянин ;дд ..и съм момиче бтл Айде спирам да се занимавам с тебе,защото вече станаха доста офтопици.
    ;]]
    мake cookиes,noт war ^.^

Аз лично съм доволна от продуктите на Tigi Малко по-скъпички са но са много добри :P
    Ето ти няколко продукта, които могат да ти свършат работа
    http://hair2007.bg/product_info.php?...roducts_id=924
    http://hair2007.bg/product_info.php?...roducts_id=923
    http://hair2007.bg/product_info.php?...roducts_id=928

Град
    Бургас
    bla bla bla
    Нищо не ти схванах от това,което написа Селянин ;дд ..и съм момиче бтл Айде спирам да се занимавам с тебе,защото вече станаха доста офтопици.
    ;]]
    Еми така е ти нали си от "компетенцията" ? Пък това че си жена как трябваше да разбера аааа да разбирам името на профила ? Всъшност не... то не е женско... Сигурно е аватара ? Хм и там не виждам нищо което да наподобява момиче или да ме навежда на мисълта че си момиче ? Ааа сега схванах по-полата ? или ти не носиш поли щото е мн фешън а това е във вреда за обществото

Спираш заради офтопиците ли

Еми и аз да спра заради ОФФ... топиците

Повече от фен
    купи си брилянтин,не си взимай гел,пяна и т.н. те са вредни за косата(оплешевява се от тях) докато при брилянтина е друго
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си