- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет: Намеква ми да го правим
Късно е вече да върнеш времето, да си мислела преди това.
Това, че е на 16 години и са заедно от година, не означав автоматично, че е готова за секс, че трябва да го прави по задължение или че вече е на години да го прави. Всеки човек сам решава кога да го направи, а на теб не ти е било още времето. Може много да го обичаш, не споря, но в случая си постъпила глупаво. Не знам кое точно те е притеснило, ако е болката, тя е нещо нормално и скоро ще премине. Но ако не ти е приятна самата билизост с него, не виждам смисъл да се насилваш. Поговори с него и му обясни как се чувстваш и ако той все пак държи на теб ще те разбере и няма да те притиска.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мерси за отговорите .
Искам само да кажа , че попринцип споделям с майка ми , но за това не мога да й кажа и реших да се обърна към форума.
баси ..за кво се заяждаш? комплексар..Първоначално написано от Mr_Crowley
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
ти голям отворко се пишеш май...момичето трябва да се подготви естествено..
Първоначално написано от 6ibanqka
Съжалявам че така се е случило...и с мен искаха така да постъпят но аз ударжах не се дадох така лесно...за напред си опичай акъла пред кой си сваляш гащите
Първоначално написано от Ssilveto0
какво имаш в предвид с това потготвяне естествено?Първоначално написано от palavka89
Ми представи си, че ти си лудо влюбена в едно момче, ходите година, а той за секс не ти намеква. Ти си го искаш и чакаш и чакаш и чакаш... Ако можеш да издържиш повече - евала, аз не бих могла... (не го защитавам)Първоначално написано от slun4ice_90
По темата: Аз бях в същата ситуация (с малката разлка, че ходихме 3 месеца) пак не бях готова, не ми пукаше дали ще го изгубя или ще е с мен - просто не ми пукаше и дали ще ме разпечати, беше сериозен (от любовта бях разочарована и не исках чувствата да се мешат). Секса не ми хареса, 3-4 дни м кървеше леко и се чувствах като изнасилена, но ми мина. Спокослед време ще разбереш, че така е трябвало да стане...Все пак 1 година не е малко, ако питаш мен
Мерси![]()
Пфф... супер тъпа тема. Еми като не си искала да се е*еш да си го зарязала и толкоз... а и немога да разбера за какво съжаляваш...
Съжалявам че го направих , защото мисля че не ми е дошло времето още . Не е толкова просто Vesk0u . С този човек съм 1г почти и явно го обичам .. нали и затова му дадох
Izvinqvai .. ti go obichash i si pravila sex s nego i se chustvash che e po zadaljenie .. a se predpolaga che ako go obichash si4ko koeto pravish s nego trqbva da ti e priatno .. znachi vie ste poveche priateli ot kolko gadjeta.. + tva toi e na 19 i mu se pravi sex.. momcheto ne e dalo zor .. kato gledam .. i ti namekva nai takti4no .. i ti se saglasila ne vijdam vinata da e v nego .. nai dobre sedni i si pomisli za si4ko mejdu vas .. i kakvo iskash da pravish po natatak
p.s. sorry nqqm kirilica v momenta![]()
И аз това ще кажаПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Не съм чел цялата тема, но ще споделя как виждам нещата от моята гледна точка.. Ходили сте 1 година, ем хубаво за тая една година не ти ли се прииска да правиш секс, не те ли възбужда и тн.. това е цяла година с един човек.. а за него, наистина не бих притиснал момиче за това, но е страшно тъпо да се натискаш с някое момиче и то постоянно да те спира точно когато си се разгорещил.. а ти това си му го правила цяла година, а той все пак е на 19.. а щом му е било толкова зор а ти не си била готова си има много други начини да го задоволяваш.. докато станеш готова.. то да не става ей така ходите една година целувки и тн и оп изведнъж да ти го набута от раз.. трябва да има малко преходен период, който освен че щеше да го задоволява ами щеше и да те подготви..
Абе не мога да ви разбера такива...
Обичали се много,държали много един на друг... НО понеже ТОЙ милия е на 19 и е герой,че те е пожалил да почака малко,а ти на 16 и не си готова иии глейй сега яката любов се появява - той мъченика и ти милостивата...
каква драма... и после съжаление.
Тва ако е любов... да се гръмна?
![]()
pff..ми кат не искаш секс що имаш гадже?разбирам 4-5-6 месеца ама година??за да бъдеш с него толкос време тря да имаш чувства към него ,а ако имаш къв е проблема?като не ти се е правило секс да не си правила!и с тва "аз му дадох все пак.."демек "айде от мен да мине"пф нз кво исках да кажа ама е тъпо за момчето..
Cruel Intentions
+111111 100% съм сигурна във това ...Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
Ами то гаджето да не е само за секс ... аз не си хващам с такава целПървоначално написано от mysterious93
ne me razbraПървоначално написано от Ssilveto0
ти може би не..но момчето малко или много иска..(а и щом е на 19..)ии след една година заедно нз що така се чувстваш..кофти..напротив ми трябвало да ти е яко
и просто нз как го харесваш/обичаш след толкова много време и се чувстваш изнасилена
![]()
Cruel Intentions
И тези неща автоматично ли те правят 'готов за секс' ???Първоначално написано от mysterious93
не мисля!
Това си е съвсем отделно нещо..глупости говориш.
пийй и вие пък направо се уляхте...че ние с моя приятел ходим от 2 години и не правим никакъв секс,защото не съм готова,малка съм все още и той ме чака и пак не си изневеряваме...И кво?за всички вас една връзка се гради само на секс,но не е така.Ако беше така приятелят ми нямаше да продължава да ме чака.И сега някои ще ми кажат...не може така,сиг ходи при друга!
При друга ...дрън...ДрЪн... няма такива привилегии при мен,защото мръдне ли и е аут.И никой да не ме упреква,защото не познавате никой от нас,така чееее...трайте си там!
ПО тематаа на момичето,какво да ти кажа,наистина на теб самата ти е било рано за това,но станалото-станало,сега си взимаш поука и пълен напред!![]()
Малко сме разумните.
Когато моят първи път мина се чувствах едновременно много яко и уйастно... защото от една страна нещо от мен си беше тръгнало бях отворила вратата на нещо ново (много хубаво, но и много различно) и същевременно го направих с човека който обичамне се притеснявай че не е минало добре нормално е..., а тои е нормално да мрънка за секс след 1 година. Ако обаче проблема е в чувствата ти към него тогава се замисли по-сериозно недей го прави по задължение ако ще е така поговорете
Еми ти си малка и личи от начина ти на говорене. Вероятно и той е малък и за това и на него не му стиска. На около 14 - 15 години да сте? Ако е така - ОКЕЙ. А Ако е некъв 18-19, пък ти си с 4год. по малка, просто.... сигроно е по-добре да не те разочаровам, ама трябва да се замислишПървоначално написано от chokolate_girl
![]()
nz dali sa gluposti..seki si ima mnenie.ami 6tom hodi s nego ot tolkova vreme i go obi4a za6to da se 4uvstva iznasilena?v smisul moje da i e nekomfortno znam li..ama 4ak iznasilenaПървоначално написано от Punisherrr
ami da ne mu e davala togava..v smisul toi da i kaje "da pravim sex ili otivam pri druga.."i tq da mu se pod4inqva..ako ne mi se pravi sex i "ne se 4uvstvam gotova" 6te mu biq 6uta...ima lesno
![]()
Moje moite da sa gluposti ama mnogo li i se pomaga kat i kajem "ne e trqbvalo..ama toi ne te obi4a kak 6te te pritiska.."minalo zaminalo..zakvo da q karame da sujalqva?da se 4uvstva o6te po kofti?
Cruel Intentions
Абе то си е до човек! ТО си е до акъл,ако си знаеш кво правиш и си имаш акъл в главата всичко ще е ОК.Първоначално написано от 6ibanqka
да,аз съм на 15 ,но не и той.Той е на 20
и точно за това е сериозен.и кво си мислиш,че по други ли ходи?
съвестта му е толкова невинна,че една прашинка да скрие от мен и аз разбирам!даже до сега не се е случвало,защото каквото и да го мъчи,винаги си казва,както и аз.
Малко сме разумните.