.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    какво има да се приготвяш че не си била готова??? Давайте редовно с момчето и ще свикнеш! Той ми е наборник и това е тормоз от твоя страна към него да то бавиш !!!!!!
    подкрепям напълно, държала си го 1 година без секс, как искаш да не истрещее напълно? той като ти е казал, че ще те изчака на дали си е мислел за повече от 3 месеца в най-лошия случай

Късно е вече да върнеш времето, да си мислела преди това.
    Това, че е на 16 години и са заедно от година, не означав автоматично, че е готова за секс, че трябва да го прави по задължение или че вече е на години да го прави. Всеки човек сам решава кога да го направи, а на теб не ти е било още времето. Може много да го обичаш, не споря, но в случая си постъпила глупаво. Не знам кое точно те е притеснило, ако е болката, тя е нещо нормално и скоро ще премине. Но ако не ти е приятна самата билизост с него, не виждам смисъл да се насилваш. Поговори с него и му обясни как се чувстваш и ако той все пак държи на теб ще те разбере и няма да те притиска.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мерси за отговорите .
    Искам само да кажа , че попринцип споделям с майка ми , но за това не мога да й кажа и реших да се обърна към форума.

Град
    тhe middLe of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Е, ние какво да направим за тъпа жмуда като теб, а? Да ти съберем пари за операция ли? Супер тъпи сте женските, честно! Не мислите, ебете се и после - гадно ми е! Еми, като ти е гадно, другия път ще мислиш преди да правиш глупости.
    баси ..за кво се заяждаш? комплексар..
    мake cookиes,noт war ^.^

ти голям отворко се пишеш май...момичето трябва да се подготви естествено..

какво има да се приготвяш че не си била готова??? Давайте редовно с момчето и ще свикнеш! Той ми е наборник и това е тормоз от твоя страна към него да то бавиш !!!!!!

Съжалявам че така се е случило...и с мен искаха така да постъпят но аз ударжах не се дадох така лесно...за напред си опичай акъла пред кой си сваляш гащите

Цитирай Първоначално написано от Ssilveto0
    Мерси за отговорите .
    Искам само да кажа , че попринцип споделям с майка ми , но за това не мога да й кажа и реших да се обърна към форума.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от palavka89
    ти голям отворко се пишеш май...момичето трябва да се подготви естествено..

какво имаш в предвид с това потготвяне естествено?

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Чудя ви се на момичета като вас...И една фр-ка ми се оплака,че той искал секс (френда й),ако не го била направила с него щял да я зареже... Абе ей,мъжки загубеняци,колкото искаш...Не си постъпила правилно според мен...Ти,самата го казваш....Че даже се чувстваш изнасилена...К'во повече да кажа не знам... Трябвало е да не го правиш само,защото той го е искал...Ти да не си му няк'ва мумия,че да нямаш право на мнение и да те командват?Вече е малко късно,въпреки това да съжаляваш...Всичко хубаво ти желая!
    Ми представи си, че ти си лудо влюбена в едно момче, ходите година, а той за секс не ти намеква. Ти си го искаш и чакаш и чакаш и чакаш... Ако можеш да издържиш повече - евала, аз не бих могла... (не го защитавам)

По темата: Аз бях в същата ситуация (с малката разлка, че ходихме 3 месеца) пак не бях готова, не ми пукаше дали ще го изгубя или ще е с мен - просто не ми пукаше и дали ще ме разпечати, беше сериозен (от любовта бях разочарована и не исках чувствата да се мешат). Секса не ми хареса, 3-4 дни м кървеше леко и се чувствах като изнасилена, но ми мина. Спокослед време ще разбереш, че така е трябвало да стане...Все пак 1 година не е малко, ако питаш мен

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Пфф... супер тъпа тема. Еми като не си искала да се е*еш да си го зарязала и толкоз... а и немога да разбера за какво съжаляваш...

Съжалявам че го направих , защото мисля че не ми е дошло времето още . Не е толкова просто Vesk0u . С този човек съм 1г почти и явно го обичам .. нали и затова му дадох

Голям фен
    Izvinqvai .. ti go obichash i si pravila sex s nego i se chustvash che e po zadaljenie .. a se predpolaga che ako go obichash si4ko koeto pravish s nego trqbva da ti e priatno .. znachi vie ste poveche priateli ot kolko gadjeta.. + tva toi e na 19 i mu se pravi sex.. momcheto ne e dalo zor .. kato gledam .. i ti namekva nai takti4no .. i ti se saglasila ne vijdam vinata da e v nego .. nai dobre sedni i si pomisli za si4ko mejdu vas .. i kakvo iskash da pravish po natatak
    p.s. sorry nqqm kirilica v momenta

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Абе нормално е да се чустваш така.
    Аз не съм се чуствала изнасилена след като загубих девственоста си,но и не се чуствах щастлива.Едно такова никакво е.
    И също и е нормално да не ти е било хубаво,не познавам момиче което й е било хубаво първият път.То си е нещо ново,ти му се чудиш,нещо такова беше при мен.
    И аз това ще кажа

Не съм чел цялата тема, но ще споделя как виждам нещата от моята гледна точка.. Ходили сте 1 година, ем хубаво за тая една година не ти ли се прииска да правиш секс, не те ли възбужда и тн.. това е цяла година с един човек.. а за него, наистина не бих притиснал момиче за това, но е страшно тъпо да се натискаш с някое момиче и то постоянно да те спира точно когато си се разгорещил.. а ти това си му го правила цяла година, а той все пак е на 19.. а щом му е било толкова зор а ти не си била готова си има много други начини да го задоволяваш.. докато станеш готова.. то да не става ей така ходите една година целувки и тн и оп изведнъж да ти го набута от раз.. трябва да има малко преходен период, който освен че щеше да го задоволява ами щеше и да те подготви..

Супер фен
    Абе не мога да ви разбера такива...
    Обичали се много,държали много един на друг... НО понеже ТОЙ милия е на 19 и е герой,че те е пожалил да почака малко,а ти на 16 и не си готова иии глейй сега яката любов се появява - той мъченика и ти милостивата...
    каква драма... и после съжаление.

Тва ако е любов... да се гръмна?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    pff..ми кат не искаш секс що имаш гадже?разбирам 4-5-6 месеца ама година??за да бъдеш с него толкос време тря да имаш чувства към него ,а ако имаш къв е проблема?като не ти се е правило секс да не си правила!и с тва "аз му дадох все пак.."демек "айде от мен да мине" пф нз кво исках да кажа ама е тъпо за момчето..

Cruel Intentions

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Повече от година да те чака,тоя човек или има железни нерви,или редовно си праска п****,без да знаеш
    +111111 100% съм сигурна във това ...

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    pff..ми кат не искаш секс що имаш гадже?разбирам 4-5-6 месеца ама година??за да бъдеш с него толкос време тря да имаш чувства към него ,а ако имаш къв е проблема?като не ти се е правило секс да не си правила!и с тва "аз му дадох все пак.."демек "айде от мен да мине" пф нз кво исках да кажа ама е тъпо за момчето..
    Ами то гаджето да не е само за секс ... аз не си хващам с такава цел

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Ssilveto0
    Ами то гаджето да не е само за секс ... аз не си хващам с такава цел
    ne me razbra ти може би не..но момчето малко или много иска..(а и щом е на 19..)ии след една година заедно нз що така се чувстваш..кофти..напротив ми трябвало да ти е яко и просто нз как го харесваш/обичаш след толкова много време и се чувстваш изнасилена

Cruel Intentions

Супер фен
    pff..ми кат не искаш секс що имаш гадже?разбирам 4-5-6 месеца ама година??за да бъдеш с него толкос време тря да имаш чувства към него ,а ако имаш къв е проблема?
    И тези неща автоматично ли те правят 'готов за секс' ???
    не мисля!
    Това си е съвсем отделно нещо..глупости говориш.

пийй и вие пък направо се уляхте...че ние с моя приятел ходим от 2 години и не правим никакъв секс,защото не съм готова,малка съм все още и той ме чака и пак не си изневеряваме...И кво?за всички вас една връзка се гради само на секс,но не е така.Ако беше така приятелят ми нямаше да продължава да ме чака.И сега някои ще ми кажат...не може така,сиг ходи при друга!
    При друга ...дрън...ДрЪн... няма такива привилегии при мен,защото мръдне ли и е аут.И никой да не ме упреква,защото не познавате никой от нас,така чееее...трайте си там!
    ПО тематаа на момичето,какво да ти кажа,наистина на теб самата ти е било рано за това,но станалото-станало,сега си взимаш поука и пълен напред!
    Малко сме разумните.

Когато моят първи път мина се чувствах едновременно много яко и уйастно... защото от една страна нещо от мен си беше тръгнало бях отворила вратата на нещо ново (много хубаво, но и много различно) и същевременно го направих с човека който обичам не се притеснявай че не е минало добре нормално е..., а тои е нормално да мрънка за секс след 1 година. Ако обаче проблема е в чувствата ти към него тогава се замисли по-сериозно недей го прави по задължение ако ще е така поговорете

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    пийй и вие пък направо се уляхте...че ние с моя приятел ходим от 2 години и не правим никакъв секс,защото не съм готова,малка съм все още и той ме чака и пак не си изневеряваме...И кво?за всички вас една връзка се гради само на секс,но не е така.Ако беше така приятелят ми нямаше да продължава да ме чака.И сега някои ще ми кажат...не може така,сиг ходи при друга!
    При друга ...дрън...ДрЪн... няма такива привилегии при мен,защото мръдне ли и е аут.И никой да не ме упреква,защото не познавате никой от нас,така чееее...трайте си там!
    ПО тематаа на момичето,какво да ти кажа,наистина на теб самата ти е било рано за това,но станалото-станало,сега си взимаш поука и пълен напред!
    Еми ти си малка и личи от начина ти на говорене. Вероятно и той е малък и за това и на него не му стиска. На около 14 - 15 години да сте? Ако е така - ОКЕЙ. А Ако е некъв 18-19, пък ти си с 4год. по малка, просто.... сигроно е по-добре да не те разочаровам, ама трябва да се замислиш

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    pff..ми кат не искаш секс що имаш гадже?разбирам 4-5-6 месеца ама година??за да бъдеш с него толкос време тря да имаш чувства към него ,а ако имаш къв е проблема?
    И тези неща автоматично ли те правят 'готов за секс' ???
    не мисля!
    Това си е съвсем отделно нещо..глупости говориш.
    nz dali sa gluposti..seki si ima mnenie.ami 6tom hodi s nego ot tolkova vreme i go obi4a za6to da se 4uvstva iznasilena?v smisul moje da i e nekomfortno znam li..ama 4ak iznasilena ami da ne mu e davala togava..v smisul toi da i kaje "da pravim sex ili otivam pri druga.."i tq da mu se pod4inqva..ako ne mi se pravi sex i "ne se 4uvstvam gotova" 6te mu biq 6uta...ima lesno

Moje moite da sa gluposti ama mnogo li i se pomaga kat i kajem "ne e trqbvalo..ama toi ne te obi4a kak 6te te pritiska.."minalo zaminalo..zakvo da q karame da sujalqva?da se 4uvstva o6te po kofti?

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Еми ти си малка и личи от начина ти на говорене. Вероятно и той е малък и за това и на него не му стиска. На около 14 - 15 години да сте? Ако е така - ОКЕЙ. А Ако е некъв 18-19, пък ти си с 4год. по малка, просто.... сигроно е по-добре да не те разочаровам, ама трябва да се замислиш
    Абе то си е до човек! ТО си е до акъл,ако си знаеш кво правиш и си имаш акъл в главата всичко ще е ОК.
    да,аз съм на 15 ,но не и той.Той е на 20
    и точно за това е сериозен.и кво си мислиш,че по други ли ходи?
    съвестта му е толкова невинна,че една прашинка да скрие от мен и аз разбирам!даже до сега не се е случвало,защото каквото и да го мъчи,винаги си казва,както и аз.
    Малко сме разумните.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си