.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Re: Съвет: Намеква ми да го правим

Цитирай Първоначално написано от Ssilveto0
    Здравейте
    Имах регистрация тук , но не бях влизала отдавна и вече не помня как ми беше потребителското име .
    Имам следния проблем. Имам приятел от близо 1 година и може да се каже , че е сериозно , аз съм на 16 , а той е на 19 . Когато тръгнахме му казах , че съм девствена и той ми каза , че няма да ме притиска затова и не му е проблем да изчака докато съм готова . Но иот скоро може би месец , започна да ми намеква , че ако правим секс , ще го прави с други (не директно , но се разбираше) Много си промени държанието и понеже много го обичам , а и ме беше страх да не ми изневери или да ме зареже . И така , не се чувствах готова още , но реших да го зарадвам. Направихме го , но на мен не ми хареса , все едно го правех по задължение . Сега ми е супер кофти и не знам какво да правя , чувстам се като изнасилена .

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Chuvstvam se kato iznasilena, vika. Nema vruzka.
    Ops, iskam da kaja, milichka, tova e ujasno

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    пийй и вие пък направо се уляхте...че ние с моя приятел ходим от 2 години и не правим никакъв секс,защото не съм готова,малка съм все още и той ме чака и пак не си изневеряваме...И кво?за всички вас една връзка се гради само на секс,но не е така.Ако беше така приятелят ми нямаше да продължава да ме чака.И сега някои ще ми кажат...не може така,сиг ходи при друга!
    При друга ...дрън...ДрЪн... няма такива привилегии при мен,защото мръдне ли и е аут.И никой да не ме упреква,защото не познавате никой от нас,така чееее...трайте си там!
    ПО тематаа на момичето,какво да ти кажа,наистина на теб самата ти е било рано за това,но станалото-станало,сега си взимаш поука и пълен напред!
    Еми ти си малка и личи от начина ти на говорене. Вероятно и той е малък и за това и на него не му стиска. На около 14 - 15 години да сте? Ако е така - ОКЕЙ. А Ако е некъв 18-19, пък ти си с 4год. по малка, просто.... сигроно е по-добре да не те разочаровам, ама трябва да се замислиш
    Абе то си е до човек! ТО си е до акъл,ако си знаеш кво правиш и си имаш акъл в главата всичко ще е ОК.
    да,аз съм на 15 ,но не и той.Той е на 20
    и точно за това е сериозен.и кво си мислиш,че по други ли ходи?
    съвестта му е толкова невинна,че една прашинка да скрие от мен и аз разбирам!даже до сега не се е случвало,защото каквото и да го мъчи,винаги си казва,както и аз.
    Дано да е така - да сте от тия двойки, в които жената доминира. Иначе .... не ви виждам

Изчетох коментарите ви , благодаря че ми обърнахте внимание. Как да му кажа , че не искам да го правим вече страх ме е от реакцията му ... Днес се видяхме и като тръгнеше да говори за това все отклонявах и ми беше спр тъпо .

Повече от фен
    Изчетох коментарите ви , благодаря че ми обърнахте внимание. Как да му кажа , че не искам да го правим вече страх ме е от реакцията му ... Днес се видяхме и като тръгнеше да говори за това все отклонявах и ми беше спр тъпо .
    Абе момиче, като не ти се прави, поне му обясни всичко ! Говори с него и се разберете. Като криеш от него какво мислиш , само забатачваш работата. Тва е мн кофти черта при жените, като все ако може да не си кажат всичко, все така нещо да не е докрай...
    Както ти казаха, то от веднъж няма да стане както е в твойта ситуация, а постепенно, за това ако отбиваш темата само си правиш лошо. Успех

Ти си ебати садистката честно , той е на 19 а ти си го оставила 1г без секс басии наказанието . То хуу чакал те е ама едвали си е мислел , че ще е толкова време . Давайте го редовно с момчето и ще ти хареса .
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Супер фен
    пийй и вие пък направо се уляхте...че ние с моя приятел ходим от 2 години и не правим никакъв секс,защото не съм готова,малка съм все още и той ме чака и пак не си изневеряваме...И кво?за всички вас една връзка се гради само на секс,но не е така.Ако беше така приятелят ми нямаше да продължава да ме чака.И сега някои ще ми кажат...не може така,сиг ходи при друга!
    При друга ...дрън...ДрЪн... няма такива привилегии при мен,защото мръдне ли и е аут.И никой да не ме упреква,защото не познавате никой от нас,така чееее...трайте си там!
    ПО тематаа на момичето,какво да ти кажа,наистина на теб самата ти е било рано за това,но станалото-станало,сега си взимаш поука и пълен напред!
    Еми ти си малка и личи от начина ти на говорене. Вероятно и той е малък и за това и на него не му стиска. На около 14 - 15 години да сте? Ако е така - ОКЕЙ. А Ако е некъв 18-19, пък ти си с 4год. по малка, просто.... сигроно е по-добре да не те разочаровам, ама трябва да се замислиш
    Това,че не правят още секс,защото тя не мисли,че му е времето сега не значи,че са 14 годишни и не им стискало...
    пффф..
    аман от миризливите ви размисли...
    Вие си знаете едно и също и си мислите,че само около него се вътрти света...
    Много било странно да ходиш с някой дълго и да не сте правили секс.. а някой за годините замисля ли се?.. и че решението кога да правиш секс не се диктува само от това,че човека с който си те привлича???!!! Това са отделни неща! Може и да те привлича,но това не променя факта,че ти просто не си готов! Май тая мисъл убягва на много от децата днес....
    Евала на chocolate_girl ,защото много малко хора разсъждават с тия кратуни,които имат на раменете си!

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Това,че не правят още секс,защото тя не мисли,че му е времето сега не значи,че са 14 годишни и не им стискало...
    пффф..
    аман от миризливите ви размисли...
    Вие си знаете едно и също и си мислите,че само около него се вътрти света...
    Много било странно да ходиш с някой дълго и да не сте правили секс.. а някой за годините замисля ли се?.. и че решението кога да правиш секс не се диктува само от това,че човека с който си те привлича???!!! Това са отделни неща! Може и да те привлича,но това не променя факта,че ти просто не си готов! Май тая мисъл убягва на много от децата днес....
    Евала на chocolate_girl ,защото много малко хора разсъждават с тия кратуни,които имат на раменете си!
    Благодаря ти!
    Малко сме разумните.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    pff..ми кат не искаш секс що имаш гадже?разбирам 4-5-6 месеца ама година??за да бъдеш с него толкос време тря да имаш чувства към него ,а ако имаш къв е проблема?като не ти се е правило секс да не си правила!и с тва "аз му дадох все пак.."демек "айде от мен да мине" пф нз кво исках да кажа ама е тъпо за момчето..
    Аз се хванах с приятеля ми на 19, а правих секс почти на 21....година и половина след старта на връзката ни. Аз исках да имам връзка, гадже, да съм обичана и да обичам...не съм започвала връзката с мисълта за секс, а за нещо по-платонично...Първите 5-6 месеца той ме целуваше от разстояние, за да не забележа ерекцията му. И на мен ми беше хубаво да се целуваме, галим, докосваме....но не исках секс. За тази година и половина никога не бях притисната, никога не съм чула ултиматум. Просто му казах, че още не чувствам, че трябва да стане и той каза, че ще чака ако ще и 5 години. Ако ще и без секс ще го кара, защото му е хубаво да сме заедно. Е, и двамата бяхме девствени и определено мисълта за секс не ни блазнеше, защото не знаехме какво е!

Още вторият път ми хареса и ми донесе удоволствие, а сега не мога да спра да мисля за секс с него......вече 3 години правим секс двамата и направо съм луда по темата......Искам го винаги и по много!

Абе момиче, като не ти се прави, поне му обясни всичко ! Говори с него и се разберете. Като криеш от него какво мислиш , само забатачваш работата. Тва е мн кофти черта при жените, като все ако може да не си кажат всичко, все така нещо да не е докрай...
    Както ти казаха, то от веднъж няма да стане както е в твойта ситуация, а постепенно, за това ако отбиваш темата само си правиш лошо. Успех
    Не е толкова лесно не мога да му кажа , защото е щастлив от това , че вече правим секс . Ти като момче как би риагирал

хм..еми първо поговори с него и му обясни как стоят нещата ако те обича толкова много ще те разбере и ще ти даде още малко време...ако не си е твоя грешката че си му дала празни надежди като сте го направили а не си била готова.СлЕД КАТо един път е станало нармално е той да иска отново.Успех
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Цитирай Първоначално написано от maLchy
    хм..еми първо поговори с него и му обясни как стоят нещата ако те обича толкова много ще те разбере и ще ти даде още малко време...ако не си е твоя грешката че си му дала празни надежди като сте го направили а не си била готова.СлЕД КАТо един път е станало нармално е той да иска отново.Успех
    Да аз съм наясно , че след като е станало един път , ще иска пак все пак сме заедно от много време , а и не мисля да се разделяме заради това . Въпроса ми обаче е , че не знам как да постъпя , как да му кажа , че не искам да се повтаря без да звучи гадно . Най-вече ме е страхот реакцията му , как ще го приеме...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от maLchy
    Да аз съм наясно , че след като е станало един път , ще иска пак все пак сме заедно от много време , а и не мисля да се разделяме заради това . Въпроса ми обаче е , че не знам как да постъпя , как да му кажа , че не искам да се повтаря без да звучи гадно . Най-вече ме е страхот реакцията му , как ще го приеме...
    ta nqkoi me be6e obvinil 6to sum i kazala da ne si hva6ta gadje 6tom ne6te sex 6toto tva nezna4elo 4e tq avtomati4no 6te e gotova..radvam se za KREM4ETO 4e e namerila mom4e koeto da ne q pritiska no ne pri si4ki e taka..a ako ne be6e trugvala s nego sq nqma6e da e na tova deredje I sega variantite sa dva..kazva6 mu i toi ve4e ako re6i da skusate kusate(a moje i da si ostanete) ili puk produljava6 da pravi6 sex bez daiska6...est po dobre mu kaji 4e ne iska6 i 6te se nadqvame da ne skusate...nqma za6to da go pravi6 kato ne ti e priqtno :P

Cruel Intentions

mysterious93 , благодаря
    Утре като се видим ще опитам да му обясня как стоят нещата и ще видим какво ще каже .

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Съжалявам че го направих , защото мисля че не ми е дошло времето още . Не е толкова просто Vesk0u . С този човек съм 1г почти и явно го обичам .. нали и затова му дадох
    Може да си с него година, но явно му нямаш достатъчно доверие и не го чувстваш достатъчно близък.
    Вярно, че понякога 1-ч път е кофти и има мн момичета, които не могат да го усетят, но щом са с човек на когото разчитат и обичат преживяването не е толкова лошо...

Имам и един въпрос към теб...как се отнесе с теб по време на самия акт, може ли действията му тогава да те карат да се чувстваш така сега?

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Съжалявам че го направих , защото мисля че не ми е дошло времето още . Не е толкова просто Vesk0u . С този човек съм 1г почти и явно го обичам .. нали и затова му дадох
    Може да си с него година, но явно му нямаш достатъчно доверие и не го чувстваш достатъчно близък.
    Вярно, че понякога 1-ч път е кофти и има мн момичета, които не могат да го усетят, но щом са с човек на когото разчитат и обичат преживяването не е толкова лошо...

Имам и един въпрос към теб...как се отнесе с теб по време на самия акт, може ли действията му тогава да те карат да се чувстваш така сега?
    Ами беше много внимателен , но самото преживяване не ми хареса без здначение дали е с човек на който разчитам и който обичам ... просто съм сигурна , че скоро не искам да го повтарям

Вярвам, че дълбоко в себе си си убедена за правотата си,
    а не слушаш тези измекяри тук.
    Пребивавам кажи речи от доста време тук и знам че на повечето потребители капацитетът им е малък.
    6ibanqkа не е виждал голо момиче досега (да не си пускал теми, шибаняк...) и две не вижда, затова говори така. Едва ли знае какво е да обичаш... но не това е темата тук, нека не се отплесвам. : )

Гадно ти е и има защо. Някоя ти беше казала че първите дни й течало кръв, чувствала се изнасилена и прочие и после каза че ще ти мине. Щото видиш ли, при нея така станало! Представяш ли си...

Да не говорим че се потресох от повечето коментари - щяла си да свикнеш, пък след седмица щяло да ти мине, пък не знам си какво. Как смеят да ти казват как ще се чувстваш ТИ след време и кога точно ще ти мине?! Много мразя така! Но уви - не могат елементарно разбиране да проявят и мерят само със своя аршин.. просташкия им аршин.

Не вярвам да мога да ти помогна, но искам да ти кажа че поне те разбирам. Станалото станало, да. Разбирам че се чувстваш ужасно. Ти ИМАШ ПРАВО да се чувстваш ужасно (никой не може да ти каже че са глупости и видиш ли, след няколко дена си щяла да го мислиш за нормално!). Изневерила си на свой принцип за да угодиш на гаджока. Неприятно е чувството.
    Чувствала си че не е редно, че не трябва... Ами то Мърфи нали има едно такова изказване - когато подозираш че нещо не е както трябва, най-вероятно е да си прав/а! => права си била и продължаваш да си права. Да, рано ти е било. Да, рано ти е.
    Това че ходите година нищо не е... Тея хора истинския живот знаят ли го.. има толкова ситуации и случки! Как говорят наизуст само... Ти не си длъжна на никого с нищо! Няма право да ти се сърди, защото не чувстваш желание да правиш подобни неща... е, като го нямаш желанието как да ти хареса и да искаш да го правиш редовно?

Окей, момчето викаш не е бил грубиян, постарал се е, но ти си направила огромен компромис със себе си и това те е наранило. Ами разбирам те.

Не заемам страна, защото за 1на година бих пуснала на моя приятел без колебания. Но това би било изцяло мое желание. След като ти не си пожелала нещо такова за такъв период от време, значи така трябва да бъде.. Става дума за елементарни лични виждания, но кой от тука да вдяне...

Не мога да разбера как осъждат че си "мъчила" горкия юнак, о0оо да - не си си отворила краката за него, ами си склонила чак след време... Направо същинска драма... Ми нали секса е взаимно удоволствие!? А не защото се чувстваш притисната и защото го съжаляваш, да му даваш най-скъпото си, ей така от съжаление.. ма то горкия страдалец де, забравих...

Ае, тва беше... Исках само да кажа че мога да те разбера - защото явно твоя модел на възпитание и поведение се различава от този на просташката маса тук.
    Всеки един човек заслужава уважение. Респективно мнението му, вижданията му за света и живота, мирогледът му - и те заслужават уважение някакво. Учудих се на тъпите коментари и липсата на всякаква адекватна мисъл.. както и да е.

Успехи в живота,
    и ако нещо много те сече, нещо жегва те - опичай си акъла и не прави дяволски компромиси, за които после много ще съжаляваш!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Вярвам, че дълбоко в себе си си убедена за правотата си,
    а не слушаш тези измекяри тук.
    Пребивавам кажи речи от доста време тук и знам че на повечето потребители капацитетът им е малък.
    6ibanqkа не е виждал голо момиче досега (да не си пускал теми, шибаняк...) и две не вижда, затова говори така. Едва ли знае какво е да обичаш... но не това е темата тук, нека не се отплесвам. : )

Гадно ти е и има защо. Някоя ти беше казала че първите дни й течало кръв, чувствала се изнасилена и прочие и после каза че ще ти мине. Щото видиш ли, при нея така станало! Представяш ли си...

Да не говорим че се потресох от повечето коментари - щяла си да свикнеш, пък след седмица щяло да ти мине, пък не знам си какво. Как смеят да ти казват как ще се чувстваш ТИ след време и кога точно ще ти мине?! Много мразя така! Но уви - не могат елементарно разбиране да проявят и мерят само със своя аршин.. просташкия им аршин.

Не вярвам да мога да ти помогна, но искам да ти кажа че поне те разбирам. Станалото станало, да. Разбирам че се чувстваш ужасно. Ти ИМАШ ПРАВО да се чувстваш ужасно (никой не може да ти каже че са глупости и видиш ли, след няколко дена си щяла да го мислиш за нормално!). Изневерила си на свой принцип за да угодиш на гаджока. Неприятно е чувството.
    Чувствала си че не е редно, че не трябва... Ами то Мърфи нали има едно такова изказване - когато подозираш че нещо не е както трябва, най-вероятно е да си прав/а! => права си била и продължаваш да си права. Да, рано ти е било. Да, рано ти е.
    Това че ходите година нищо не е... Тея хора истинския живот знаят ли го.. има толкова ситуации и случки! Как говорят наизуст само... Ти не си длъжна на никого с нищо! Няма право да ти се сърди, защото не чувстваш желание да правиш подобни неща... е, като го нямаш желанието как да ти хареса и да искаш да го правиш редовно?

Окей, момчето викаш не е бил грубиян, постарал се е, но ти си направила огромен компромис със себе си и това те е наранило. Ами разбирам те.

Не заемам страна, защото за 1на година бих пуснала на моя приятел без колебания. Но това би било изцяло мое желание. След като ти не си пожелала нещо такова за такъв период от време, значи така трябва да бъде.. Става дума за елементарни лични виждания, но кой от тука да вдяне...

Не мога да разбера как осъждат че си "мъчила горкия юнак, о0оо да - не си си отворила краката за него, ами си склонила чак след време... Направо същинска драма... Ми нали секса е взаимно удоволствие!? А не защото се чувстваш притисната и защото го съжаляваш, да му даваш най-скъпото си, ей така от съжаление.. ма то горкия страдалец де, забравих...

Ае, тва беше... Исках само да кажа че мога да те разбера - защото явно твоя модел на възпитание и поведение се различава от този на просташката маса тук.
    Всеки един човек заслужава уважение. Респективно мнението му, вижданията му за света и живота, мирогледът му - и те заслужават уважение някакво. Учудих се на тъпите коментари и липсата на всякаква адекватна мисъл.. както и да е.

Успехи в живота,
    и ако нещо много те сече, нещо жегва те - опичай си акъла и не прави дяволски компромиси, за които после много ще съжаляваш!
    По принцип не цитирам мнение, което е непосредствено преди маето и което коментирам, шот не е културно, ма са, за да се разбере и за да се наблегне повече - няма дума в тоз нашия език, дето да може да изрази искрената ми радост от това, което прочетох в поста, който цитирам. просто няма дума за радостта, удивлението и надеждата, коятго ми вдъхна.. бях готов да се подпиша с 2 ръце, че тука няа човек, който да може да мисли... ма ето, оровергаха ме... евала

Град
    USA Los Angelis O-v Alkatraz zatvor alkatraz 2-ri etaj 3-ta kiliq v lqvo
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Е, ние какво да направим за тъпа жмуда като теб, а? Да ти съберем пари за операция ли? Супер тъпи сте женските, честно! Не мислите, ебете се и после - гадно ми е! Еми, като ти е гадно, другия път ще мислиш преди да правиш глупости.
    zatvori si kliuna nai dobre za da ne ti go zatvorq az vnimavai kak se darjish s momi4etata

Глупаво е било да го правиш,защото ако не е с твое желание просто не е хубаво изживяване и ти остава като гаден спомен.Но стореното си е сторено.Просто приеми факта,че така е станало.Но от мен един съвет-имай си едно на ум за това момче.Човек,който би спал с друго момиче и ти дава нещо като ултиматум не е от най искрените и верните на света.Любовта не бива да те заблуждава дотолкова,че да пренебрегваш собствените си принципи и желания.

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Е то ножки,ножки,ама то накрая писва.
    На мен ще ми е малко скучно да хода с някоя една година и да карам само на целувки,нали трябва да има удоволствие от цялата работа.
    Не беше споменавала да се целуват
    Pravq kakvoto az iskam , obi4am kogoto az iskam , 4ujdoto mnenie sled moeto pogrebenie !!!

Цитирай Първоначално написано от dameger92
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Е то ножки,ножки,ама то накрая писва.
    На мен ще ми е малко скучно да хода с някоя една година и да карам само на целувки,нали трябва да има удоволствие от цялата работа.
    Не беше споменавала да се целуват
    Не е много оригинално

jghgh благодаря , че си отделила време за да пишеш в темата ми . Хубаво е , когато има и хора , които те разбират.

Повече от фен
    Не е толкова лесно не мога да му кажа , защото е щастлив от това , че вече правим секс . Ти като момче как би риагирал
    Аз ако бех... бих те предразположил така, че ти да го искаш, дори и да си инат , няма да се откажа докато ти не го пожелаеш, в секи случай няма от вратата за краката да стане. постепенно стават нещата... Мога да ти дам пример с приятелите ми: имам един където се занимаваше с една, обаче не му пусна от доста време и я остави (толкова и я харесвал... бройката гледал), после друга, трета , но се разделят по некви тъпи причини и за това е виновен той, заради високото си его , което е признак че е комплексар. Друг мой приятел - беше човека с момиче, което аз беше девица, мотаха се 4 - 5 месеца някъде докато тя му пусна,но те постепенно започнаха със всичко, излизшно е да ти казвам, че тоя го мислят всички за пич и, че това момиче случи на мъж. Така, че ако е пич човека, ще те разбере и ще ти помогне! Аз сега стигам до извода че той е виновен, защото не ти е влезнал в положението,а във същото време много дига гарда, но не е съумял да те предразположи за толкова голям период... Все пак говори с него!

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Тва че съм мизерен, не значи, че нямам акъл и не знам за какво иде реч. И ти да беше на мое место, и ти щеше да изкрейзваш. Вече си променям мнението като се замислих... тука явно оня е борсук и се зима много на сериозно, а в същото време е шматка. Аз в първия момент си мислех, че тя нещо е супер спечена - толкова време да не и се поиска, но явно проблема е в оня...

П.С. виждал съм голо момиче на живо, но не съм пипал!!!

Ех,и аз имах подобен случай.С гаджето ми съм от 5 месеца и нещата вече опират до секс.В началото се притеснявах и нямах голямо желание за това,защото бях девствена-не че още не съм-вече искам да правя секс с него.Проблемът е,че все става нещо и ни прекъсват или има някой в тях и като за първи път искам да сме сами,за да се отпусна.Ако продължават така нещата и техните няма да ни спрат но ако все още не се чувствах сигурна,нямаше да го направя.Все пак ако ме обича няма да ми прави намеци,че ще спи с друга,а щеше да ме предразположи сама да го поискам!Той така и направи де Та...не си постъпила добре според мен.Но не се притеснявай,първият път почти никога не е приятен, иска се практика.И мен ме чака сящото

Цитирай Първоначално написано от mmmenk
    Ех,и аз имах подобен случай.С гаджето ми съм от 5 месеца и нещата вече опират до секс.В началото се притеснявах и нямах голямо желание за това,защото бях девствена-не че още не съм-вече искам да правя секс с него.Проблемът е,че все става нещо и ни прекъсват или има някой в тях и като за първи път искам да сме сами,за да се отпусна.Ако продължават така нещата и техните няма да ни спрат но ако все още не се чувствах сигурна,нямаше да го направя.Все пак ако ме обича няма да ми прави намеци,че ще спи с друга,а щеше да ме предразположи сама да го поискам!Той така и направи де Та...не си постъпила добре според мен.Но не се притеснявай,първият път почти никога не е приятен, иска се практика.И мен ме чака сящото
    Аз не съм имала някакви очаквания , че ще е хубаво или пък не , просто така се случи че трябваше да го направя . Да някой може и да смятат , че 1г е достатъчен период ,но аз не мисля , че зависи от това . Не ми е приятно , не ми еконфортно , не ми харесва .. не знам как да го обесня . Имам му доверие , просто не съм готова за това още .

И искам само да кажа , че не всичко в една връзка е секс.

Така е!Има си време за всичко.Сега просто трябва да се увериш,че гаджето ти се е заслужила този твой така да се каже-жест!Истински ти пожелавам да бъдете заедно много време и той истински да те обича!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си