- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Преживявания Близки До Смъртта (NDE)
Ще ви се да ви изядат червеитеНе мисля, че всичко свършва под земята
Вече все повече хора започват да вярват в "прераждането" на душата, следователно хората имат достатъчно причини, за да твърдят това. Когато човек е под хипноза може да си спомнии част от миналия живот и дори има случаи при които започва да говори на езици, които никога не е чувал даже... Също така е и установено, че например, ако в миналия си живот съм живяла в Германия и езика ще ми се отдава в сегашния... Бе гледала съм толкова филмчета и предавания... Недейте да говорите просто ей така, без да влагате капка мисъл в думите
![]()
еlsy![]()
Канисе, ти по- голямо дърво от това едва ли ще станеш, ениуей. Просто е тъпо като се правиш на компетентен по тема, КОЯТО ДОРИ НЕ ПРОЧЕТЕ.
Никой не е казал "ИМА ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА, ИМА ПРЕРАЖДАНЕ" просто обсъждаме въпроса, може би щеше да си забавен ако не беше абсолютно тъп.
Аз от сливи като малка само съм се посирала и мене мама тогава това ми каза. Въобще сливите са мн кофти ралта. А ти за какви сливи говориш, джанки ли?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ама стабилно ли се посра ? ;D
сини слиВВВи
СОЧНИ сини сливи
Моля ?!
^Точно тях много ги обичам!![]()
nicolepcd
Зарежи, ясно е, че той е решил да е вечна опозицияПървоначално написано от hardball
![]()
nicolepcd
Най- много хора са гласували, че не гледат телевизия в твоята тема, това отговаря ли на реалността? Въобще не знам какво правиш в тая тема, не те интересува за да я прочетеш, мнението ти е отрицателно, всички разбрахме колко по- умен и забавен си от всички. Бий си една чикия и се успокой.
@Riot- не помня дали е било стабилно бая малка бях на вилата, спомням си как само седнах до оградата на съседите и всичко дето беше изпопадало го ... почистих![]()
Ти сини сливи цели ли ги гълташ?
@elsy аз пък предпочитам джанки :Р Ке си полегнеш на клона, кеф ти ядене, кеф ти спане, прохладно и удобно, кеееф^^
-I dont sympathize
Please open your eyes!
значи бая стабилно е било
мерх ги с линия
и си водех отчет колко по голяма ще глътна
хехе... от малък съм си гений![]()
Моля ?!
Или просто мислят, че не всичко свършва с материята?Това всичко дето написАх, звездите ми го говорят! Резултатите от анкетата сочат, че 10 персони (към момента) вярват в прераждането (или живота след смъртта). Явно си мислят, че са толкова неповторими и гениални, че "великата сила във вселената" ще ги извика на бис.
Според мен света е създаден прекалено съвършен, не просто, за да изчезне някога във времето...
nicolepcd
Единствено признавам джанките на село от дървото в градината! Леле, няма толко яки джанки просто!Първоначално написано от hardball
И са едни голееееми
![]()
nicolepcd
Аз ни джанки ни сливи не съм яла от години, ддз какво стана :/
-I dont sympathize
Please open your eyes!
дай ше одиме у село да беремеПървоначално написано от hardball
Моля ?!
На ваш'то село имате ли по това време на годината?Първоначално написано от Riot
В наш'то растат само банани и мандарини :Р
-I dont sympathize
Please open your eyes!
у нашто село сливи -целогодишно (кеф ти сини, кеф ти червени, кеф ти черен металик)Първоначално написано от hardball
може да гълтаме да видим кой е по добър![]()
Моля ?!
Да не се задавиш само![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
все едно си вкарват хероИНдъВейнсПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Моля ?!
А как се казва книгата?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
nicolepcd
ти гледай ти да не се задавишПървоначално написано от hardball
че не бих предприел меркидаже ще ти правя клип
![]()
Моля ?!
Съвсем приятелско изкарване. Бегай в темата "какво ще правите преди коледа и пиши "надяждане с цели сливи с благородна цел".![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
И двамата заслужавате по едно кило от големите джанки на село!![]()
![]()
nicolepcd
Йеееееееееее ^^
ДЖАНКИИИИ![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Обаче мисля, че Riot ще има големи проблеми с преглъщането, както ги обича цели!![]()
![]()
nicolepcd
в момента чета точно за това в нета .. смис темата ме подсети ..отдавна се канех да потърся нещо..натъкнах се на част от книга там на нз си кой психолог ..и мисля че има нещо от сорта като живот след смъртта.. но твърдо не е ад или рай .. просто някакво друго място..поне от четеното до сега това схващам ..![]()
http://www.lifeafterdeath.hit.bg/ ето ако някой има желание да го прочетепредупреждавам дългичко е
![]()
.!.
имайте малко възпитание
тук се води ужесточен спор
от който зависи бъдещето и живота ви !
вие за джанки ми ЛАФИТЕ
Моля ?!
До да беше за живота само, ми и за смъртта! И ЖИВОТЪТ след СМЪРТТА!
Срама нямате...![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!