.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    При мен хвана,защото той порасна и стана грозен

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    к.у.р за клишетата

Нито една голяма любов не хваща ръжда... Особено като те тресат хормоните.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Зависи... Аз първата любов още си го помня, ама като си спомня какви детинщини бяха с него, първото гадже... Е все пак 2-ри клас... Иначе първата истинска любов беше в 5 клас до 7... Ама замина за София... Учи там сега и от две години не сме говорили, сърдит ми е все още...
    The reasons of love... <3

Град
    Пред компа
    Хваща ръжда, хваща и още как.

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Има нещо вярно.

Като всяко всяко първо нещо "първата любов" е по-силна, запомняща се, евентуално истинска. Чувства се по-силно, по-вълнуващо е. Необкновено и ново. За това никога не се забравя.

Супер фен
    Малии, помня мойта 'първа любов' Ужас, става ми смешно като се сетя Иначе да, вече ми е безразличен, ма като го видя някъде из улиците и ми става топло на сърцето
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    аз все още съм си с първата ми любов
    ляляяя.. и аз така . но претърпяхме .. наистина много драмии .. но въпреки всичкооооооооооооооо .. ;д сме заедно )

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    зависи от човека и от връзката ви..ако е било нещо смислено и е оставила следа в живота ти естествено,че не хваща ръжда-или поне отношенията ви....ако е било просто така-съмнява ме..
    въпреки това,мойта 1ва любов си ръждяса много яко отдавна-просто бях мн малка и глупава едно време....сега с ечудя как изобщо съм харесвала такова момче ама ....

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    "Първата ми любов", така да се каже, е един от най-безразличните ми в момента хора. Никога не се е държал достатъчно уважително към мен, но за жалост открих това чак след година и половина връзка. Уж запазихме приятелски отношения (по негово желание), повтаряше колко съм му близка и държи на мен, докато не срещнах сегашния си приятел (и със сигурност вече истинската любов). За пореден път онзи се оказа слаб характер, не можа да понесе, че мога да дишам без него: ревност, заплахи, на които отговарях в същия тон... Сега не си говорим, защото, както казва Оскар Уайлд, всички пътища свършват на едно място и това е разочарованието. А аз имах от какво да се разочаровам.

Не тая лоши чувства в момента - станалото-станало. Но недай Боже и на други такава първа "любов"!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Newp0rt ..
    хахуахХАхуха .. мойта първа любов не ражда а не знам кво е хванала вечее .. глупости на таркалетаа .. !!

Мойта първа любов... Ако имате предвид първия приятел.. УЖАС! Аз бях 3-ти клас а той 6-ти ! Сметни си аа определено първата любов хвана ръжда и продължава да ръждясва

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Мойта първа любов... Ако имате предвид първия приятел.. УЖАС! Аз бях 3-ти клас а той 6-ти ! Сметни си аа определено първата любов хвана ръжда и продължава да ръждясва
    точно това е че дори не схващаш темаа ква е..

Ооо, хваща, хваща Всяка следваща любов ми се струва по-истинска и по-хубава, а миналите не се забравят, но просто изчезва всякаква тръпка.. Все едно някой друг е бил влюбен вместо мен, супер празно ми е към тоя човек днес

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Първата ми любов определено отдавна е хванала ръжда.
    Като го видя някъде,нито ми трепва,нито нищо..

Аз винаги ще помня първата си любов. Може да се каже, че все още като чуя неговото име и нещо ми трепва в сърцето, но съм го преживяла от одавна. С него сме си много добри приятели. Преди само като чуех името му и до такава степен се влюбвах в него, че ме държеше с години. Ходехме 2 години заедно и се разделихме. Минаха още няколко години. Виждахме се 1 на 1/2 месеца и така. По 1 време спряхме да се виждаме, понеже и 2мата бяхме много заети и наскоро пак се видяхме този път съпроводени от гаджетата ни. Прекарахме си прекрасно. Пихме бира в градинката, обикаляхме из София, пихме бира в кръчмата вечерта, играхме шах, после отидохме до гаджето на 1вата ми любов. Отидохме в ч градинка и почнахме да се натискаме всеки с гаджето си. Докато целувах гаджето ми от време навреме мятах по 1 поглед на бившия и новото му гадже. Бяха ми толкова приятни и симпатични, че осъзнах, че не испитвам и капка ревност и, че съм абсолютно щастлива с гаджето ми и друго не ми трябва освен него. Винаги ще я има тази тръпка м/у мен и 1вата ми любов, винаги ще продължавам да се червя пред него и да ми е приятно и все пак всичко е от одавна минало.

Нообче адски много си те обичкам :*

Хваща ръжда като реална обич - такава, каквато е била преди. Зависи и от отношенията ви какви са били и какви са останали след това.

Аз с моята съм много близък, въпреки че минаха 3 години и нещо, откакто се разделихме - имал съм връзки след това, тя също, но съхранихме една особена обич, в която и дума не става за 'ръжда не хваща' в смисъл на желание за започване отново. Просто за по-дълбоко приятелство. Макар че се разделихме по лош начин, времето позаглади нещата, пък и се разбрахме.

Всичко е обстоятелствено, обаче малко или много човек помни първата си любов. Просто защото е началната точка.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на xoxi
    Тъкмо днес видях снимка на "първата си любов". Не го бях виждала от години, но го познах на секундата. Само спомени долетяха и малко интерес (какво ли прави сега, къде учи и т.н.), но тръпка нямаше.
    Не знам това ръждясване ли е или не
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Разград

Re: Първата любов ръжда не хваща....

Цитирай Първоначално написано от kolmi
    Първата любов ръжда не хваща....
    какво е вашето мнение по въпроса
    защото напоследък всички ми казват защото въобще вече я няма първата любов
    Сговорна дружина, планина повдига...
    какво е вашето мнение по въпроса
    защото напоследък всички ми казват защото въобще било невъзможно
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Тъкмо днес видях снимка на "първата си любов". Не го бях виждала от години, но го познах на секундата. Само спомени долетяха и малко интерес (какво ли прави сега, къде учи и т.н.)
    ама имаше и тръпка ..няма да го забравя .. немога (:
    If I played you like a toy?

ОХх.. каквото и да си говорим, за мен първата любов ще си остане вечно в съзнанието и спомените ми...ще си спомням с носталгия, ще съм щастлива, че някога съм срещнала такъв човек, който ме е променил малко или много, ще запазя хубавите спомени, защото за мен това беше нещо специално, истинско, уникално и неповторимо. ;(
    Графа - Ако има рай...допълненията са излишни, това е единственото, което мога да кажа за първата ми любов. Ако всичко не беше срещу нас, ако обстоятелствата не бяха такива, ако не се бяхме предали да се борим, за любовта си, само ако си бяхме казали всички неказани думи, ако.... ;(

"Не плачи за мен, не потъвай в мрак,
    аз ще съм до теб, но не и в този свят.
    Открадни за мен още час живот,
    за да мога пак да бъда с тебе аз.

Питам се защо случи се това-
    някой размени живота с вечността.

Само ако има рай, ще съм там близо,
    за да стопля мислите, посивели от тъга.
    Само ако има рай, ще крещя силно,
    но не плачи за мене ти, а в сън ме превърни.

Не плачи за мен, не угасвай в мрак,
    имаш цял живот тук на този свят.
    Но запази за мен спомена, любов,
    ще дойде време пак да бъда с тебе аз.

Ако има рай, ще съм там близо до теб. "

;( ;(

Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Аз винаги ще помня първата си любов. Може да се каже, че все още като чуя неговото име и нещо ми трепва в сърцето, но съм го преживяла от одавна. С него сме си много добри приятели. Преди само като чуех името му и до такава степен се влюбвах в него, че ме държеше с години.

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    Аз пък мойта първа любов съм я забравила от когааа от когаа.. Нямам никфи чувства като го видя... сякаш никога не съм го обичала..
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Ами първата ми любов тече в момента (говоря за истинска любов, а не за първото ми гадже) и не знам как ще живея без него.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Повече от фен Аватара на Nich
    истинската любов не ръжда не хваща! а истинската е само една. след като е една няма как да е имало друга преди нея => първата любов ръжда не хваща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си