- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дефлорация на задна прашка/за отварянето на момичетата/
Чела съм че болката е много по малка ако дефлорациата се направи на задна прашка...някой има ли опит с това...мен лично доста ме боля но го направихме на мисионерска?
По принцип това е изначалната, животинска поза и би трябвало да е най-естествена. Факт е, обаче, че аз не мога да почна да прав секс в поза, различна от мисионерската. Адски болезнено ми е.......
Ами да ти кажа мен ме отвориха на мисионерска поза,,но също доста ме заболя...но може би причината че момчето беше с доста голям...
но по книгите пише че уж на задна прашка било по добре -![]()
Невярвам да е по- добре. Не съм го чела, но по моята логика - след като в тази поза има най-голямо триене, най-голам ъгъл, по-тесно е и т.н. неможе да те боли по- малко, а би трябвало да те боли повече...Първоначално написано от palavka89
И мен 1-ят път много ме боля (което попринцип е неизбежно...), но май е по-важно това да се отпуснеш и момчето как ще те предразположи, а не позата, но най-безболезнена БИ ТРЯБВАЛО да е мисионерската... Според логиката ( или поне моята )
Мене също ме отовриха в мисионерската,а задна прашка не знам..там като че ли проникването е някак си по плътно и дълбоко...от което си мисля,че няма да е толкоз безболенено.А това ,че била най-естетсвена...може би за животните,не и за нас,защото все пак животните правят секса за размножаване ,а само човека го прави за размножаване и УДОВОЛСТВИЕ.
И делфините доколкото знамПървоначално написано от Misha91
![]()
Разни маймуни също го правели за кеф.
По темата: на задна принципно проникването е най-дълбоко, а също така влагалището се стяга пове4е, така 4е не ми се струва като най-безболезнената поза за дефлорация. Но знам ли..При мен си беше стандартната мисионерска
![]()
Робинята на Quench
Ами аз само споделих какво прочетох..не съм го пробвала,но според мен която и да е поза първия път си боли....но мога да ви кажа че първия си оргазъм получих чак като го направих с моя приятел но без кондом...незная дали е нормално...
spri da pravi6 sex kato ne ti e priqtno lol
GTA Stunting
много ми е приятно даже,нищо не съм казала-)))вече добих доста опит-
))
Първоначално написано от Bixel
Тоя па я остави момичето да прави каквото и е на душата... аз пък искам някъде да пише имената и картинка с тях на позите гледах много но не намерих ПУ ... трябва да има разнообразие...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Задна прашка е позата от аватара ми.
Първоначално написано от Levane
Аз пък мисля,че на задна ще е най-болезнено.Проникването е дооста по-дълбоко и до край,следователно би трябвало да боли повече.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мене ме отвориха на задна и..да ви кажа честно си ме позаболя доста.Не знам в мисионерската как е,но ми се струва ,че и при нея ,ще е болезнено.Жалко ,че не може да се отваряме по два пъти за да сравним.
Не съм отварял момиче в тази поза , но мисля че като за 1 път е по-удачна мисионерската
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Няма девственици в днeшно време ,всички се отварят с вибратор![]()
![]()
![]()
mettalium
![]()
При мен първия път се опитахме на мисионерска, но тъй като ме заболя много минах отгоре - върху него и ми беше по-така.
За задна... не знам. Не ми се вярва![]()
Олее то това е още по-дълбоко проникване . . сигурно ще е по-болезнено даже.
Болката се получава не от дълбочината ,а от ширината, айде научете си най-накрая физиологията си и тогава говорете.Първоначално написано от DevilWish
Първоначално написано от palavka89
аз ли не разбрах, но първия ти път не е бил с гаджето ти?!
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
koe mu e strannoto?Първоначално написано от savoy
golqma rabota.. ;]
Cruel Intentions