- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стимулант за коса на Икаров
С комплекс от много масла.
Ползвали ли сте го?Косата ви по-бързо ли расте от преди?
Моля дайте отзиви за него.
Аз си го купих,но още не съм го пробвала,а и едва ли от 1-вото измиване ще има ефект...
По принцип не съм чула някой да се оплаква от продуктите на ИкаровПредполагам,че е хубав стимуланта
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Значи до 3 месеца трябва да го изразходя,но предполагам,че след около месец ще има ефект и ще дам мнение![]()
А пробвала ли си с хининова вода?![]()
Суетата.Моят любим грях.
^Не.Днес отидох в една аптека и там ми препоръчаха ампули на Рене (забравих какво беше второто име на марката)които бяха по 4,8 лв едната и се ползвали по 1 седмично,попитах за други продукти и ми предложиха това масло на Икаров.А след като знаех,че във форума много хора са доволни от продуктите на Икаров реших да си купя него,за ампулите не съм чувала мнения и малко ме беше страх да ги купя защото не са и много евтини...![]()
Аз съм ползвала стимулантаразлика кой знае колко не видях въпреки,че ползвах и маската с тривитаминола ..косата ми наистина стана по-хубава и здрава,но не почна да расте по-бързо и накрая спрях с всичко
а и нямам време..
ne sum pozlvala to4no tozi produkt,no sum izpolzvam masloto za nokti na Ikarov i ot nego sum mn dovolna...predpolagam,4e i drugite mu produkti sa dobri
BDW,6tom si si go kupila ve4e za6to ne go probva6,a pita6 nas???![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Рене Фюртерер?Първоначално написано от sweetsunshine
А да вярно,че така се казвашеПървоначално написано от bibi90
![]()
Ами незнам какви ампули точно са ти препоръчали,но като цяло са добри продуктите им.Наистина не са евтини,но си заслужават.Първоначално написано от sweetsunshine
![]()
Aз съм ползвала шампоан на тази марка и найстина беше много хубав,но все пак предпочитам да чуя 1-во отзиви и след това да си купя нещо.Ако това масло не помогне ще си купя ампулитеПървоначално написано от bibi90
![]()
аз се мажа със стимуланта на Икаров и съм много доволна, косата ми се задрави страшно много (което е и целта) и третото мазана/измиване имаше вече вфект, не малък при това...но ме дразни, че косата ми расте хипер барзо, тя попринцип си расте барзо, но сега...подстригвах се преди месец и седмица някъде, а сега пак трябва да ходя
![]()
![]()
Ами аз ползвам бадемовото масло на Икаров и разлика видях още 1вия път като се намазах и измих и съм много доволна! Косата ми не се омазнява толкова бързо както преди и стои повече време с обем и малко по-свежа изглежда... преди беше някакъв ужас просто ... така че мацайако не ти харесва, не го ползвай : проба-грешка
Иначе и аз мисля да си го купя и да го съчетая с бадемовото масло... на каква цена си го взе?
![]()
^4,6 лв сравнително евтин е за разлика от ампулите на Рене Фюртерер(май така се пиишеше)
silver_moon а като ти расте вече толкова бързо косата защо ходиш на 1 месец да я подстригваш?Поддържаш една дължина или цъфти?
ми тъй като мойто коса е права като пръчкаПървоначално написано от sweetsunshine
и с все сили се мъча да я държа обемна се налага да поддържам горе долу една дължина, че прическата ми е един вид на етажи, просто като израсте малко и самата прическа заминава на кино и изглежда гадно и обема седи по-малко и въобще - ужас
...тя поприцип косата си ми расте бързо, но сега стана още по-бързо, но поне се заздрави наистина много, затова ще жертвам по 7лв на месец за подстригване, вместо да събирам шепи коса
![]()
дам аз си го мацах на галвата около една год,но сега като почнахме даскало го спрях защото съм втора смяна и нямам време да стоя 2 часа с кисия и кърпа на главата.Ама сега
като се обърнат смените пак ще почвам.Аз съм мн доволна от него.Наистана косата става м,н хубава.Аз си го слагах на всяко миене на косата(3 пъти в седмицата).Също със стимоланта слагах и бадемово масло в в краищата на косата масло от пшеничен зародиш.Слагай и ще видиш,че косата ти ще е мн добре.
Аз като спрях да го ползвам още първия път като си измих косата и не беше такава мекичка както като го ползвах...
Ами то на опаковката пише,че се стои 15 минутки и влизаш да се къпеш.Вие така ли го ползвате?
Иначе ако го ползвам с бадемово масло трябва да стоя 2 часа със кърпа на главата така ли?![]()
Може дори е препоръчително да стоиш колкото се може повече.Първоначално написано от sweetsunshine
A задължително ли е да съм с кърпа на главатаПървоначално написано от masal
![]()
Сега като чета упътването гледам,че има някакви масла против стрий и масла антицелулитни "Хвойна" и "Кипарис" знаете ли каква е разликата м/у двете антицеллулитни масла?И каква е цената д/г?И почистващото масло против акне ако някой го е ползвал може ли да даде отзиви и колко струва?
Значи намазах се със стимуланта в корените,след това разнесох и по дължината на косата.(аромата е малко силен,но не е неприятен)Сложих си шапка за баня на главата и отгоре кърпа.След което съм заспала и се събудих след 4 часаВлязох и се изкъпах и пак легнах да спя.Сега се събудих и косата ми е ужасно мекичка и хубава
накратко казано доволна съм.
И пак ще помоля ако някой знае нещо за нещата от предишното ми мнение да сподели резултати,колко време го е използвал до постигането на тези резултати и цени!![]()
Ето го и мнението:
"Сега като чета упътването гледам,че има някакви масла против стрий и масла антицелулитни "Хвойна" и "Кипарис" знаете ли каква е разликата м/у двете антицеллулитни масла?И каква е цената д/г?И почистващото масло против акне ако някой го е ползвал може ли да даде отзиви и колко струва?"
Е, защо пък да е задължително с кърпа? Аз не си слагам кърпа... не е чак толкова течно, че да се разтече + това не ми се цапат кърпи, защото после трябва да ги пера, а ме мързи..![]()
Иначе цената на другите масла е според зависи - чувала съм , че най-скъпото масло на Икаров е 6 лв.; в някои аптеки продават по-скъпо.. примерно днес минах през денонощната и бадемовото дето си го взех за 2 лв. от кварталната аптека там беше 3,2 лв., а стимулант нямаха. Абе приготви си около 5 лева, не вярвам да са чак толкова скъпи, но за жалост не съм чувала отзиви, защото не съм срещала някой, който ги е ползвал![]()
Аз винаги когато си правя-от 2 месеца не съм, си слагам някакъв найлонов плик и кърпа-за да се затопли.Така се поемат по-добре маслата.А и кърпата не се цапа,ако сложиш някоя кесийка.Първоначално написано от MoMoXiXi
Значи то и аз си сложих кърпа и след 1-вото измиване косата ми стана хипер мекичка![]()
А найстина някои може ли да даде отзиви за маслото против сртий и за това против акне,защото съм доволна поне от този стимулант,а не съм чувала някой да се е оплакал от продуктите на Икаров.Иначе аз имах един крем против стрий които почти ми ги изчисти вече са съвсем мънички,но той почти свърши а незнам ще има ли смисъл да дам още 25 лева за нов,като няма да го изразходя,та затова питам за Икаров,защото са по евтини а ако все пак отзивите не са положителни ще дам 25 лева,но ппоне след това да ги няма тези гадни стрий![]()