- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стимулант за коса на Икаров
много е хубаво да спиш с него през нощта .. действа успокояващо а й по добре за косата
Демек казвате за бадемовото масло, че ако се маже и в корените после косата се омазнява по-бавно ли?
Маслата регулират омазняването и отделянето на себум, затова са подходящи както за бързоомазнавящи се, така и за сухи коси.
sweetsunshine Mnogo se izvinqbam za prichinenoto neodobstvo no mojete li da mi kajete kak se kazva krema za strii . Blagodarq predvaritelno.
Да от няколко месеца го ползвам и добре действа расте косата не може да се отрече.Мама онзи ден ме похвали че ми била мн хубава и здрава <3 .За 6 лв си заслужава аз правя така:в корените стимуланта, по дължината зехтин, а след като я измия слагам по краищата масло от пшеничен зародиш
Да от няколко месеца го ползвам и добре действа расте косата не може да се отрече.Мама онзи ден ме похвали че ми била мн хубава и здрава <3 .За 6 лв си заслужава аз правя така:в корените стимуланта, по дължината зехтин, а след като я измия слагам по краищата масло от пшеничен зародиш
Аз моя го купих за 5,50 лв.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
аз слагам стимуланта 2 пъти в седмицата като в неделя (2-я път) слагам в корените и после си правя маска и стоя 3-4 часа може и повече и в банята освен шампоана задължително балсам защото много се заплита
И аз си го взех онзи ден този стимулант,но на опаковката пиша да се "капне",а аз като си капнах нещо ми се видя много малко и сложих още,та въпроса ми е колко точно вие си "капвате"?
1 супена лъжица. За бърз растеж - вземете си биотин.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
аз не съм го ползвала но имам от онова масло на икаров пшеничното май е или маслиновото и е ужасно! никога не ги опитвайте тия неща имат ужасн вкус и после едно такова мазно ти е на езика и в устата а пак преди много време опитах бадемовото щото било полезно да се яде пак на икаров ама и тва беше гадно