.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    много е хубаво да спиш с него през нощта .. действа успокояващо а й по добре за косата

Question

Цитирай Първоначално написано от silver_moon Виж мнението
    аз се мажа със стимуланта на Икаров и съм много доволна, косата ми се задрави страшно много (което е и целта) и третото мазана/измиване имаше вече вфект, не малък при това...но ме дразни, че косата ми расте хипер барзо, тя попринцип си расте барзо, но сега ...подстригвах се преди месец и седмица някъде, а сега пак трябва да ходя
    а такъв ефект за бърз растеж какво точно използваш защото аз имам нужда

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Демек казвате за бадемовото масло, че ако се маже и в корените после косата се омазнява по-бавно ли?

Голям фен Аватара на taamara
    Маслата регулират омазняването и отделянето на себум, затова са подходящи както за бързоомазнавящи се, така и за сухи коси.

vivi05
    Guest
    sweetsunshine Mnogo se izvinqbam za prichinenoto neodobstvo no mojete li da mi kajete kak se kazva krema za strii . Blagodarq predvaritelno.

Да от няколко месеца го ползвам и добре действа расте косата не може да се отрече.Мама онзи ден ме похвали че ми била мн хубава и здрава <3 .За 6 лв си заслужава аз правя така:в корените стимуланта, по дължината зехтин, а след като я измия слагам по краищата масло от пшеничен зародиш

Да от няколко месеца го ползвам и добре действа расте косата не може да се отрече.Мама онзи ден ме похвали че ми била мн хубава и здрава <3 .За 6 лв си заслужава аз правя така:в корените стимуланта, по дължината зехтин, а след като я измия слагам по краищата масло от пшеничен зародиш

Колко струва стимуланта за коса на Икаров?

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ Зависи.Моят го взимам за около 6-7 лв.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Аз моя го купих за 5,50 лв.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Хининова вода съм ползвала - нямаше видим ефект. А маслото на Икаров много ми омазни скалпа, мих се по 3-4 пъти докато успея да го махна. Да не говорим за миризмата. Общо взето не вярвам на такива неща.

аз слагам стимуланта 2 пъти в седмицата като в неделя (2-я път) слагам в корените и после си правя маска и стоя 3-4 часа може и повече и в банята освен шампоана задължително балсам защото много се заплита

И аз си го взех онзи ден този стимулант,но на опаковката пиша да се "капне",а аз като си капнах нещо ми се видя много малко и сложих още,та въпроса ми е колко точно вие си "капвате"?

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    1 супена лъжица. За бърз растеж - вземете си биотин.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от MsBonbon Виж мнението
    И аз си го взех онзи ден този стимулант,но на опаковката пиша да се "капне",а аз като си капнах нещо ми се видя много малко и сложих още,та въпроса ми е колко точно вие си "капвате"?
    Аз направо се намазвам стабилно

аз не съм го ползвала но имам от онова масло на икаров пшеничното май е или маслиновото и е ужасно! никога не ги опитвайте тия неща имат ужасн вкус и после едно такова мазно ти е на езика и в устата а пак преди много време опитах бадемовото щото било полезно да се яде пак на икаров ама и тва беше гадно

Супер фен Аватара на girl91
    ^Ядеш маслата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си