.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87
    Супер фен Аватара на gabi_94

Униформите в училище

Скоро ще ни слагат униформи и ми стана интересно колко училища си носят униформите изобщо? Вие имате ли униформа, носите ли я всеки ден или само по празници? Поствайте и снимки
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

в нащо даскало униформите са въведени
    и задължително се носят .Ако не я носиш те записват в една книга и при 3 нарушения наказание при още три още едно наказание само че с предупреждение за изгонване .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Slu4aino da si ot tbg?
    1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
    2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
    3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!

Във нащо даскало няма но знам за 3 у4илища ще имат ! Но е интересно всеки които има униформа да сложи пик !

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И при нас ще има втория срок
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от jakata1
    Slu4aino da si ot tbg?
    мен ли питаш ?!
    защото ако говориш на мен не уча там
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на Infinity
    може ли някой да даде снимчици
    To infinity and beyond.

Град
    Враца
    И на нас ще ни слагат от 2рия срок, но май ще ги носим само по празници... Много тъпо
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от hgfh
    Slu4aino da si ot tbg?
    мен ли питаш ?!
    a slu4aino da u4ish v ruskoto
    LoF My FrIeNdS =] {}

sladky2009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    може ли някой да даде снимчици
    mi eto moita ot avatara

imam o6te koito iska da pi6ee

Град
    Blagoevgrad
    Относно предишния коментар на sladky2009 --- --- може да пуснеш и някоя друга снимка. Ина4е ваще униформи са хубави, ако и на мом4етата са некви такива готини ше е добре... В моето даскало няма униформи, но за сега не ми се иска и да има защтото тва е задължаващто от една страна... Според мен незнам кво целят с тези униформи....

sladky2009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djsizmo
    Относно предишния коментар на sladky2009 --- --- може да пуснеш и някоя друга снимка. Ина4е ваще униформи са хубави, ако и на мом4етата са некви такива готини ше е добре... В моето даскало няма униформи, но за сега не ми се иска и да има защтото тва е задължаващто от една страна... Според мен незнам кво целят с тези униформи....
    тука не..пиши лс

На нас сега предстои да се въведът, дали са поръчката..

Мен ме кефи като за униформа, поне е по-добре от другите манти
    Иначе цялата униформа ще я носим по празниците, а през другите дни задължително само горнището..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    На нас сега предстои да се въведът, дали са поръчката..

Мен ме кефи като за униформа, поне е по-добре от другите манти
    Иначе цялата униформа ще я носим по празниците, а през другите дни задължително само горнището..
    ужасни са в кое даскало си

В моето училище няма униформи, нз дали ще въвеждат, мен няма и да ме хване, ако въведат, защото съм 12 клас де Но попринцип не удобрявам идеята за униформи.Началото на тази година бяха пуснали учителите някаква анкета дали искаме униформи, какви да бъдат и т.н.Иначе тази униформа с поличката на райета и вратовръзката е мн сладка!А тази другата с червеното само мъжката ми харесва.

Вижте, Моля!

В моeто училище също има униформи вече от 2 год... Носим само ризата и вратовръзката... и наскоро започнаха да минават на проверки ..защото не се носят от повечето класове..нямаме нищо против това да носим униформи, само че да бяха по-хубави модели и да ни бяха точни (въпреки че ни взимаха мерки).... аа относно снимки..ще се поровя малко и ще кача

Мега фен Аватара на Mi6inka
    о0хо0.... в моето даскало има униформи нз от кога от преди да вляза там ( вече 3та година съм там) не са лоши... бели ризки ,розови вратовръзки и черен панталон (който си купуваш спокойно от някой магазин а не ти го шият от даскалото) .. таа... няма да умрете ако сте с униформичка... не е кой знае какво.. даже ако искам да бъда позитивна мога и положителни страни да ви изброя :P ИИ .. даа следят ни за униформите даже доста строго

хаххх като бях в Бг в даскалото ми имах униформа по физкултура а иначе ти позволяваха да носиш само бяло ченрно и синьо и имаше един списък с бели черни и сини неща които можеш и не можеш да носиш... доидох тук и бях в 1 училище за 2 месеца училището не беше престижно ? (или презтижно? как е? )и имах униформа .. сега съм в доста ДОБРООО училище и имам както в предишното ми в Бг.. имам униформа за физкултура и останалото с изключение на цветовете е същоото така че не се радваите че ви слагат униформа това нищо не значии и

Цитирай Първоначално написано от teenca
    Цитирай Първоначално написано от hgfh
    Slu4aino da si ot tbg?
    мен ли питаш ?!
    a slu4aino da u4ish v ruskoto
    не

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    В нашето даскало въведоха униформи. Ужасни са, приличаме на цигански сватбари... Пълна гавра

при нас няма и не се говори скоро да ни слагат в униформи
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

казвайте в кое даскало сте

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    При нас се говореше , че ще има . Беше се появил някакъв проект за безплатни униформи ( или поне така се водеше , защото от друго училище бяха одбрени и доплащаха после доста ) Та тая година пропуснах , но догодина класната ни май мисли да слага униформи и представете си само на два класа (ако иска може и някой друг , ама няма желаещи ) , гадно ми е че няма да са всички класове , а не че ще нося униформа

Град
    Shinigamiville
    аз съмм в тоха в вн и наще иноформи са кат на пълни парцаливи боклуци от гейско аниме...светлосини ризи ,жълта врътовръзка,тъмносин елек.... материята е кат чаршафа вкъщи... зле ушити... и на сичкото отгоре 50 лв за тес трите неща... ако искаш допълнителна плащаш още.. да не говориим че немога през вратата да вляза без униформа... а оня ден някфи влязаха най незабелязано и набиха един от другя клас пред очите ми.. мда много пазят даскалките ... иначе не можеш да влезеш а тея тримата влязаха....

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    аве ТБГ вече сме известни с нашите униформи най-якото е че може да си ходим със наш си черен панталон или черни дънки без бродерии и апликации! Тва за нас си и щастие!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си