- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформите в училище
Скоро ще ни слагат униформи и ми стана интересно колко училища си носят униформите изобщо? Вие имате ли униформа, носите ли я всеки ден или само по празници? Поствайте и снимки![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
в нащо даскало униформите са въведени![]()
и задължително се носят .Ако не я носиш те записват в една книга и при 3 нарушения наказание при още три още едно наказание само че с предупреждение за изгонване .
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Slu4aino da si ot tbg?![]()
![]()
1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!
Във нащо даскало няма но знам за 3 у4илища ще имат ! Но е интересно всеки които има униформа да сложи пик !![]()
И при нас ще има втория срок![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
мен ли питаш ?!Първоначално написано от jakata1
защото ако говориш на мен не уча там![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
може ли някой да даде снимчици![]()
To infinity and beyond.
И на нас ще ни слагат от 2рия срок, но май ще ги носим само по празници... Много тъпо![]()
еlsy![]()
a slu4aino da u4ish v ruskotoПървоначално написано от hgfh
![]()
![]()
LoF My FrIeNdS =] {}
mi eto moita ot avataraПървоначално написано от cool_doll
![]()
![]()
imam o6te koito iska da pi6ee![]()
![]()
Относно предишния коментар на sladky2009 ------ може да пуснеш и някоя друга снимка. Ина4е ваще униформи са хубави, ако и на мом4етата са некви такива готини ше е добре... В моето даскало няма униформи, но за сега не ми се иска и да има защтото тва е задължаващто от една страна... Според мен незнам кво целят с тези униформи....
![]()
тука не..пиши лсПървоначално написано от djsizmo
![]()
![]()
На нас сега предстои да се въведът, дали са поръчката..
Мен ме кефи като за униформа, поне е по-добре от другите манти![]()
Иначе цялата униформа ще я носим по празниците, а през другите дни задължително само горнището..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
ужасни саПървоначално написано от qg0dkata
![]()
![]()
в кое даскало си
В моето училище няма униформи, нз дали ще въвеждат, мен няма и да ме хване, ако въведат, защото съм 12 клас деНо попринцип не удобрявам идеята за униформи.Началото на тази година бяха пуснали учителите някаква анкета дали искаме униформи, какви да бъдат и т.н.Иначе тази униформа с поличката на райета и вратовръзката е мн сладка!А тази другата с червеното само мъжката ми харесва.
![]()
В моeто училище също има униформи вече от 2 год... Носим само ризата и вратовръзката... и наскоро започнаха да минават на проверки ..защото не се носят от повечето класове..нямаме нищо против това да носим униформи, само че да бяха по-хубави модели и да ни бяха точни (въпреки че ни взимаха мерки).... аа относно снимки..ще се поровя малко и ще кача![]()
о0хо0.... в моето даскало има униформи нз от когаот преди да вляза там ( вече 3та година съм там) не са лоши... бели ризки ,розови вратовръзки и черен панталон (който си купуваш спокойно от някой магазин а не ти го шият от даскалото) .. таа... няма да умрете ако сте с униформичка... не е кой знае какво.. даже ако искам да бъда позитивна мога и положителни страни да ви изброя :P ИИ .. даа следят ни за униформите даже доста строго
![]()
хаххх като бях в Бг в даскалото ми имах униформа по физкултураа иначе ти позволяваха да носиш само бяло ченрно и синьо и имаше един списък с бели черни и сини неща които можеш и не можеш да носиш... доидох тук и бях в 1 училище за 2 месеца училището не беше престижно ? (или презтижно? как е?
)и имах униформа .. сега съм в доста ДОБРООО училище и имам както в предишното ми в Бг.. имам униформа за физкултура и останалото с изключение на цветовете е същоото
така че не се радваите че ви слагат униформа това нищо не значии и
![]()
неПървоначално написано от teenca
![]()
В нашето даскало въведоха униформи. Ужасни са, приличаме на цигански сватбари... Пълна гавра
при нас няма и не се говори скоро да ни слагат в униформи![]()
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
казвайте в кое даскало сте![]()
![]()
При нас се говореше , че ще има . Беше се появил някакъв проект за безплатни униформи ( или поне така се водеше, защото от друго училище бяха одбрени и доплащаха после доста ) Та тая година пропуснах , но догодина класната ни май мисли да слага униформи и представете си само на два класа
(ако иска може и някой друг , ама няма желаещи
) , гадно ми е че няма да са всички класове , а не че ще нося униформа
![]()
аз съмм в тоха в вн и наще иноформи са кат на пълни парцаливи боклуци от гейско аниме...светлосини ризи ,жълта врътовръзка,тъмносин елек.... материята е кат чаршафа вкъщи... зле ушити... и на сичкото отгоре 50 лв за тес трите неща... ако искаш допълнителна плащаш още.. да не говориим че немога през вратата да вляза без униформа... а оня ден някфи влязаха най незабелязано и набиха един от другя клас пред очите ми.. мда много пазят даскалките ... иначе не можеш да влезеш а тея тримата влязаха....
аве ТБГ вече сме известни с нашите униформи най-якото е че може да си ходим със наш си черен панталон или черни дънки без бродерии и апликации!Тва за нас си и щастие!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()