- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформите в училище
Оф, на нас другата седмица ни предстои "презентация" на униформите, които, впрочем, са повече от ужасни. С грешно впечетление ли съм останала или няма доволни от униформите им? хаха Тея фирми, дизайнери и тем подобни -цялата сбирщина глупаци, не гледат ли телевизия, не правят ли проучвания, за да видят какво се предпочита сред младите... или само искат да приберат паричките и да претупат работата...
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ихх да вашите наистина не са хубави.... особено вратовръзкитееее.....Първоначално написано от puhen0to
А иначе аз съм в Руското (което не означава че знам руски!!!!!ама ха ) -Варна
Преди 2-3 год. попълвахме някаква анкета какви да са по-точно униформите. Но работата се зацикли и униформи няма. А дори и да ги въведат, мене не ме касае това, защтото съм 12-ти клас!Аз съм "ЗА" униформите, защото смятам, че всички в училище трябва да са равни; без значение пол,възраст, религия, соц. статус и пр. ....
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
В моето даскало униформи засега не съм чувала да има...ама аз искам и предполагам,че целта им е първо,за да не се разграничават бедни от богати и т.н. и второ за да се познава кое момиче е ученичка,че те сега така се обличат тука поне така се мацотят и лакират и с дамските чантиабе въобще не приличат на ученички,а на к*рви
![]()
![]()
To infinity and beyond.
I prodaljavate da govorite bez da slagate snimki.......![]()
моето дск е до 8 клас на 7 и 8 няя дават само до 6 ама още не са готови,бтв мноо искам да има униформи в дск да се смея на лапетата
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от miss_asi
асееее но панталона от униформата ти е 3 пъти колкото крака ти![]()
в тоха си имаме от 3 години вече....
ще имаме от втори срок![]()
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
като чуя думата 'униформа' и ми се гади..
аа много мразя униформи
дано не ми се налага да нося...
някой който беше писал тук искаше да изброи положителните и отрицателните страни..
та ще може ли да изброи положителните ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
^Олеле,Пинко розовата пантера.Искрено съчувствам на мъжкараните.
В нашето училище уж всичко мирише на социализъм,пък не се е говорило за униформи-само вие ме плашите тук.Нямам нищо против да нося нещо такова,щом се налага,стига да не ме карат да мръзна с къса пола през зимата.Преди всичко цялата работа с униформите ми се струва претупана.Има си неща,кито трябва да се дообмислят и да се решат.Не може днес ни хрумнало да слагаме униформи,а утре вече са готови и учениците ги носят с усмивка на уста.
Чакаме тея дни да престигнат и нашите униформи!УЖАС!Униформата представлява черен панталон,светло синя риза,тъмно синя ЖЕЛЕТКА,червена вратовръзка!Напрао не ми се мисли на какво ще приличам.Добре поне,че може да носим и свои тъмни дънки и панталони и бели ризи.Ама тея жилет от къде ги измислиха ..... и тея цветове ....![]()
Харчат пари за глупости, в мойто училище не са въведени и едвали ще въведат в близките 2 години
Йога и мъдрост
Оффф и в нашето даскало ще вавеждат униформи и не какви да е, а шалове и вратовръзки, при това тъмно син цвят...даже вече видях как изглеждат - шаловете са просто ужасни. И както съм момиче май ще е по-добре направо вратовръзка да си взима.
![]()
Немам представа, ама съм тотално против.Комунизма и социалисма минаха, те пак искат да ни вкарат - пионерчета.
Ем аз уча в частно даскало и носим униформи.
Ние имаме риза и елек, но материята е гадна...пуловера ще стане много бързо на топченца, а пък шевовете на ризите са почти разпрании е няква изкуствена..
И сега май търсят нова фирма да шие пак, щото цялото даскало не сме доволни от тая циганска фирма![]()
ПС: Още не ни карат да ги носим, но за другия месец не се знае![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Наще униформи са отвратителни.Уча в ГЧЕ Васил Левски-град Бургас(с къв акъл са набутах там)Ето ви описание на униформите
Момчета-светло синя риза,сив панталон,син елек
Момичета-розова риза,сив панталон,син елек
Като ме видят на улицата с униформа сигурно си мислят:тоя откъде пада,че са облича така.Който учи или е учил в мойто даскало знае за кво говоря
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ме ме е срам да сложа снимка на наще униформи![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пт: Ние още нямаме униформи, ама се чува, че ще ни въвеждат....![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Наще ще бъдат подобни, до месец март ще ни ги дадат, вече ни взеха мерки!Първоначално написано от DiScOnEcTeD
![]()
Don't worry, be happy!
Имаме си. Не мЪ кефят. От изкуствена материя*, което е повече от отвратително, и са леееко недотепано ушити, което пък ме дразни. /*Изключвам факта, че дори и бирено шкембенце да си пусна, пак ще ми става :P */
За мое огромно щастие все още не ни се налага да ги носим.
*Е, на ризите пише 50% памук - друг път! Проведох си експеримент - пуснах ги в пералнията на много по висока температура, не мръднаха. Ето за какво си говорим.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
ние нямаме..иначе забелязвам,че в доста у-ща са навлезли..
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!