.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Оф, на нас другата седмица ни предстои "презентация" на униформите, които, впрочем, са повече от ужасни. С грешно впечетление ли съм останала или няма доволни от униформите им? хаха Тея фирми, дизайнери и тем подобни -цялата сбирщина глупаци, не гледат ли телевизия, не правят ли проучвания, за да видят какво се предпочита сред младите... или само искат да приберат паричките и да претупат работата...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Ае сложете малко пикове де... само 1 е сложил....

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    аз съмм в тоха в вн и наще иноформи са кат на пълни парцаливи боклуци от гейско аниме...светлосини ризи ,жълта врътовръзка,тъмносин елек.... материята е кат чаршафа вкъщи... зле ушити... и на сичкото отгоре 50 лв за тес трите неща... ако искаш допълнителна плащаш още.. да не говориим че немога през вратата да вляза без униформа... а оня ден някфи влязаха най незабелязано и набиха един от другя клас пред очите ми.. мда много пазят даскалките ... иначе не можеш да влезеш а тея тримата влязаха....
    ихх да вашите наистина не са хубави.... особено вратовръзкитееее..... А иначе аз съм в Руското (което не означава че знам руски!!!!!ама ха ) -Варна

Град
    Whole of the world
    Преди 2-3 год. попълвахме някаква анкета какви да са по-точно униформите. Но работата се зацикли и униформи няма. А дори и да ги въведат, мене не ме касае това, защтото съм 12-ти клас! Аз съм "ЗА" униформите, защото смятам, че всички в училище трябва да са равни; без значение пол,възраст, религия, соц. статус и пр. ....
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Мега фен Аватара на Infinity
    В моето даскало униформи засега не съм чувала да има...ама аз искам и предполагам,че целта им е първо,за да не се разграничават бедни от богати и т.н. и второ за да се познава кое момиче е ученичка,че те сега така се обличат тука поне така се мацотят и лакират и с дамските чанти абе въобще не приличат на ученички,а на к*рви
    To infinity and beyond.

I prodaljavate da govorite bez da slagate snimki.......

Мега фен Аватара на teenems
    моето дск е до 8 клас на 7 и 8 няя дават само до 6 ама още не са готови ,бтв мноо искам да има униформи в дск да се смея на лапетата
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    аве ТБГ вече сме известни с нашите униформи най-якото е че може да си ходим със наш си черен панталон или черни дънки без бродерии и апликации! Тва за нас си и щастие!

асееее но панталона от униформата ти е 3 пъти колкото крака ти

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    в тоха си имаме от 3 години вече....

Град
    тhe middLe of nowhere
    ще имаме от втори срок
    мake cookиes,noт war ^.^

като чуя думата 'униформа' и ми се гади..
    аа много мразя униформи
    дано не ми се налага да нося...

някой който беше писал тук искаше да изброи положителните и отрицателните страни..
    та ще може ли да изброи положителните ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    somewhere over the rainbow
    ^Олеле,Пинко розовата пантера.Искрено съчувствам на мъжкараните.
    В нашето училище уж всичко мирише на социализъм,пък не се е говорило за униформи-само вие ме плашите тук.Нямам нищо против да нося нещо такова,щом се налага,стига да не ме карат да мръзна с къса пола през зимата.Преди всичко цялата работа с униформите ми се струва претупана.Има си неща,кито трябва да се дообмислят и да се решат.Не може днес ни хрумнало да слагаме униформи,а утре вече са готови и учениците ги носят с усмивка на уста.

Супер фен
    Чакаме тея дни да престигнат и нашите униформи!УЖАС!Униформата представлява черен панталон,светло синя риза,тъмно синя ЖЕЛЕТКА,червена вратовръзка!Напрао не ми се мисли на какво ще приличам.Добре поне,че може да носим и свои тъмни дънки и панталони и бели ризи.Ама тея жилет от къде ги измислиха ..... и тея цветове ....
    Обичам те <3 !!!

Харчат пари за глупости, в мойто училище не са въведени и едвали ще въведат в близките 2 години
    Йога и мъдрост

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Оффф и в нашето даскало ще вавеждат униформи и не какви да е, а шалове и вратовръзки, при това тъмно син цвят... даже вече видях как изглеждат - шаловете са просто ужасни. И както съм момиче май ще е по-добре направо вратовръзка да си взима.

Немам представа, ама съм тотално против.Комунизма и социалисма минаха, те пак искат да ни вкарат - пионерчета.

Ем аз уча в частно даскало и носим униформи.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ние имаме риза и елек, но материята е гадна...пуловера ще стане много бързо на топченца, а пък шевовете на ризите са почти разпрани и е няква изкуствена..
    И сега май търсят нова фирма да шие пак, щото цялото даскало не сме доволни от тая циганска фирма

ПС: Още не ни карат да ги носим, но за другия месец не се знае
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Наще униформи са отвратителни.Уча в ГЧЕ Васил Левски-град Бургас(с къв акъл са набутах там)Ето ви описание на униформите
    Момчета-светло синя риза,сив панталон,син елек
    Момичета-розова риза,сив панталон,син елек
    Като ме видят на улицата с униформа сигурно си мислят:тоя откъде пада,че са облича така.Който учи или е учил в мойто даскало знае за кво говоря
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    И на нас ще ни слагат от 2рия срок, но май ще ги носим само по празници... Много тъпо
    Ние също

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ме ме е срам да сложа снимка на наще униформи
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    Ужас е...още повече че не съм я прала от началото на годината
    не мисла да се занимавам с такава "дреха"
    все пак съм чиста де но..

пт: Ние още нямаме униформи, ама се чува, че ще ни въвеждат....
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    На нас сега предстои да се въведът, дали са поръчката..

Мен ме кефи като за униформа, поне е по-добре от другите манти
    Иначе цялата униформа ще я носим по празниците, а през другите дни задължително само горнището..
    ужасни са в кое даскало си
    Наще ще бъдат подобни, до месец март ще ни ги дадат, вече ни взеха мерки!
    Don't worry, be happy!

Имаме си. Не мЪ кефят. От изкуствена материя*, което е повече от отвратително, и са леееко недотепано ушити, което пък ме дразни. /*Изключвам факта, че дори и бирено шкембенце да си пусна, пак ще ми става :P */
    За мое огромно щастие все още не ни се налага да ги носим.

*Е, на ризите пише 50% памук - друг път! Проведох си експеримент - пуснах ги в пералнията на много по висока температура, не мръднаха. Ето за какво си говорим.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Град
    Силистра
    ние нямаме..иначе забелязвам,че в доста у-ща са навлезли..
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си