- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформите в училище
как не разбра?
Аз мисля, че тя каза, че по ониформата може да се разбере какво ти е настроението, не... май каза, че ако нема тапа ониформи с риси за който ще им тарсат 200лева можеш да разбереш кво ти е настроението и нема да сме еднакви
Учителката ти по Български език да не е излязла в отпуск бре ?Първоначално написано от katetohita
![]()
По темата
За униформите съм,защото ми писна да виждам дънки-тип МЕГА ниска талия и половината задник и паласки на някои "кифли"!И аз съм момиче,и също нося дънки ниска талия,ама то тяхното е кой с гащи,кой без гащи вече..ТВЪРДО ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА УНФОРМИ!Не ми пука,че всички ще сме еднакви.Мисля,че човек се отличава с характера си.Не с блузките![]()
Ние ще си имаме униформи... много са фешън![]()
![]()
Жълти, дълги поли и един страаашен елек... хахахахахаххаа
и жълти ризи... мръсно жълти... баси кефа
![]()
Ние имаме униформи...Ама голяма излъгация.350 лв давахме.Униформата се състои от пола (шотландско каре),бяла риза (еднственото хубаво нещо в цялата униформа),жилетка (една ужасна,тъмно синя,с копченца,абе много бабешка) и за лятото една тениска чисто бяла,която може да си вземеш от всеки магазин за по 3 лв.Ужасна е цялата униформа.![]()
сериозно?!Първоначално написано от Converse333
Да...И нямаше никакви отстъпки...![]()
Първоначално написано от eple
Нашите са същите ... УЖАС!!!![]()
Не знам колко струваше цялата, но ние плащахме по 50 лв. за тях ...
уча в ЕГ "Пейо Яворов" гр. Силистра между другото
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
То само Ег и Икономика имат униформи/май/.Уча в ПМГ /Силистра/ и тая седмица ни бяха дали анкета за въвеждането на униформтите от следващата учебна година.Нямам нищо против униформите,но така като чета поне цветовете да съчетаят хубаво ,а не синя пола с зелено елече и сякакви такива...Първоначално написано от xplay
fuck the uniforms!!! това е свободна държава и всеки ще си носи каквото иска! к`во значи задължително е ако искам и гол ще ходя![]()
в мойто даскало миналата година ни правиха писмено запитване и ние толкова цинично и вулгарно си изразихме мнението, че непосмяха повече да повдигнат темата![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Хяхя..нали бях пуснала униформите на първата страница, които много от вас не харесаха.. Така .. ушиха ни униформите .. и те излязоха коренно различни. .Ризата е ТЕНИСКА...няква ужасно тъмносиня и грозен плат като едно време .. полата ужас... някъв широк пуловер ..
![]()
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ние пък давахме 22лв, защото сме били спечелили някакъв проект...Иначе е над 100лв униформата ни... Никой не я хареса и събрахме подписки от цялото училище... без големите, които се отърваха
И какво стана? Казаха, че плата вече бил закупен и можело само да се подкъси полата и някакви дребни глупости... Ужас, трагедия
![]()
в нашето училище нямаме такива екстри![]()
и си е много по-добре така отколкото с тея униформи да сме всички еднакви![]()
<N>