.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    как не разбра?

Аз мисля, че тя каза, че по ониформата може да се разбере какво ти е настроението, не... май каза, че ако нема тапа ониформи с риси за който ще им тарсат 200лева можеш да разбереш кво ти е настроението и нема да сме еднакви

Цитирай Първоначално написано от katetohita
    ем аз от една страна съм за ониформитеа от друга не нчкак еднакви ще сме с тях а и по дрехите може да се каже какво ти е настроението горе долу а и за некфа тапа ониформа ни тарсат 200лева наще ще са некфи риси и сака с панталони и спортна част
    Учителката ти по Български език да не е излязла в отпуск бре ?

По темата

За униформите съм,защото ми писна да виждам дънки-тип МЕГА ниска талия и половината задник и паласки на някои "кифли"!И аз съм момиче,и също нося дънки ниска талия,ама то тяхното е кой с гащи,кой без гащи вече..ТВЪРДО ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА УНФОРМИ!Не ми пука,че всички ще сме еднакви.Мисля,че човек се отличава с характера си.Не с блузките

Град
    Враца
    Ние ще си имаме униформи... много са фешън Жълти, дълги поли и един страаашен елек... хахахахахаххаа и жълти ризи... мръсно жълти... баси кефа

Супер фен
    Ние имаме униформи...Ама голяма излъгация.350 лв давахме.Униформата се състои от пола (шотландско каре),бяла риза (еднственото хубаво нещо в цялата униформа),жилетка (една ужасна,тъмно синя,с копченца,абе много бабешка) и за лятото една тениска чисто бяла,която може да си вземеш от всеки магазин за по 3 лв.Ужасна е цялата униформа.

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Ние имаме униформи...Ама голяма излъгация.350 лв давахме.Униформата се състои от пола (шотландско каре),бяла риза (еднственото хубаво нещо в цялата униформа),жилетка (една ужасна,тъмно синя,с копченца,абе много бабешка) и за лятото една тениска чисто бяла,която може да си вземеш от всеки магазин за по 3 лв.Ужасна е цялата униформа.
    сериозно?!

Супер фен
    Да...И нямаше никакви отстъпки...

Цитирай Първоначално написано от eple
    сериозно?!

Нашите са същите ... УЖАС!!! Не знам колко струваше цялата, но ние плащахме по 50 лв. за тях ... уча в ЕГ "Пейо Яворов" гр. Силистра между другото
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Цитирай Първоначално написано от eple
    сериозно?!

Нашите са същите ... УЖАС!!! Не знам колко струваше цялата, но ние плащахме по 50 лв. за тях ... уча в ЕГ "Пейо Яворов" гр. Силистра между другото
    То само Ег и Икономика имат униформи/май/.Уча в ПМГ /Силистра/ и тая седмица ни бяха дали анкета за въвеждането на униформтите от следващата учебна година.Нямам нищо против униформите,но така като чета поне цветовете да съчетаят хубаво ,а не синя пола с зелено елече и сякакви такива...

fuck the uniforms!!! това е свободна държава и всеки ще си носи каквото иска! к`во значи задължително е ако искам и гол ще ходя
    в мойто даскало миналата година ни правиха писмено запитване и ние толкова цинично и вулгарно си изразихме мнението, че непосмяха повече да повдигнат темата
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Хяхя..нали бях пуснала униформите на първата страница, които много от вас не харесаха.. Така .. ушиха ни униформите .. и те излязоха коренно различни. . Ризата е ТЕНИСКА...няква ужасно тъмносиня и грозен плат като едно време .. полата ужас... някъв широк пуловер ..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Град
    Враца
    Ние пък давахме 22лв, защото сме били спечелили някакъв проект... Иначе е над 100лв униформата ни... Никой не я хареса и събрахме подписки от цялото училище... без големите, които се отърваха И какво стана? Казаха, че плата вече бил закупен и можело само да се подкъси полата и някакви дребни глупости... Ужас, трагедия

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    в нашето училище нямаме такива екстри
    и си е много по-добре така отколкото с тея униформи да сме всички еднакви
    <N>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си