- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво използвате за...
1.Kosa:miq q 2-3 puti v sedmicata s 6ampoan i maska Elseve za boqdisana kosa,ne izpolzvam kristali,za6toto miq omaznqvat.Boqdisvam q vednuj v meseca s poq Garnier mnogo svetlo pepelqvo ruso.Sled izmivane q podsu6avam,posle ili q izduhvan ili q kudrq.Izpolzvam pqna za kosa Taft-4ernata i lak Taft(redko slagam lak)
2.Tqlo-hodq na aerobika,3 puti v sedmicata,bqh sprqla za nqkolko meseca,no otnovo zapo4nah,sauna su6to,masaji.Ne qm hlqb(za6toto ne obi4am) i sladko(za6toto ne obi4am). Izpolzvam du6-gel Addidas Full Vitality,roll on-Addidas ili Little Black Dress.Losion za tqlo -Yves Rocher,parfum Bulgari Omnia Amethyst ili Sarah Conor.Izpolzvam krem za ruce Garnier s glizerin(4erveniq) za suhi ruce.
3.Nokti:ne obi4am ni6to izkustveno vuv viziqta-kosa,gurdi,no se naloji da si sloja noktoplastika,za6toto moite nokti sa muni4ki i grozni.Ot 3god sum s noktoplastia,hodq na manukir vednuj v sedmicata,ako si skapq laka,koito mi e napravila tq,se lakiram v doma6ni usloviq do sledva6tata sedmica.Maja noktite i koji4kite s olio za nokti na Ikarov i moliv Abalico.
4.NE izpolzvam kozmetika na Avon(osven roll ona Little Black Dress),prez denq slagam mn lek grim-suvsem malko fon diu ten,spirala i 4ervilo sus silikonovo balsam4e.Ve4er estestveno ssi pravq ve4eren grim-fon diu ten,ruj,senki(opu6en grim).o4na liniq,mli i spirala,otnovo 4ervilo i silikonovo balsam4e.Vku6ti NIKOGA ne stoq s grim.
5.imam adski 4ista koja na liceto i tqloto,za tova ne mi se nalagat piling maski,mahane na 4erni to4ni,mazila protiv akne i t.n. Ponqkoga izpolzvam garnier pure 3v1 prosto za pro4istva i osvejavanene na liceto-nai-ve4e sled prekarana no6t v nqkoi bar,kogato kojata na liceto mi se e "nadi6ala"s gadosti.Ostanalite produkti za tqlo izredih po-gore.
Za sega se se6tam za tova.Masajite sa vajna 4ast ot podrujkata na tqloto mi.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg