- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво използвате за...
1.Коса- сега използвам шампоан на GLISS (сравнително доволна съм), балсам рядко слагам. И сега ще си купувам кристали.
2.Тяло-предимно с танци, преди правих коремни преси и упражнения с фитнес топка, а след това спрях.Сега мисля отново да почна с тези упражнения, защото наистина имаше ефект (препоръчвам ви ги).
3.Нокти- ноктите ми по принцип за много твърди,но след изпиляване задължително слагам заздравител.освен това ползвам крем за ръце и нокти и антибактериален спрей. Лакирам ги според настроението ми.
4.Гримове-аз съм много начинаеща , ама много.Затова имам много малко гримове (един фон дьо тен,молив,балсам за устни и спирала)Много съм зле с гримирането и затова избягвам да рискувам.
Но главната причина да не се гримирам често е ,че имам чувтвителна кожа, а продуктите за чувствителна кожа по начало са по-скъпички.
5.Лице-почиствам лицето си с лосион на Лореал.Ползвам и кремче на Нивея, но слагам по много малко,защото кожата ми е много млада и не искам да се омазни.
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."