- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво използвате за...
Първоначално написано от girl4eety
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
1.Коса- сега използвам шампоан на GLISS (сравнително доволна съм), балсам рядко слагам. И сега ще си купувам кристали.
2.Тяло-предимно с танци, преди правих коремни преси и упражнения с фитнес топка, а след това спрях.Сега мисля отново да почна с тези упражнения, защото наистина имаше ефект (препоръчвам ви ги).
3.Нокти- ноктите ми по принцип за много твърди,но след изпиляване задължително слагам заздравител.освен това ползвам крем за ръце и нокти и антибактериален спрей. Лакирам ги според настроението ми.
4.Гримове-аз съм много начинаеща , ама много.Затова имам много малко гримове (един фон дьо тен,молив,балсам за устни и спирала)Много съм зле с гримирането и затова избягвам да рискувам.
Но главната причина да не се гримирам често е ,че имам чувтвителна кожа, а продуктите за чувствителна кожа по начало са по-скъпички.
5.Лице-почиствам лицето си с лосион на Лореал.Ползвам и кремче на Нивея, но слагам по много малко,защото кожата ми е много млада и не искам да се омазни.
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
ЗА косата си полагам най-много грижи.Ползвам шампоан на Dove,балсам на Wash&Go против накъсване на краищата.За обем се правя с лак и преса в корените.ЗА тялото...мм имам хубаво тялоно не правя нищо специално.В даскало играя волейбол,всеки ден ходим с втория ми баща да играем федербал и т`ва... Мия се с душ гел на Adidas,използвам дезодорант на Adidas,ролка на Nivea-Pearl beauty,тялото си го мажа с кремче на Евтерпа с каково масло(и ръцете си мажа с него).Ползвам и един спрей за тяло на Avon с черна череша
.Не използвам 50 кремове ,за да нямам пъпки,а вечер си мия лицето със сапунец и после го мажа със Здраве.Кожато ми хубава само от това.Преди да тръгна за даскало си слагам крем за лице на Regal,но не,за да нямамм бръчки,а за да покрие както трябва пудрата,спирала и безцветен гланц.Нищо друго.
ъм..лакирана съм почти винаги.Обикновено в светъл лак с някаква семпла декорацийка...през една-две седмици се лакирам със заздравител за нокти,за да не ми се чупят и...т`ва е...
Повечето ми дрехи са от Теранова.![]()
П.П : ТЕмата е много яка!![]()
1.Коса
мия си косат апрез два-три дена с Елсев, балсам не използвам
един път в седмицата си правя маска с тривитаминол
суша я със сешоар като преди това си слагам кристали и термозащитен спрей
2.Тяло
правя коремни преси и още някакви упражнения вкъщи и мисля да почна да бягам сутрин
3.Нокти
-почти постоянно съм лакирана, нямам нерви обаче да си рисувам по ноктите
4.Гримове
-имам бая гримове, но не се гримирам много.пудра, спирала и гланц.сенки почти не ползвам
5.Напишете всичко, за което се сетите как се подържате, което не е казано по-горе...
- за лицето ползвам един гел на лореал и лосион
- от време на време и крем
коса-лилав Шаума за права коса,комбиниран с балсам от същата серия;хининова вода
тяло-фитнес предимно
нокти-лилавия заздравител на Perfect,който същевременно стимулира растежа
гримове-не ползвам вече ФДТ и кожата ми се изчисти;ползвам червило,молив за очи,спирала(купих си бадемово масло и миглите ми станаха доста дълги и понякога си спестявам спиралата) и сенки
-ползвам един страхотен лосион за тяло,мирише на пудра захар и ванилия,мисля,че беше италиански![]()
-автобронзант Johnson-s Baby
-антицелулитен гел на Bilka,комбиниран с един масажор от Oriflame
-розова вода,ексфолиант за тяло,лосион за тяло от розичкиии тва е мисля
![]()
ии винаги Bvlgari Omnia![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
значи за коса използвам шампоан лош анд го балсам не използвам защщото наистина мн бързо се омазява. за тяло нищо не използвам а иначе за упражненията това е почти всеки ден така че.. всеки ден почти си слагам черен молив ели гланц гланца е задължителен. Гриммове и по случаини поводи не слагам
коса-шампоан Пантен за по-плътна и по-гъста коса...балсам,но само в крайщата,маски от време на време и хининова вода...ии кристали за коса след баня
тяло-до миналата година ходих на спортни танци,но тази ме домързя и се отказах...
нокти-лакирвам ги редовно и им правя формички
гримове-гланцове,балсами,спирала... ече рядко използвам ФДТ и ако имам повече време очна линия
-освежаващ спрей за тяло с кайсия и слънчоглед,маска за лице(през 2-3 седмици),крем даф,розова вода,акне тоник,акне аут
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
1.Използвам билков шампоан за ежедневна употреба,
балсам на Елсев
маска Гарниер Фруктис и Елсев с цимент
Спрей Шварцкопф против "цъфтене"
лак Титан Луук
протектор Треземе
2. в момента използвам само мазила, а от лятото тръгвам на фитнес
3. ноктите просто ги режа и понякога лакирам
4. използвам само пудра, понякога спирала и блясък за устни, но рядко
Коса:
Сега си мия косата с бебешкия шампоан Бочко и след това с Фито за мазна коса. Балсам позлвам някакъв италиански, който майка ми ми го праща. Избягвам да си слагам обаче, защото косата ми се омазнява по-бързо от него. Маски си правя предимно с хума някакви, които са пак за мазна коса. Лак, пяна, преса и маша не използвам.
Тяло:
Напоследък нещо съм се отпуснала и не правя никакви упражнения. Иначе като ми дойде музата, всяка сутрин правя разни упражнения и тичам в близката градинка. xD Рядко използвам душ гел. Имам някакъв с мялко, който пак ми от Италия.
Нокти:
Наскоро започнах да се лакирам. Не си правя декорации. Използвам маслото на Икаров, много съм доволна.
Гримове
Не се гримирам. Само балсам си слагам.
След епилация използвам крема на Бочко. Против изпотяване ползвам стик-а на Нивеа. Имам крем за ръце на Орифлейм и за крака на Ейвън, но рядко ги ползвам. Парфюмирам се с Роберто Кавали и Том Тейлър.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.