- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжкия или женския оргазъм?
И двата по едно и също време!
Женският
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Женският оргазъм е по-силен![]()
Като по як е женския, но за жалост и по-краткия...., за сметка на това можем да го изпитаме колкото пъти си искаме, за разлика от мъжете,на кито след 3-тия път им е трудно да си помилсят за секс без допълнителни стимуланти(хапченца).
Какъв силомер използваш, за да си измеря и моя?Първоначално написано от traka
Първата ми работа, след като мина под дъгата и правя секс, ще е да напиша отговор на този безсмислен въпрос.![]()
Don't worry, be happy!
jenskiq e po-silen... no edin muj moje da stigne do orgazam za edna minuta,dokato na edna jena i trqbva pone polovin 4as, a nad 50% ot jenite nikoga ne sa imali orgazamza tova misliq 4e sa ravni.. jenskiq e po-silen no mnogo malko jeni go polu4avat dokato majkiq vseki maj go e polu4aval !
Аз мога да стигна до първи оргазъм за 5-6 минути, а всеки следващ-за секунди........И все пак не мисля, че в повечето случаи оргазмът ми е по-силен от този на приятеля ми!Първоначално написано от Nen0RmalniK
Съгласна съмПървоначално написано от krem4et0
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз мога да те накарам за 5sПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма съизмеримост. нито мъжете могат да изпитат женския оргазъм, нито жените мъжкия. така, че няма обективна величина за измерване и сравнение.
Има, по -горе предложиха силомерПървоначално написано от mirmark
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко което правите е фалшиво и пълна заблуда на противника, пълна симулация за да сте интересниПървоначално написано от smilebaby
![]()
![]()
![]()