- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ще прекарате лятнатя ваканция?
Лято еее...та се чудих вие къде ще ходите? :P
When You Live Forever,What Do You Live For??
Първо, ще мина през морето малко по-жегите да стоя, да се почипкам в нашето Черноморие и после на балкана, че имаме вила там в Шипково.
И най-накрая съм си купил билет за Испания, ще отида да видя своите родители, че не съм ги виждал от 1 година и ми е мъчно![]()
Just do it ...
И аз така..първо по нашто море, после в чужбина...![]()
![]()
![]()
Първо, ще чакам да видя какво ще стане с изпитите. По български и литература мина, сега ще дойде този по математика. Надявам се, резултатите ще са в моя полза, и ще си вляза в даскалото, в което искам.
След това се чертае една седмица в София. После може море. Ако успеят нашите да ме подкупят някак, може и Гърция.
Това са основните планове, но 100% ще изникне и нещо друго.![]()
Живот и здраве,разбира се.Първо на море (след 10 дена) ,после изпит *sweat* ,после пак море (
) и накрая дай боже да ме приемат иии това е...ако всичко се подреди,както прогнозирам,тази ваканция ще е най-добрата
![]()
На море в Гърция![]()
Steel is my body and fire is my blood.
Ще бъда в Созопол.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами изпит и после на село...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ами,вкъщи ще се готвя за изпитите,след това ще пътувам насам-натам из страната пак заради тея изпити,и после пак си се връщам в града. Няма море или планина тая година,ще минем без почивки.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Мхм...Аз имам още цяла седмица училище...![]()
Ама си стягам куфарите още от ся
![]()
Ше хода на гости на братовчедите ми...
![]()
![]()
И след тфа малко при баба ми (ее не при нея де...при приятелите
![]()
![]()
![]()
)
:P
Ми първо 1 месец ще работя...![]()
И после моренце, моренце и пак моренце![]()
След 4 дена изпит... след това на 5 юли на Арбанаси на лагееер, после ще дойдат да ме вземат от там да си ходя на село и накрая пак в града
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Целия юли имам практика. Август съм на море целия месец. А септември- време за лентяйство,записвания на курсове някакви и тн![]()
Smile!?
Лятото никъде няма да ходя-ще работя.Септември ще ходя на море, октомври-в чужбина.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
След като ми минат изпитите в началото на юли ще си почина и август може да ида на море,а задължително ще ида на гости на Северна България.
Ще бачкам...![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
надявам се да си намеря скапана работа да иам някой лев щот живота ми става тежък
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
И ние имаме вила в ШипковоПървоначално написано от Presli
![]()
По темата - ами ще съм в чужбина.Франция, Италия и накрая Гърция.Никак не ми се ходи във Франция..ама нали ще съм с наще![]()
аз сьм си в нас наще са на по4ивка![]()
Чкам резултатите от изпитите и тогава.Иначе плануваме с майка ми да отидем до Китай,а след това на почивка в Турция или Италия...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Оставам си във Варна близките 2 месеца,защото вече почнах работа на Златните,а иначе към края на лятото ще има задължително почика някъде на южното черноморие.
Ами ще си намеря работа, защото изтрещявам у нас, иначе това лято мисля да си поседя вкъщи, много рядко се прибирам в Самоков по принцип...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Амии тва лято се очертава найспърво на моренце август месец, после чужбина пак абгуст и такааа
през останалото време съм си в родния град с приятелите
![]()