.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Къде ще прекарате лятнатя ваканция?

Лято еее...та се чудих вие къде ще ходите? :P
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Първо, ще мина през морето малко по-жегите да стоя, да се почипкам в нашето Черноморие и после на балкана, че имаме вила там в Шипково.
    И най-накрая съм си купил билет за Испания, ще отида да видя своите родители, че не съм ги виждал от 1 година и ми е мъчно
    Just do it ...

Град
    в съня на елфите
    И аз така..първо по нашто море, после в чужбина...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Първо, ще чакам да видя какво ще стане с изпитите. По български и литература мина, сега ще дойде този по математика. Надявам се, резултатите ще са в моя полза, и ще си вляза в даскалото, в което искам.

След това се чертае една седмица в София. После може море. Ако успеят нашите да ме подкупят някак, може и Гърция.

Това са основните планове, но 100% ще изникне и нещо друго.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Живот и здраве,разбира се.Първо на море (след 10 дена ) ,после изпит *sweat* ,после пак море ( ) и накрая дай боже да ме приемат иии това е...ако всичко се подреди,както прогнозирам,тази ваканция ще е най-добрата

Град
    Petrich
    На море в Гърция
    Steel is my body and fire is my blood.

Ще бъда в Созопол.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Скитосвам по улиците
    Ами изпит и после на село...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Ами,вкъщи ще се готвя за изпитите,след това ще пътувам насам-натам из страната пак заради тея изпити,и после пак си се връщам в града. Няма море или планина тая година,ще минем без почивки.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Мхм...Аз имам още цяла седмица училище... Ама си стягам куфарите още от ся Ше хода на гости на братовчедите ми... И след тфа малко при баба ми (ее не при нея де...при приятелите )
    :P

Голям фен Аватара на o0ps
    Ми първо 1 месец ще работя...
    И после моренце, моренце и пак моренце

След 4 дена изпит... след това на 5 юли на Арбанаси на лагееер , после ще дойдат да ме вземат от там да си ходя на село и накрая пак в града
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ще си бъда в къщи. През есента може да посетя Варна.

Град
    София
    Целия юли имам практика. Август съм на море целия месец. А септември- време за лентяйство,записвания на курсове някакви и тн
    Smile!?

Град
    в мечтите ти
    Лятото никъде няма да ходя-ще работя.Септември ще ходя на море, октомври-в чужбина.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

След като ми минат изпитите в началото на юли ще си почина и август може да ида на море,а задължително ще ида на гости на Северна България.

Ще бачкам...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    миии Слъчев Бряг, Златни Пясъци, Созопол, Гърция иии евентуално Италия, но още не е много сигрно
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    Враца
    надявам се да си намеря скапана работа да иам някой лев щот живота ми става тежък
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Маями
    Цитирай Първоначално написано от Presli
    Първо, ще мина през морето малко по-жегите да стоя, да се почипкам в нашето Черноморие и после на балкана, че имаме вила там в Шипково.
    И най-накрая съм си купил билет за Испания, ще отида да видя своите родители, че не съм ги виждал от 1 година и ми е мъчно
    И ние имаме вила в Шипково
    По темата - ами ще съм в чужбина.Франция, Италия и накрая Гърция.Никак не ми се ходи във Франция..ама нали ще съм с наще

аз сьм си в нас наще са на по4ивка

Град
    СофиЯ
    Чкам резултатите от изпитите и тогава.Иначе плануваме с майка ми да отидем до Китай,а след това на почивка в Турция или Италия...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Оставам си във Варна близките 2 месеца,защото вече почнах работа на Златните,а иначе към края на лятото ще има задължително почика някъде на южното черноморие.

Ами ще си намеря работа, защото изтрещявам у нас, иначе това лято мисля да си поседя вкъщи, много рядко се прибирам в Самоков по принцип...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Амии тва лято се очертава найс първо на моренце август месец, после чужбина пак абгуст и такааа през останалото време съм си в родния град с приятелите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си