.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Целувка и секс за първи път

Целувката предшества секса! Кажете какво трябва да се случи, за да се целунат момче и момиче! Как и кога се целувате за първи път вие? Кога решавате, че вече е време за секс? Smile

кохато ми дойде музата

Когато ми се доеба демек в 1ви клас

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pezataa
    Когато ми се доеба демек в 1ви клас
    И един мармот завива шоколада в станиол.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Re: Целувка и секс за първи път

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Цитирай Първоначално написано от Afrodiziak
    Целувката предшества секса! Кажете какво трябва да се случи, за да се целунат момче и момиче! Как и кога се целувате за първи път вие? Кога решавате, че вече е време за секс? Smile

Не съм съгласна с тебе приятелю!!!Защо целувката трябва да е първа,може да секс просто без целувки,един хубав неангажиращ секс!
    Малко избяга от темата... Май автора още не се е целувал, а вече за секс мисли...

Та по темата като му дойде времето ще разбереш. Първо ще минеш през целувката и чувствата и след това ще отидеш към възбудата и секса.

Re: Целувка и секс за първи път

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Цитирай Първоначално написано от Afrodiziak

Не съм съгласна с тебе приятелю!!!Защо целувката трябва да е първа,може да секс просто без целувки,един хубав неангажиращ секс!
    Какво общо имат целувките с обвързаността?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Явно ще съм първата отговорила сериозно Рядко целувам първа, но ако някой не се накани, а реша че момента е идеален и искам да го целуна го правя. Просто чувствам едно вътрешно желание да го направя... А за секса никога не съм чакала определено време- при някои ми е идвало на първия ден да го направя и при първия удобен случай съм го правила, а при други съм седяла по 2-3 месеца без да ми се прииска и с тях по принцип изобщо не съм си лягала. Всичко е до желанието, не зависи от това колко време е минало.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове