.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Приятелки на приятелите.

Да разкажа и аз.

Аз съм на 20 не че има голямо значение но...
    Мой приятели трагнаха с едни сестри и след време се указа че те са наложили невероятен контрол в/у тях.Да поясня момчетата попринцип до преди известно време бяха невероятно купонджий - Дискотеки поне 2-пати седмично разходки с колите примерно до Слънчев бряг Добрич шумен ( ние сме от варна) курви алкохол от време на време наркотици ( само кокайн да не си помислите че се бодем).
    Обаче от около месец те спряха да званят на приятелите си. Бяха 24/7 със сестри те и продължават така и вече почна да ми писва понеже сме отрасли заедно и бяхме неразделни.Имахме идей да правим Фирма съответно бизнес обаче те ги разубедиха и всякакви такива, се едно ги карат да спрат всякакъв контакт със всеки освен тях...

Имали някой на които му се случвало съсщото и какво е ставало

Мерси за коментарите.Лека вечер

Мега фен Аватара на Blab
    Не, не ми се е случвало, както явно на теб не ти се е случвало училището.
    А, иначе, може би е за добро. КокаЙн, к*рви не са много на хубаво, нали разбираш, някои порастват, улягат, ако щеш. В крайна сметка, всеки сам избира своя път, както и хората, с които да се обгражда.;

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Не, не ми се е случвало, както явно на теб не ти се е случвало училището.
    А, иначе, може би е за добро. КокаЙн, к*рви не са много на хубаво, нали разбираш, някои порастват, улягат, ако щеш. В крайна сметка, всеки сам избира своя път, както и хората, с които да се обгражда.;
    Напълно съм съгласен с дамата...Може би е за добро...Намерили са си майстора
    "Пътникът ли избира пътя си или пътя избира пътника?"

Град
    isperih
    Лол, чума голяма

Голям фен
    Дискотеки поне 2-пати седмично разходки с колите примерно до Слънчев бряг Добрич шумен ( ние сме от варна) к**ви алкохол от време на време наркотици ( само кокайн да не си помислите че се бодем).
    Да ти имам представата за забавление. Иначе не виждам какво може да направиш, освен да поговориш с тях. Хората постоянно се променят.
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си