.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Криптен файл/разархивиране???

Абе хора, помогнете ми...
    значи като искам да разархивирам някой файл и като натисна разархивирай и ми излиза тва:

И каквото и да напиша ми изписва:
    "CRC претърпя неуспех при криптирания файл D:/papka blabla .. (грешна парола?)
    D:/.... Няма файлове за разархивиране."
    Трябва много бързо до ден-два да оправя тая простотия дето ми излиза, защото са тестове за сертификати и ми трябват спешно..

Счупен ти е архива.

Еми пробвай с това: http://www.download.bg/index.php?cls...fault&id=13623 Трябва да подчертая, че не е сигурно дали ще свърши работа

Най - добре ще е да си махнеш този WinRar и да си сложиш чисто нов

Толкова е просто. Архива е заключен т.е иска да въведеш парола, ВЯРНА парола...

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    Толкова е просто. Архива е заключен т.е иска да въведеш парола, ВЯРНА парола...
    От къде да я взема тая парола?

Човекът направил архива я знае.

Re: Криптен файл/разархивиране???

Цитирай Първоначално написано от MoMoXiXi
    Абе хора, помогнете ми...
    значи като искам да разархивирам някой файл и като натисна разархивирай и ми излиза тва:

И каквото и да напиша ми изписва:
    "CRC претърпя неуспех при криптирания файл D:/papka blabla .. (грешна парола?)
    D:/.... Няма файлове за разархивиране."
    Трябва много бързо до ден-два да оправя тая простотия дето ми излиза, защото са тестове за сертификати и ми трябват спешно..
    Има програми които разбиват пароли но не винаги дават 100% успех какво има в архива ако е песен филм игра или програма я свали от друго място.
    RUN THE SHOW

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си