- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не-е, досега съм нямала такъв апетит?!
Ужас.. винаги съм си се хранела нормално даже е имало дни в които съм издържала на 1 ябълка![]()
.. но от скоро като минах на белтъчна диета много ми се яде, постоянно ям, без спирка
![]()
и грейпфрута не помага
Ако знаете, моля кажете ми как да го позабавя този глад и на какво се дължи?
*Не прекалявай с емоциите!
Точка 6 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
по- активно, моля![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
дължи се на сезона! И аз съм така, а през лятото почти нищо не ядох![]()
+1 днес например съм се тъпкалаа..а като се сетя лятото с плодове и вода ми стигаше, че и много ми беше...ехххх лятооПървоначално написано от harabelka
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
и аз съм така поне през лятотоПървоначално написано от lori
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Май има нещо вярно това лято нито диета съм пазила нито нищо и от 49 станах 42кг.Първоначално написано от roksana_1
А сега какъв косопад имам няма да ви говоря.Вече косата ми е 1/2 от преди.
![]()
пфф леле аз ако станех ей така от нищото 42кг щях дигна банкет беПървоначално написано от masal
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Оф бе не знам и аз-въпреки че стана без да го искам,все си мисля дали пък косата ми не е по-важна.Първоначално написано от ReBeL
Но може и да си права.Сега си лекувам косопада,дано се оправи.
разбира се ,че косата ти сега е по - важна , гледай тя да се оправи , успехПървоначално написано от masal
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ми заради студа, тялото ти иска повече мазнина, за да се топли и за това ти се яде повече...и аз съм така, но не се поддавам...ще мине зимата, ще мине и апетита
![]()
В мнооого голяма грешка си.Първоначално написано от silver_moon
Първоначално написано от ™G-Baby™
защо??? прочети учебник по биология за седми клас мисля беше и ще видиш...подкожните мазнини държат по-топлоПървоначално написано от BeBsItO
![]()
Хах и аз бях така по едно време ... нон стоп ядене.Сега обаче напоследък ям по мн по-малко ,, изведнъж нямам почти никакъв апетит.
Иначе наистина е възможно да е от студа и от самата зима.Все пак това е сезонът в ,, който се яде най-много хд.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Не е в грешка всъщност. Наистина през лятото човек яде повечко плодове и зеленчуци, избягва тежките неща. Защото тялото гледа да се освободи от мазнината, за да не го загрява допълнително. Зимата пък е обратно - човек има по-голям апетит и една салата от домати и краставици не му стига, за да се нахрани. Именно защото тялото се нуждае от повече мазнини, за да не студува. Липидите имат именно такава функция - предпазна и затопляща.Първоначално написано от BeBsItO
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!