.

Виж резултатите на анкетата: Имали ли сте проблем с косата?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да,1 -2 пъти

20 51,28%
  • доста често имам проблеми с косата

13 33,33%
  • не,никога не съм имал/а

6 15,38%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Няколко проблема свързани с косата

Здравейте на всички във форума Тук винаги можеш да намериш нещо интересно и полезна затова реших да се допитам до вас за съвет
    Имам няколко проблема за,които се надявам да намеря отговор.
    Беше сигурно края на март месец когато ми се появи ужасен пърхот доста големи и забележими снежинки се появяваха още на следващия ден след като съм си измила косата.И те бяха толкова много ,че страх ме хващаше и ужасяваше.Опитах какво ли не-3 опаковки Хед`енд`шолдърс,Дева ,изплаквах си косата с оцет,но нищо не ми помогна.Пърхота си остана и това е Обаче в края на месец юли се къносах и пърхота изведнъж изчезна Нямаше нито следа от него.На 14,09 пак се къносах,но сега пак ми се появи този пърхот
    Защо не мога да се отърва от пърхота и бихте ли ми препоръчали шампоан или маска или лосион ,за да се преброря веднъж завинаги?
    миналия месец се подстригах и косата ми почна да цъфти На какво може да се дължи това?А преди подстрижката тя не цъфтеше изобщо!и преди съм се подстригвала при същата фризьорка
    Една приятелка ми сподели,че много й капела косата напоследък-цели шепи Тя е доста под стрес сега и това е вероятната причина,но бихте ли ми припоръчали изпитани и добре действащи маски,с които да си свести косата и тя да се заздрави и да спре да капе толкова много?
    Благодаря ви за помощта предварително

Мега фен Аватара на Infinity
    За пърхота ти препоръчвам Clear-Ice cool-мн е добър на мен ми махна пърхота
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мойта цъфти също...Искам по-дълга коса, но след постоянните треритания с боя, пяна, сешоар...Не е много, но все пак се дразня.

Иначе е здрава и никога пърхут не съм имала,, за щастие.

Моят съвет е да използваш шампоани за ежедневна употреба.

Seriq za kosa ALZEDA

Potyrsete seriqta ALZEDA-tova sa bylgarski produkti protiv kosopad i protiv pyrhot.-Vse pak bylgarskoto si e nai dobro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Seriq za kosa ALZEDA

Цитирай Първоначално написано от Lord
    Vse pak bylgarskoto si e nai dobro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Как го реши това?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Potyrsete seriqta ALZEDA-tova sa bylgarski produkti protiv kosopad i protiv pyrhot.-Vse pak bylgarskoto si e nai dobro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    пълни глупости

Цитирай Първоначално написано от kurupta
    пълни глупости
    =D>

Град
    при мама
    И двете отидте на лекар.
    Щом на приятелката ти й пада косата,значи има липса на витамини,неправилно хранене и от стрес се получава това.Казвам го защото и аз бях така.
    От начало и аз имах само пърхот,какви ли не шампоани съм ползвала нищо не ми помогна,примирих се и след това започна да ми пада косата.Но сега съм горе долу добре.
    ;]

Град
    Велико Търново

Re: Няколко проблема свързани с косата

Цитирай Първоначално написано от shell
    Здравейте на всички във форума Тук винаги можеш да намериш нещо интересно и полезна затова реших да се допитам до вас за съвет
    Имам няколко проблема за,които се надявам да намеря отговор.
    Беше сигурно края на март месец когато ми се появи ужасен пърхот доста големи и забележими снежинки се появяваха още на следващия ден след като съм си измила косата.И те бяха толкова много ,че страх ме хващаше и ужасяваше.Опитах какво ли не-3 опаковки Хед`енд`шолдърс,Дева ,изплаквах си косата с оцет,но нищо не ми помогна.Пърхота си остана и това е Обаче в края на месец юли се къносах и пърхота изведнъж изчезна Нямаше нито следа от него.На 14,09 пак се къносах,но сега пак ми се появи този пърхот
    Защо не мога да се отърва от пърхота и бихте ли ми препоръчали шампоан или маска или лосион ,за да се преброря веднъж завинаги?
    миналия месец се подстригах и косата ми почна да цъфти На какво може да се дължи това?А преди подстрижката тя не цъфтеше изобщо!и преди съм се подстригвала при същата фризьорка
    Една приятелка ми сподели,че много й капела косата напоследък-цели шепи Тя е доста под стрес сега и това е вероятната причина,но бихте ли ми припоръчали изпитани и добре действащи маски,с които да си свести косата и тя да се заздрави и да спре да капе толкова много?
    Благодаря ви за помощта предварително
    За пърхота горещо ти препоръчвам шампоан на Eucerine струва към 15 лева.Има за сух пърхот(този които е на дребни точици които падат по раменете)и за мазен пърхот(този които е на люспи,които трябва да "издърпаш" от косъма,за да се махнат.

За цъфтенето и при мен стана така.Най-вероятно е от времето.Не се притеснявай,отиди да ти подстрижат връхчетата на косата.
    И аз започнах да използвам след подстрижката масна на Gliss кюр,след като се измиеш със шампоан я нанасяш в крайщата на косата и малко по дължината,стойш 5 минути и измиваш.Косата ми вече спря да цъфти какво преди няколко седмици.
    Също така използвам и Стимуланта за коса на Икаров.Косата ми видимо след 3-тото измиване стана по-мека и има напредък със растежа.

За косопад препоръчвам ампули против косопад на Рене Фюртерер и шампоан против косопад на същата фирма.Малко са скъпички.Една ампула е 4,80 лв,но се слага веднъж или 2 пъти седмично(от аптеката ще ви обяснят)а шампоана е към 30-тина лева.

ПП:щом пърхота ти се появява след къносване,просто спри да се къносваш

ПП2:относно приятелката ти,все пак е добре да отиде на дерматолог преди да си купи каквото и да било.

Alzeda

Mi re6i go 6toto go polzvam i si re6ih problema spyrhota. 6tom za teb sa gluposti pla6tai za skypi 6ampoani za da si 6tasliv.
    Kato sa gluposti ne gi polzvai - na koi mu puka

ами по принцип на revalid шампоаните и маските са много добри,нз дали има за пърхот,но за падането тоя за изтощена коса върши работа
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Phyto
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

абе,кво е тва да очакваш от боклук като хед енд шолдърс да ти се опрай пърхота?
    отиди в аптеката и питай-низорал,имаше един клиър май се казваше
    а приятелката ти да иде на лекар да й предпише лекарства
    аз имах тоя проблем и ходих на доктор и сега пия хапчета за тва

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми на мен пък от хед енд шоулдърс пърхота ми изчезна и главата не ме сърби. Преди имах пърхот, сърбеше ме главата, опитах почти всичко и само хед енд шоулдърс ми подейства добре, вярно не след първия път като се измих с него, ама на 2,3 вече нямах пърхот - сериозно говоря. Пробвала съм по-късно с други продукти, но веднага ми се появява пърхот, с хед енд шоулдърс нямам проблеми - странно, но на мен ми действа добре, а на майка ми изобщо.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    благодаря за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си